eklogika-freeidees_logo
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Νέο καθεστώς για την ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων. Τι προβλέπεται σε τροπολογία του υπουργείου Οικονομίας για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων. Πώς καθορίζονται οι δικαιούχοι των ενισχύσεων, τα είδη των επενδυτικών σχεδίων, οι επιλέξιμες δαπάνες, τα είδη των ενισχύσεων, η διαδικασία αξιολόγησης και ελέγχου και ποια η χρονική προθεσμία.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΣΥΡΙΖΑ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Προβάδισμα 6,9 μονάδων στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της Alco. Πεντακομματική η Βουλή. Ποια η εκτίμηση για τις ευρωεκλογές.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ

An image of...
An image of...

ΞΕΚΙΝΑ Η ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Ξεκινά η διαδικασία κινητικότητας στο δημόσιο για το 2019. Τι αναφέρεται σε εγκύκλιο της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μ. Ξενογιαννακοπούλου η οποία απεστάλη στους εποπτευόμενους φορείς. Μέχρι πότε μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματά τους.

ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΥΝΕΠΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ

Θετική η κυβέρνηση στην επιβράβευση των συνεπών δανειοληπτών. Τι απάντησαν οι Γ. Δραγασάκης και Α. Φλαμπουράρης σε σχετική ερώτηση της Ντ. Μπακογιάννη σε επιτροπή της Βουλής.
An image of...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΖΑΕΦ ΓΙΑ ΤΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ»

Ζ. Ζάεφ: «Δεχτήκαμε τη Συμφωνία, γιατί η Ελλάδα δέχθηκε «Μακεδονική ταυτότητα». Τι είπε ο πρωθυπουργός της Β. Μακεδονίας σε τηλεοπτικό debate, με τον αρχηγό του VMRO-DPMNE για τις διαπραγματεύσεις της συμφωνίας. Για «αποκαλύψεις Ζάεφ», «επιτομή του αλυτρωτισμού» έκανε λόγο σχολιάζοντας το ΚΙΝΑΛ.
An image of...
An image of...

ΥΠΕΘΑ: ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΟΓΩ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ & ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ

An image of...

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΙΝ.ΑΛ

Το πρόγραμμα του 2ου Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής αυτό το Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ. Η ομιλία της Φ. Γεννηματά.
An image of...
An image of...

ΤΕΛΟΣ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΗΣ

Αποκλείστηκε η υποψηφιότητα της Ντ. Μπακογιάννη για το Συμβούλιο της Ευρώπης. Πώς το σχολιάζει η ίδια.

30 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο Π. Γερουλάνος παρουσίασε τους 30 πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του. Ποιοι είναι. Η εκδήλωση του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων.
An image of...
An image of...

ΚΟΝΤΡΑ ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ & ΤΟΝ Π. ΚΟΚΚΑΛΗ

  • Κόντρα Χ. Σπίρτζη – Κ. Καραμανλή για τα δημόσια έργα. Τι απάντησε ο τομεάρχης Υποδομών της ΝΔ, Κ. Καραμανλής στη «συκοφάντηση του εθνικού σχεδίου της ΝΔ για τις υποδομές», από τον υπουργό Χρ. Σπίρτζη και την περιφερειάχη Ρ. Δούρου. Καυστική απάντηση Χ. Σπίρτζη με επίκληση της γνώσης του Γ. Σουφλιά.
  • Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα του Π. Κόκκαλη. Η ΝΔ επανήλθε υποστηρίζοντας πως στην κυβέρνηση έχουν «θράσος να εξακολουθούν να καταλογίζουν στη ΝΔ τάχα στενές σχέσεις με τον Β. Μαρινάκη» και παρουσίασε 4 «αδιαμφισβήτητες αλήθειες». Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε καυστικά.
An image of...
An image of...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η παρουσίαση των υποψηφίων Δημάρχων σε δήμους όλης της Ελλάδας αλλά και των κομμάτων που δήλωσαν ότι τους στηρίζουν, συνεχίζεται μέσα από την έρευνα του eklogika.gr. Σήμερα:

ΚΙΝΑΛ: Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα