eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Μια εικόνα του...

ΕΛΛΑΔΑ: ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αποδοκιμάζει τις τουρκικές έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο. Υπογραμμίζει ότι η Τουρκία ανεβάζει μονομερώς τις εντάσεις και καθιστά εσκεμμένα πιο δύσκολη την επανάληψη των διερευνητικών συνομιλιών.
Μια εικόνα του...

ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

«Κάνουμε ό,τι πρέπει για να αναδείξουμε την τουρκική προκλητικότητα», είπε ο Σ. Πέτσας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως το πλαίσιο των διερευνητικών επαφών έχει καθοριστεί και αφορά μόνο την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών. – Δηλώσεις για τον «δύσκολο χειμώνα» του covid και για τις ποινές της Χ.Α και τους ποινικούς κώδικες.
Μια εικόνα του...

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ

Φ. Γεννηματά: «Υπάρχει κόκκινη γραμμή, το Oruc Reis δεν πρέπει να περάσει τα 12 μίλια». «Η μόνη λύση για τον κ. Μητσοτάκη είναι να ασκήσει βέτο στην ΕΕ», είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.
Μια εικόνα του...

Χ.Α: ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΗΓΕΣΙΑ & ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

Ισόβια και 10 χρόνια στο Ρουπακιά – 13 χρόνια σε Ν. Μιχαλολιάκο και άλλα 5 ηγετικά στελέχη. Ποιες ποινές καταλογίζονται στους 57 που κρίθηκαν ένοχοι από το δικαστήριο. Έτοιμη για συλλήψεις στελεχών της Χ.Α. η αστυνομία. Ποια ήταν η πρόταση της εισαγγελέως.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΒΑΡΙΕΣ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Καταρρέουν τα ψέματα της ΝΔ πως οι χρυσαυγίτες δήθεν ‘πέφτουν στα μαλακά’ με τον ποινικό κώδικα που ψηφίσαμε. «Δεν έχουμε τελειώσει με την κοινωνική ακροδεξιά και τον κοινωνικό χρυσαυγιτισμό», είπε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηλιόπουλος. Θα καταγγείλει στο ΕΣΡ κανάλι για ψέματα εναντίον της Μ. Φύσσα.
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ Χ.Α

Προτάσεις για αποβολή της Χ.Α. από τις εκλογές κατέθεσε το ΚΙΝΑΛ. Ζητά συνεννόηση μεταξύ των κομμάτων. Επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής παρέδωσε η Φ. Γεννηματά.
Μια εικόνα του...

Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση για το προσχέδιο του προϋπολογισμού. Οι «βεβαιότητες» του αναπλ. υπουργού Θ. Σκυλακάκη, οι «αβεβαιότητες» του Γραφείου Προϋπολογισμού του κράτους. Κριτική της αντιπολίτευσης.
Μια εικόνα του...

ΔΝΤ: ΣΤΟ 9,5% Η ΥΦΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ύφεση στο 9,5% προβλέπει το ΔΝΤ για το 2020 στην Ελλάδα, αλλά και επιστροφή στην ανάπτυξη με 4,1% για το 2021. Τι προβλέπει το Ταμείο για την ανεργία.
Μια εικόνα του...

ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Μια εικόνα του...

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ

Μια εικόνα του...

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Υπουργός Μετανάστευσης: Στόχος το 2021 να είναι σχεδόν άδειες οι νέες δομές. Ο Ν. Μηταράκης είπε ότι η ΝΔ έχει καταφέρει πολλαπλάσια αποσυμφόρηση των νησιών από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Μια εικόνα του...

ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

Σε λειτουργία η πλατφόρμα για τον τρίτο γύρο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής. Μέχρι πότε είναι η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων.
Μια εικόνα του...

ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΝΗΣΙΑ

Συνάντηση Κουτσούμπα με το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Συναντήσεις του Τ. Θεοδωρικάκου με τα προεδρεία του ΑΣΕΠ και της ΑΔΕΔΥ. Τι συζητήθηκε για το σύστημα προσλήψεων και τη λειτουργία του δημόσιου τομέα.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin