eklogika-freeidees_logo
eklogika-christmas-2019-newletter-card
facebook twitter linkedin 
Δυτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019
Μια εικόνα του...

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Υπουργικό Συμβούλιο: Τι αποφασίστηκε για το κοινωνικό μέρισμα, το νόμο για τις πορείες, το επίδομα παιδιού. Ο πρωθυπουργός σημείωσε πως δεν μπορεί να κλείνει ο δρόμος για πορείες με 50 άτομα. Τι είπε για τις επαφές σε Μέση Ανατολή, Λιβύη, Αίγυπτο και Κύπρο ενημέρωσε ο υπουργός Εξωτερικών. Τι είπε για τον EastMed, ο υπουργός Οικονομικών. Ποια εισοδηματικά κριτήρια θα ισχύσουν για το επίδομα γεννήσεων.
Μια εικόνα του...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Τσίπρας κατά Χρυσοχοΐδη: Ο «νόμος και τάξη» του είναι «τρόμος και πάταξη» (video) Κριτική στην κυβέρνηση σε όλα τα μέτωπα από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέντευξή του σήμερα. Γιατί είναι ανήσυχος σε σχέση με την Τουρκία, από ποιους νομίζει ότι πρέπει να ζητήσουν συγνώμη οι Κ. Μητσοτάκης και Μ. Χρυσοχοΐδης. Σχόλιο για το κοινωνικό μέρισμα ότι πέρσι δόθηκε σε 3.000.000 πολίτες και φέτος σε 200.000.

Μια εικόνα του...

ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από ιαπωνικό οίκο αξιολόγησης. Τι αναφέρει στην έκθεσή του ο οίκος R&I.
Μια εικόνα του...

ΝΕΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Μ. ΓΛΕΖΟΥ

Στο νοσοκομείο ο Μ. Γλέζος. Γιατί το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς εισήχθη στο ΝΙΜΤΣ.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ

Μια εικόνα του...

ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Παράθυρο Τσαβούσογλου για κοινή προσφυγή Ελλάδας και Τουρκίας στο Δικαστήριο της Χάγης. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών υποστήριξε ότι η Τουρκία «επιδιώκει διάλογο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων». Η συνέντευξή του.
Μια εικόνα του...

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΗΝ Ε.Ε

Μαργ. Σχοινάς: Νέο σύμφωνο μετανάστευσης και ασύλου θα προτείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ώστε όλα τα κράτη να επιμερίζονται δίκαια τα βάρη και τις πιέσεις. Πότε θα ψηφιστεί. Η συνέντευξη.
Μια εικόνα του...

ΠΛΗΡΩΤΕΑ ΑΜΕΣΑ

Ποιούς φόρους πρέπει να πληρώσουμε μέχρι και την Πρωτοχρονιά. Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις εισφορές, τα τέλη κυκλοφορίας 2020, την 4η δόση του ΕΝΦΙΑ, τον φόρο Ασφαλίστρων και τον φόρο εισοδήματος νομικών προσώπων.
An image of...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ

Κυβέρνηση: “Περιμένουμε έμπρακτη αποκλιμάκωση, όχι μόνο λόγια από την Τουρκία. -Απολύτως νόμιμο έργο ο EastMed”. Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σπ. Πέτσας για Τουρκία, το βίαιο επεισόδιο με ΑμεΑ σε αστυνομικό τμήμα. Τι απάντησε στην κυβέρνηση η αξιωματική αντιπολίτευση.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Για προσλήψεις 2.858 υπαλλήλων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» δεσμεύτηκε ο Κ. Μητσοτάκης. Τι είπε κατά τη διήμερη περιοδεία του στη Θεσσαλία ο πρωθυπουργός.
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Σ. Φάμελλος: «Μη αναπτυξιακός, μη κοινωνικός, αντιπεριβαλλοντικός, ο προϋπολογισμός». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι μειώθηκε κατά 370 εκατ. το κονδύλι για την κοινωνική πολιτική.
An image of...

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Γ. Βρούτσης: Αύξηση κατά μέσω όρο 99,5 ευρώ στις επικουρικές. Ο υπουργός Εργασίας διαβεβαίωσε πως δεν θα μειωθεί καμία σύνταξη ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες με παράλληλη ασφάλιση θα καταβάλλουν μια εισφορά.
Μια εικόνα του...

ΠΤΥΧΙΟ ΔΙΑΜΑΤΑΡΗ

Έγγραφο από το Πανεπιστήμιο Columbia παρουσίασε ο Αντ. Διαματάρης. Τι πιστοποιεί το έγγραφο του παραιτηθέντος, λόγω βιογραφικού, υπουργού. Για «κανιβαλισμό» από τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο η κυβέρνηση. Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin