eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΕΠΙΠΛΕΟΝ 50 ΚΛΙΝΕΣ Μ.Ε.Θ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Μια εικόνα του...

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID ΣΤΗ Β. ΕΛΛΑΔΑ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ

Στην τελική ευθεία η δίκη της Χρυσής Αυγής – Αναστολή σε όλους, πλην Ρουπακιά, πρότεινε η εισαγγελέας. Πότε αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με τις φυλακίσεις των καταδικασθέντων. - Τι ισχύει σε ό,τι έχει να κάνει με τον ευρωβουλευτή, Γ. Λαγό.
Μια εικόνα του...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ & ΤΟΝ COVID

Στ. Πέτσας: Η νέα πρόκληση της Τουρκίας προσκρούει μετωπικά στη διεθνή νομιμότητα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε τον νέο τουρκικό χάρτη – πρόκληση, απάντησε για τα μέτρα της Ε.Ε, το εμπάργκο όπλων στην Τουρκία και αν η κυβέρνηση φοβάται θερμό επεισόδιο. - «Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από άλλες χώρες», είπε για την πανδημία. – Τι απάντησε για την πρόταση Γ. Στουρνάρα για τη δημιουργία bad bank. – Στη Βουλή το Ν/Σ για επιτάχυνση της απονομής δικαιοσύνης και τον Κώδικα Δικηγόρων.
Μια εικόνα του...

Ο ΝΕΟΣ ΧΑΡΤΗΣ –ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Μια εικόνα του...

ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Ν. Αναστασιάδης: «Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα». Συνάντηση με τον νέο ηγέτη της τουρκοκυπριακής πλευράς ζήτησε ο πρόεδρος της Κύπρου.
Μια εικόνα του...

ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

ΚΚΕ: Αναβαθμίστηκε η τουρκική προκλητικότητα. Αναφέρει πως ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ κ.λ.π κόμματα που στηρίζουν ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα.
Μια εικόνα του...

«ΠΑΓΙΔΕΣ» ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ- Α΄ΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΕΣΕΕ: «Παγίδες» για τις επιχειρήσεις στο νόμο για τη ρύθμιση οφειλών. Η Συνομοσπονδία Εμπορίου κατέθεσε υπόμνημα στη Βουλή για τις διατάξεις που αφορούν στη ρύθμιση οφειλών, στη πτωχευτική διαδικασία, στην προστασία της α΄ κατοικίας.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Σκανδαλώδεις ρυθμίσεις δανείων σε μεγαλόσχημους από τις τράπεζες, ενώ καταργείται η προστασία της α’ κατοικίας.
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΠ

ΚΙΝΑΛ: Άμεση κάλυψη των θέσεων ΔΕΠ στα πανεπιστήμια «για την επίλυση των οξύτατων προβλημάτων τους». Η Κ.Ο κατέθεσε ερώτηση προς την υπουργό Παιδείας στη Βουλή.
Μια εικόνα του...

e-ΕΦΚΑ: 5 ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

5 νέες υπηρεσίες από το υπουργείο Εργασίας για τους ασφαλισμένους. Ποιες είναι. Παρέχονται στο πλαίσιο ψηφιακού μετασχηματισμού του e-ΕΦΚΑ.
Μια εικόνα του...

ΑΥΞΑΝΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΞΗΡΑΣ

Αύξηση της θητείας στο στρατό ξηράς στους 12 μήνες προανήγγειλε ο Ν. Παναγιωτόπουλος. Οι δηλώσεις του υπουργού Άμυνας.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin