eklogika-freeidees_logo
Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ: ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

Αντιπολίτευση για ομιλία Α. Τσίπρα: «Είναι προεκλογικές δεσμεύσεις». Η ΝΔ κάνει λόγο για «υιοθέτηση» δικών της μεμονωμένων δεσμεύσεων για τη φορολογία. Το ΚΙΝΑΛ και το ΚΚΕ μιλούν για την τακτική «σου κλέβω 10 και σου επιστρέφω 1». ΟΙ ΑΝΕΛ θυμίζουν το ρόλο τους στην δυνατότητα να ανακοινώνει τώρα μέτρα η κυβέρνηση.
An image of...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΦΠΑ & 13Η ΣΥΝΤΑΞΗ

eklogika-100
An image of...

ΝΔ: ΜΗ ΜΕΙΩΣΗ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ

An image of...

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ 120 ΔΟΣΕΙΣ

Με τη διαδικασία του επείγοντος το νομοσχέδιο για τη ρύθμιση των 120 δόσεων. Άρχισε στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές η συζήτηση και επεξεργασία του. Διαφώνησε με τη διαδικασία η αντιπολίτευση
An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ

Κ. Μητσοτάκης: «Οι πολίτες να στείλουν τον Τσίπρα σε μόνιμη... ξεκούραση». Είπε πως στη Βουλή με την πρόταση μομφής θα φανεί «ποιος είναι με τους πολλούς και ποιος είναι με τους Πολάκηδες». Ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ «δεν είναι κατά των επιδομάτων».
An image of...

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ| ΠΟΤΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

An image of...

ΑΛ. ΧΑΡΙΤΣΗΣ: ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Υπουργός Εσωτερικών: Βέβαιος πως «θα έχουμε μια καθόλα ομαλή εκλογική διαδικασία». Ο Αλ. Χαρίτσης είπε ότι στις 9 - 10 μ.μ. «θα έχουμε μια ασφαλή εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος» για ευρωεκλογές. Τι καινοτομίες εισάγονται στην ψηφοφορία για ταχύτερη διεκπεραίωση.
An image of...

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ

Π. Μοσκοβισί: «Να μην παγιωθεί η τακτική των υπερπλεονασμάτων στην Ελλάδα». Ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων σημείωσε πως οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται στο πλαίσιο της ενισχυμένης εποπτείας.
An image of...

ΚΙΝΑΛ: ΕΚΤΡΟΠΗ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

ΚΙΝΑΛ: Σκόπιμη καθυστέρηση της έκδοσης της ΚΥΑ για την προεκλογική περίοδο. Το θέμα κατήγγειλε χθες και η ΝΔ. Ο εκπρόσωπος Τύπου Π. Χρηστίδης, σημείωσε πως «κάθε περαιτέρω καθυστέρηση συνιστά δημοκρατική εκτροπή που δεν θα περάσει».
An image of...

ΥΠ. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ

Υπουργείο Περιβάλλοντος: «Ελπίζουμε ο κ. Χατζηδάκης να μην σώσει τη ΔΕΗ όπως έσωσε την Ολυμπιακή». Η απάντηση σε όσα επικαλείται ο αντιπρόεδρος της ΝΔ με την πολιτική που ασκήθηκε στη ΔΕΗ στις περιόδους 2008-2015 και 2015 – 2019
An image of...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ

Π. Καμμένος: «Αν η Τουρκία χρησιμοποιήσει το γεωτρύπανο στην κυπριακή ΑΟΖ θα ισοδυναμεί με πράξη εισβολής». «Δεν μπορεί να έχουμε στην Ελλάδα «κοκορομαχία» όταν οι εθνικές μας θέσεις στηρίζονται από τη διεθνή κοινότητα», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Το eklogika.grπαρουσιάζει όλα τα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων που συμμετέχουν στις ευρωεκλογές και τα ανακοίνωσαν επισήμως.
Δείτε όλα τα ευρωψηφοδέλτια που έχουν αναρτηθεί
Δείτε τα νέα ψηφοδέλτια:
An image of...

ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Β. Λεβέντης: Στις 26 Μαΐου οι δημοσκόποι θα σκίσουν τα πτυχία τους. Τι είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων για τις ευρωεκλογές.
An image of...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Οι πολίτες να εκφράσουν την αντίθεσή τους στις πολιτικές εξαθλίωσης, Τι είπε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας για τις ευρωεκλογές.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Το ψηφοδέλτιο της Ανυπότακτης Δημοκρατικής Μακεδονίας στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας με υποψήφια την Δ. Χαραλαμπίδου.

ΤΟ «ΠΡΑΤΤΩ» ΣΤΗΡΙΖΕΙ

Ποιους στηρίζει το ΠΡΑΤΤΩ στις εκλογές για υποψήφιους περιφερειάρχες και δημάρχους σε μεγάλες πόλεις.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα