eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020
Μια εικόνα του...

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ – ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΑΛ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑ

Μια εικόνα του...

ΝΤΟΡΑ: ΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΜΕ

Μια εικόνα του...

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Γ. Γεραπετρίτης: «Δε χρειάζεται να γίνει σαρωτικός ανασχηματισμός». «Όπου χρειάζεται θα γίνουν οι αναγκαίες αλλαγές», σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας, επιβεβαιώνοντας εμμέσως ότι θα γίνει ανασχηματισμός μετά την 1η Ιουλίου. Έκανε λόγο για «μία μοναδική ευκαιρία να ανασυγκροτήσουμε τη χώρα», ενώ μιλώντας για την Τουρκία απέκλεισε το «διεθνές Φαρ Ουέστ».


Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

Α. Τσίπρας από Κιλελέρ: «Η κυβέρνηση δεν κατανοεί τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου» (video). «Η κατάσταση που βιώνει ο αγροτικός κόσμος επιδεινώνεται, το εισόδημα συρρικνώνεται, οι τιμές πέφτουν, το κόστος παραγωγής αυξάνεται» είπε στην περιοδεία στη Θεσσαλία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τόνισε ότι «μια χώρα που δεν παράγει και δεν εξάγει δεν μπορεί να πάει μπροστά».

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑ ΘΡΑΚΗ

Δ. Κουτσούμπας από Αλεξανδρούπολη: «Τα προβλήματα δεν λύνονται με έναν φράχτη». Τι είπε ο Γ.Γ. του ΚΚΕ για την τουρκική προκλητικότητα, το μεταναστευτικό, το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και η οικονομία, σε περιοδεία του στη Θράκη.

Μια εικόνα του...
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΔΩΡΕΑ;

Μια εικόνα του...

ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ: ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Ο ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Προανακριτική: Κατ αντιπαράσταση εξέταση με τον Αντ. Σαμαρά ζήτησε ο Δ. Παπαγγελόπουλος. Τι κατέθεσε ο πρώην αναπλ. υπουργός Δικαιοσύνης σήμερα ενώπιον της Επιτροπής. Έθεσε ζήτημα ακυρότητας της κλήσης του & ζήτημα κλήτευσης μαρτύρων που έχει προτείνει αλλά δεν εξετάστηκαν, ενώ κατέθεσε ως μάρτυρας ο επιχειρηματίας Σ. Μιωνής, στη μήνυση του οποίου στηρίζεται η διεύρυνση του κατηγορητηρίου του. Είπε πως η δίωξή του είναι «προαποφασισμένη». - Τι αναφέρει η επιστολή που απέστειλε στην επιτροπή η δημοσιογράφος Γ. Παπαδάκου. - Τι λέει η ΝΔ για τη μη κλήση μη πολιτικών προσώπων. – Τι υποστηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ & ΚΙΝΑΛ.
Μια εικόνα του...

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ\ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

Μια εικόνα του...

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ

Μια εικόνα του...

ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ

Μείωση των καθυστερήσεων στις διαδικασίες για υιοθεσία. «Σε λίγο καιρό θα διαρκεί μόλις ένα χρόνο», είπε η υφυπουργός Εργασίας Δ. Μιχαηλίδου. Πόσα παιδιά φιλοξενούνται λόγω καθυστερήσεων.- Τι είπε για τα κουπόνια των βρεφονηπιακών σταθμών.
Μια εικόνα του...

ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ

Άρση ασυλίας για τους Ανδ. Πάτση και Μ. Χατζηγιαννάκη αποφάσισε η Βουλή. Ποιες περιπτώσεις αφορούσαν οι αιτήσεις για την άρση της ασυλίας των βουλευτών ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ που την ζήτησαν οι ίδιοι.

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ

«Θα γίνουν όσες κατεδαφίσεις είναι αναγκαίες στο Μάτι», είπε ο Δ. Οικονόμου. Ο υφυπουργός είπε πως στόχος είναι το Μάτι να αποκτήσει πολεοδομική οργάνωση και να αντιμετωπιστούν προβλήματα που συνδέονται με τη δόμηση.
Μια εικόνα του...

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin