132252385_618669805555739_666601428749341142_n

Το eklogika.gr σας εύχεται καλές γιορτές με υγεία και αισιοδοξία!

eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κ. Μητσοτάκης: Εμβληματικό έργο η δημιουργία της πρώτης Πολιτείας Καινοτομίας στην Ελλάδα. Επίσκεψη στην παλιά βιομηχανική μονάδα «ΧΡΩΠΕΙ» από τον πρωθυπουργό, τον πρέσβη των ΗΠΑ και υπουργών. Δηλώσεις για την ανάπλαση της παλιάς βιομηχανικής μονάδας μέσω ΣΔΙΤ, ώστε να μετατραπεί σε χώρο, όπου θα συνυπάρχουν ερευνητικά κέντρα και νεοφυείς επιχειρήσεις.
Μια εικόνα του...

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΤΟ 5G – ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Έπεσαν οι υπογραφές για το 5G στην Ελλάδα. Τι είπε για «το οικονομικό αποτύπωμα που περιμένουμε ότι θα έχουν τα δίκτυα 5ης γενιάς» ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Κ. Πιερρακάκης και γιατί «είναι ένα πρώτο βήμα». Τι δήλωσαν οι πρόεδροι της Cosmote, της Vodafone, της Wind.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Μια εικόνα του...

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

Stop, μετά τις αντιδράσεις, στον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών. «Ο συμβολισμός εξαντλήθηκε στον εμβολιασμό του πρωθυπουργού και της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας», είπε η αναπλ. κυβερνητική εκπρόσωπος Α. Πελώνη. Απαντώντας σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ που αντέδρασαν είπε ότι εμβολιάστηκαν 66 κυβερνητικά στελέχη - όχι υπουργοί - «για να εκπεμφθεί μήνυμα ενότητας προς όλους τους Έλληνες για την ασφάλεια του εμβολίου» και όσοι «βρίσκονται σε κρίσιμα πόστα».


Μια εικόνα του...

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ

Μια εικόνα του...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ

Μια εικόνα του...

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΜΟΥΣ

Εμβολιάστηκε για τον κορωνοϊό ο Δ. Κουτσούμπας, τελευταίος από τους πολιτικούς αρχηγούς. Έστειλε «το μήνυμα για την αναγκαιότητα του μαζικού εμβολιασμού», αλλά και της απαίτησης «τώρα μέτρα, προστασίας της υγείας του λαού».
Μια εικόνα του...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΕΣΥ

Την ελπίδα η κυβέρνηση να αναγνωρίσει έμπρακτα το ρόλο του ΕΣΥ εξέφρασε η Φ. Γεννηματά (video) σε επίσκεψή της στην 1η Υγειονομική Περιφέρειας Αττικής στο πλαίσιο εθελοντισμού του ΚΙΝΑΛ για δημιουργία βιβλιοθηκών στα νοσοκομεία.
Μια εικόνα του...

«ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ» ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ

Επιστρέφει στη Βουλή ο Π. Κουρουμπλής. Ποιανού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ τη θέση θα πάρει, μετά την απόφαση του εκλογοδικείου.
Μια εικόνα του...

Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ NOVARTIS

Κατέθεσε στον Άρειο Πάγο ο Δ. Αβραμόπουλος για το σκάνδαλο Novartis. Ο πρώην υπουργός Υγείας και πρώην Επίτροπος, είπε πως «η σκευωρία κατέρρευσε» και «απομένει είναι να αποκαλυφθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί, να βγουν οι κουκούλες από τους ψευδομάρτυρες».
Μια εικόνα του...

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Χρυσοχοΐδης από τα σύνορα στον Έβρο: «Το 2020 δοκιμαστήκαμε, στον Έβρο, δοκιμαστήκαμε στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και αντέξαμε. Το 2021 είναι ο χρόνος της ασφάλειας. Το εμβόλιο και ο φράχτης».

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin