132252385_618669805555739_666601428749341142_n

Το eklogika.gr σας εύχεται καλές γιορτές με υγεία και αισιοδοξία!

eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ

Κ. Μητσοτάκης προς υγειονομικούς: «Ο εμβολιασμός θα είναι προαιρετικός, αλλά εσείς πρέπει να δώσετε πρώτες και πρώτοι το καλό παράδειγμα». Σε περιοδεία του σήμερα στο Ορφανοτροφείο «Μέλισσα» Θεσσαλονίκης, στο νοσοκομείο και στο εμβολιαστικό κέντρο Κατερίνης και στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, ευχαρίστησε το προσωπικό για την «τεράστια» προσπάθεια. Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «εάν δεν φτάσουμε σε σημείο εμβολιασμού σε ποσοστό άνω του 50%, πάντα θα ζούμε μέσα στον κίνδυνο αναζωπύρωσης της πανδημίας».
Μια εικόνα του...

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΗΤΤΑΣ» ΤΟ 2021

Α. Τσίπρας: Ανησυχία για τις εξελίξεις σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο. Συνέντευξη στο Militaire.gr, για τα ελληνοτουρκικά και τα εξοπλιστικά με έντονη κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης. Ανήσυχος μήπως «η διπλωματική ήττα των Βρυξελλών, μετατραπεί το '21 και σε εθνική ήττα», αλλά και για τη «νέα ξέφρενη κούρσα εξοπλισμών με δικαιολογία τις ήττες που δεχόμαστε σε διπλωματικό επίπεδο, ελπίζω όχι και σε εθνικό». «Αν εμείς ήμασταν κυβέρνηση και είχαμε το Όρουτς Ρέις να σουλατσάρει… Ο κ. Μητσοτάκης θα ήταν σε διαδηλώσεις για να παραιτηθεί η κυβέρνηση». Για τους εξοπλισμούς, «έχει χαθεί η μπάλα».
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΕΟΔΥ: ΚΑΤΩ ΑΠΟ 4% Η ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ COVID

Μια εικόνα του...

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕ DRONES

Μια εικόνα του...

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ “FOLI-FOLI

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά προσωπικές απαντήσεις από τον Κ. Μητσοτάκη για τη χρηματοδότηση προς εταιρεία της οικογένειας Κουτσολιούτσου. Στην αντεπίθεση για την υπόθεση της Foli-Foli, διαβεβαιώνει για το «καμία σχέση» των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ με τους υπόδικους και ζητά εξηγήσεις για τη σύζυγο του πρωθυπουργού.
Μια εικόνα του...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ

Στις 4 Ιανουαρίου θα εμβολιαστεί η Φ. Γεννηματά. «Βάζουμε πλάτη οι πολιτικοί αρχηγοί για να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός και να δείξει εμπιστοσύνη στο εμβόλιο», είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ. «Στηρίζουν μόνο τους πολύ ισχυρούς. Αυτό είναι αδιανόητο. Έχουμε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις», είπε για την οικονομία.
Μια εικόνα του...

ΑΓΡΟΤΕΣ: ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΕΣ ΟΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ

Ψηφίστηκε το ακατάσχετο και αφορολόγητο των ενισχύσεων των αγροτών με ευρεία πλειοψηφία. Οι ενισχύσεις δεν υπόκεινται σε φόρο, τέλος, εισφορά ή κράτηση, είναι ανεκχώρητες, ακατάσχετες, δεν δεσμεύονται, δεν συμψηφίζονται με χρέη.
Μια εικόνα του...

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ e-ΕΦΚΑ

Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία έναρξης εργασιών στην ΑΑΔΕ) και επανεγγραφής στον e-ΕΦΚΑ για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες, που έχουν διακόψει την ασφάλισή τους και πρόκειται να προβούν σε έναρξη εργασιών ατομικής επιχείρησης ως μη μισθωτοί.
Μια εικόνα του...

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΑ ΑΕΙ | ΚΚΕ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ | ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μια εικόνα του...

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Αδ. Γεωργιάδης: Προς το παρόν δεν υπάρχει απόφαση για παράταση του lockdown. Πότε θα εξεταστεί το τι θα γίνει με το λιανεμπόριο. Ο υπουργός Ανάπτυξης είπε ότι «ο φόβος ότι με την τεχνολογία θα χαθούν θέσεις εργασίας υπήρχε σε κάθε εποχή αλλά δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ»!

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin