eklogika-freeidees_logo
Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019
ekloges

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ: ΟΛΑ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΝΕΑ ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ |ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΗ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΥΠΕΞ ΤΩΝ 28 ΧΩΡΩΝ| ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΚ

sms-eklogiki-periodos
An image of...

1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ DEBATE ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ

An image of...

100% ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Τελικά αποτελέσματα σταυροδοσίας των ευρωεκλογών για όλα τα κόμματα. Πόσους σταυρούς προτίμησης συγκέντρωσαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές ανα κόμμα, στο 100% της ενσωμάτωσης.
An image of...
An image of...
An image of...

ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ

Στα 918 εκατ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα του 5μήνου. Το αντίστοιχο διάστημα πέρσι το πρωτογενές πλεόνασμα ανερχόταν σε 853 εκατ. ευρώ.

ΣΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Την υψηλότερη επίδοση στο ισοζύγιο προσλήψεων - απολύσεων από το 2001 κατέγραψε η ΕΡΓΑΝΗ. Στο 5μηνο Ιανουάριος – Μάρτιος 2019 δημιουργήθηκαν 265.059 νέες θέσεις εργασίας.
An image of...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΟΧΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΑΠΟΦΑΣΗ ΖΩΗΣ

Τσίπρας: «Ή συνεχίζουμε να βαδίζουμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω και όποιος αντέξει». «Τώρα η επιλογή, η απόφαση μας αφορά τη ζωή μας, το σήμερα και το αύριο το δικό μας και των παιδιών μας», είπε ο πρωθυπουργός. «Το ίδιο πρόγραμμα που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία, βγάλανε από τα συρτάρια για να μας το σερβίρουν ως νέο και καινοτόμο». «Να αφήσουν τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες και να συνταχθούν στην εθνική γραμμή», είπε για τη στάση της ΝΔ στα ελληνοτουρκικά.
An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΟΧΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ & ΑΣΤΑΘΕΙΑ

Μητσοτάκης: «Η χώρα δεν έχει περιθώρια για πειράματα, ούτε για αστάθεια», είπε στην γενική συνέλευση του ΣΕΒ. Το δίλλημα είναι «θα παραμείνουμε στο βάλτο της καθυστέρησης και της στασιμότητας ή θα βαδίσουμε στο νέο δρόμο της ευημερίας;». Είπε ότι «αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία δεν χωρούν και πως καθυστερήσεις πληρωμών και εργασία εκτός του νόμου του ωραρίου δεν θα συγχωρούνται». Κάλεσε τους επιχειρηματίες «να κάνουν συμμέτοχους τους εργαζόμενους στην επιτυχία» και εκείνος θα είναι «ανοικτός σε γενναίες φοροαπαλλαγές».
An image of...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ

Θετικό το Κίνημα Αλλαγής για κατάργηση της απλής αναλογικής. «Θα συναινέσουμε στην αλλαγή του εκλογικού νόμου», δήλωσε η Φ. Γεννηματά. Τόνισε πως «έχουμε ξεκαθαρίσει ότι έχουμε αυτόνομη πορεία, αλλά ως υπεύθυνη αντιπολίτευση θα πράξουμε ότι χρειάζεται για να υπάρχει σταθερότητα, σταθερό εκλογικό σύστημα».
An image of...

ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Vs ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Δ. Τζανακόπουλος: Οδηγήσαμε τη χώρα στην κανονικότητα – Ν. Μπακογιάννη: Στερηθήκαμε την ανάπτυξη. Σε μεταξύ τους ντιμπέιτ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε τη ΝΔ ότι κλείνει τη μάτι στην παραβατικότητα, ενώ η βουλευτής της ΝΔ άσκησε κριτική για την οικονομία ενώ για τα ελληνοτουρκικά τόνισε πως «το ΚΥΣΕΑ δεν είναι όργανο άσκησης εξωτερικής πολιτικής».
An image of...

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

An image of...

ΣΥΡΙΖΑ

An image of...

ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

«Αχαριστία και οικογενειοκρατία» καταλόγισε στον Κ. Μητσοτάκη ο Χ. Μαρκογιαννάκης Γιατί ο πρώην υπουργός της ΝΔ δεν θα είναι υποψήφιος.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα