eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 23 Ιουνίου 2020
Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΛΕΦΤΑ

Γ. Γεραπετρίτης: «Ίσως και εντός της εβδομάδας θα δοθούν τα στοιχεία για τα χρήματα που πήραν τα ΜΜΕ», για την καμπάνια 20 εκατ. «Μένουμε σπίτι». Τι είπε ο υπουργός Επικρατείας στη Βουλή για τη χρονική καθυστέρηση στη δημοσιοποίηση των στοιχείων, απαντώντας στη Λ. Κανέλη (ΚΚΕ).
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΦΕΣΗΣ

Αλ. Τσίπρας: «Το μεγάλο σκάνδαλο είναι ότι η κυβέρνηση παρέλαβε 37 δισ. από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στα Ταμεία και οδήγησε την οικονομία σε εφιαλτική προοπτική». Γι΄αυτό, «ανασύρει από το συρτάρι πρακτικές πρακτόρικες, μαφιόζικες, μια σκανδαλολογία ανύπαρκτων σκανδάλων», είπε.


Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΠΕΤΣΑΣ: ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝ Ν. ΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ»

Στ. Πέτσας: Να διαγραφεί ο Ν. Παππάς από την Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, «ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στους κανόνες της Δημοκρατίας». Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι ο Α. Τσίπρας «εξακολουθεί να σιωπά» για «την ύπαρξη παρακράτους».
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΙΖΑΣ 2,6 ΕΚΑΤ. ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ: «Ανέκδοτο το να μιλάει η ΝΔ για παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ». «Από τη διαρροή των απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών, λείπει ό,τι αφορά έναν πρώην βουλευτή», απαντά. Αναφορά στις «νέες καταγγελίες μίζας 2,6 εκατ. στον κ. Σαμαρά, μέσω του κ. Παπασταύρου».
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ

ΚΙΝΑΛ: «Να διερευνηθούν όσα αποκαλύπτονται καθημερινά για το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ». Επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση που «δεν έχει πλέον καμιά αξιοπιστία».
Μια εικόνα του...

ΚΚΕ: ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ

ΚΚΕ: Να απαιτήσει ο λαός να βγουν όλα στη φόρα. «Αυτό δεν μπορεί να γίνει με όρους ‘πολιτικού αντιπερισπασμού’, όπως κάνουν όλα τα άλλα κόμματα, συγκαλύπτοντας τις πραγματικές ευθύνες τους».

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΠΟ… ΚΟΝΤΑ

Έκτακτη Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ, με φυσική παρουσία, στις 17 και 18 Ιουλίου, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας επί του σχεδίου ανάκαμψης της ευρωπαϊκής οικονομίας.
Μια εικόνα του...
Μια εικόνα του...

ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ: ΑΠΟΤΡΡΕΨΑΜΕ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ

Χρ. Σταϊκούρας: «Η κυβέρνηση πήρε μέτρα που απέτρεψαν λουκέτα». Στοιχεία για τους ωφελούμενους 9 χρηματοδοτικών εργαλείων για την κρίση του κορωνοϊού παρουσίασε στη Βουλή, ο υπουργός Οικονομικών. Τι είπε για την επιστρεπτέα προκαταβολή. Επικαλέστηκε τις εαρινές προβλέψεις της Ε.Ε ότι τα δημοσιονομικά μέτρα της κυβέρνησης αναμένεται να αποσοβήσουν ευρείας κλίμακας απολύσεις και πτωχεύσεις.

Μια εικόνα του...

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αδ. Γεωργιάδης: Διατηρείται η τάση να ανοίγουν νέες επιχειρήσεις, παρά την κρίση. «Οι επιχειρήσεις δεν κλείνουν μαζικά, όπως κάποιοι ίσως εύχονται», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης στη Βουλή επικαλούμενος στοιχεία από το ΓΕΜΗ. Είπε ότι στην ενίσχυση της ρευστότητας το υπουργείο Ανάπτυξης κινήθηκε «ταχύτερα από οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρωζώνης» και αναφέρθηκε εκτενώς στο ΚΕΠΙΧ. – Απάντηση του πρώην Υπ.Οικ, Ευκλ. Τσακαλώτου.

Μια εικόνα του...

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

Ευκλ. Τσακαλώτος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αύξησε το εισόδημα, ενώ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ το μείωσαν». Πώς ο τομεάρχης Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τα στοιχεία της Έρευνας Εισοδήματος και Συνθηκών Διαβίωσης και τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Εξαίρεση του Θ. Πλεύρη από την προανακριτική επιτροπή ζήτησε ο Δ. Παπαγγελόπουλος. Διάβασε απόσπασμα πρακτικών της εξέτασης του Ν. Παππά, υποστηρίζοντας πως ήταν σε γνώση της ΝΔ η παράνομη ηχογράφηση της ιδιωτικής συνομιλίας που αποκάλυψε ο Σ. Μιωνής.
Μια εικόνα του...

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ

Από αύριο η καταβολή της δίμηνης παράτασης των επιδομάτων ανεργίας και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων. Πόσα είναι τα χρήματα που θα λάβουν οι δικαιούχοι. Η ανακοίνωση του ΟΑΕΔ.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΠΙΣΤΕΠΤΕΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

Παράταση της προθεσμίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το β’ κύκλο της επιστρεπτέας προκαταβολής. Δικαιούχοι & οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις. Η απόφαση.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin