eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

COVID ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Χ. Θεοχάρης: Η αύξηση των κρουσμάτων δεν οφείλεται στον τουρισμό αλλά σε εμάς που χαλαρώσαμε. Ο υπουργός μιλώντας στη Βουλή για ο νομοσχέδιο της «συμφωνία Ελλάδας- Σερβίας στον τομέα του τουρισμού», συνεχάρη όσους «προστάτευσαν το εθνικό προϊόν». Είπε ότι θα καταθέσει στοιχεία που δείχνουν ότι η Ελλάδα, παρά την αύξηση των κρουσμάτων συνεχίζει να είναι σε καλύτερη θέση από όλες τις άλλες χώρες. Διέψευσε ότι «η κυβέρνηση ενέδωσε στα αιτήματα των ξένων μεγάλων πρακτόρων τουρισμού». Τι είπαν οι εισηγητές των άλλων των κομμάτων.
Μια εικόνα του...

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ COVID

Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΣΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ

Κυβέρνηση: Πάμε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο με την ελπίδα ότι η Τουρκία θα έχει αλλάξει συμπεριφορά. Ο εκπρόσωπός της Στ. Πέτσας είπε ότι δεν διαψεύστηκε το δημοσίευμα που έκανε λόγο για εντολή κατάρριψης αεροσκάφους ή βύθισης ελληνικού πλοίου. «O κατάλογος των κυρώσεων που βρίσκεται στο τραπέζι θα ενεργοποιηθεί, στην περίπτωση που η Τουρκία δεν δείξει έμπρακτη αποκλιμάκωση», η οποία «είναι προς το συμφέρον όλων μας», είπε. Τι ανέφερε για την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων.
Μια εικόνα του...

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Οι βασικοί άξονες στους οποίους κινούνται οι ρυθμίσεις του υπουργείου Δικαιοσύνης για την επιτάχυνση της εκδίκασης εκκρεμών υποθέσεων του ν. 3869/2010 και έχουν προσδιορισθεί σε δικάσιμο μετά τις 15.6.2021. Σε ποιους βασικούς άξονες κινούνται οι νέες ρυθμίσεις.
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΓΕΦΥΡΑ»

Πάνω από 50.000 φορολογούμενοι υπέβαλαν αίτηση για το πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ σύμφωνα με στοιχεία του ΥΠΟΙΚ. Πάνω από 120.000 εισήλθαν στην πλατφόρμα, οι 51.337 έκαναν οριστική υποβολή της αίτησης. Αναλυτικές ερωταπαντήσεις με παραδείγματα και οδηγός χρήσης της πλατφόρμας.
Μια εικόνα του...

ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ COVID

Μια εικόνα του...

ΣΥΝΤΟΜΑ 550 ΝΕΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΑΣΘ

Στο τέλος του 2020 θα κυκλοφορούν 550 αστικά στη Θεσσαλονίκη, είπε ο Κ. Καραμανλής.Ο υπουργός Μεταφορών παρέλαβε τα πρώτα 18 λεωφορεία που αγόρασε ο δήμος Θεσσαλονίκης από τη Λειψία της Γερμανίας. Ακολουθεί διαγωνισμός για την ανανέωση του στόλου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ευχαριστίες προς τον δήμαρχο Ν. Ζέρβα.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΛΙΓΟΣΤΕΨΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΣΥ

ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίξαμε στα δύσκολα μέτρα αλλά επεσημάναμε εγκαίρως τις παλινωδίες της κυβέρνησης. Ο εκπρόσωπος Τύπου Αλ. Χαρίτσης κατηγόρησε την κυβέρνηση σήμερα υπηρετούν στο ΕΣΥ λιγότεροι από ό,τι έναν χρόνο πριν, επί ΣΥΡΙΖΑ.
Μια εικόνα του...

ΜΥΚΗΝΕΣ: ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Υπουργείο Πολιτισμού: Η κανονικότητα επανήλθε στις Μυκήνες. «Τα κατάλοιπα της φωτιάς είναι διαχειρίσιμα και μπορεί ο χώρος στο επόμενο χρονικό διάστημα να αποκατασταθεί», είπαν μετά από αυτοψία οι αρχαιολόγοι.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin