132252385_618669805555739_666601428749341142_n

Το eklogika.gr σας εύχεται καλές γιορτές με υγεία και αισιοδοξία!

eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021
Μια εικόνα του...

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Μια εικόνα του...

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

  • ΣΥΡΙΖΑ: Νέα κυβέρνηση, ίδια αποτυχημένη συνταγή. «Είναι ένδειξη ανευθυνότητας της κυβέρνησης», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου Ν. Ηλιόπουλος.
  • Καυστικά σχόλια από την αντιπολίτευση για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης. ΚΙΝΑΛ: «Το δήθεν «νέο ξεκίνημα» ενισχύει την πιο δεξιά πτέρυγα της ΝΔ» σε μια «κυβέρνηση μαμούθ» – ΚΚΕ: «Επιδίωξη για πιο αποτελεσματική προώθηση του αντιλαϊκού έργου και «επικύρωση» των εγκληματικών ευθυνών στη διαχείριση κρίσιμων τομέων». – ΕΛ.ΛΥ: Σε μία «κυβέρνηση αρίστων», όλοι οι άριστοι χωρούν» με «άλλα 3-4 υφυπουργεία, για χωρέσουν άπαντες».- ΜΕΡΑ: «Παρέλαση «άριστων» επιτελαρχών στην εξυπηρέτηση της παρασιτικής ολιγαρχίας».
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ: ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

«Αντάρτικο» από την Εκκλησία για τα νέα μέτρα – Θέλει ναούς ανοιχτούς για τους πιστούς. Αντίθετη με τα νέα αυστηρά μέτρα για τα Θεοφάνεια, δηλώνει η Ιερά Σύνοδος. Αποστέλλει επιστολή διαμαρτυρίας στην κυβέρνηση και απευθύνει έκκληση τόσο προς την ηγεσία της Ε.Ε.
Μια εικόνα του...

ΣΧΟΛΕΙΑ: ΑΝΟΙΓΟΥΝ Ή ΟΧΙ;

Ανοίγουν στις 11 Ιανουαρίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων, είπε ο Σ. Πέτσας. Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε δηλώσεις πριν από τη συνεδρίαση της Επιτροπής σήμερα και υποστήριξε πως το αυστηρό lockdown ήταν μια προληπτική κίνηση για να ανοίξουν με ασφάλεια τα σχολεία.
Μια εικόνα του...

ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ

Τι ισχύει για τη μείωση ενοικίου για επιχειρήσεις και εργαζόμενους. Ποιες επιχειρήσεις απαλλάσσονται πλήρως – Τι αποζημίωση θα λάβουν οι ιδιοκτήτες.
Μια εικόνα του...

ΝΕΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Η Ε.Ε.

Επιπλέον δόσεις εμβολίων για τον κορωνοϊό θέλει να αγοράσει η ΕΕ από τις Pfizer/Biontech. Τι είπε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν αρμόδιος για θέματα υγείας, σχετικά με την ποικιλία εμβολίων.
Μια εικόνα του...

Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Μετά από τις 20 Ιανουαρίου αρχίζει η δεύτερη φάση του εμβολιασμού. Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γ. Γεωργαντάς είπε πότε θα ανοίξουν οι πλατφόρμες εγγραφής για τον γενικό πληθυσμό.
Μια εικόνα του...

Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ

Ξεκινούν οι εμβολιασμοί των υγειονομικών - Πόσοι εμβολιασμοί έχουν γίνει μέχρι τώρα. Τι προβλέπεται στο επιχειρησιακό σχέδιο, σύμφωνα με τον γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μ. Θεμιστοκλέους.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

ΣΥΡΙΖΑ: Και πάλι ανακοινώνονται μέτρα χωρίς να έχει συνεδριάσει η Επιτροπή, χωρίς να υπάρχει καν συντονισμός μέσα στην ίδια την κυβέρνηση». Ο εκπρόσωπος Τύπου Ν. Ηλιόπουλος είπε για «καταγγελίες πως το 80% των θανάτων που έχουμε το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί εκτός ΜΕΘ» - Άνοιγμα των σχολείων «με τεστ σε όλους τους εκπαιδευτικούς -όχι δειγματοληπτικά». Τα σενάρια για πρόωρες εκλογές.
Μια εικόνα του...

ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΙΑΤΡΩΝ

Μια εικόνα του...

ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ Η ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Ολοκληρώθηκαν οι εμβολιασμοί των πολιτικών αρχηγών - Εμβολιάστηκε και η Φ. Γεννηματά. «Η ελπίδα επιστρέφει», είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.
Μια εικόνα του...

ΚΚΕ: Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΡΑΣΗΣ

Η δράση του ΚΚΕ μετά από το ξέσπασμα του δεύτερου κύματος της πανδημίας. Η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, που ξεδιπλώνει το σχέδιο δράσης του ΚΚΕ, τα καθήκοντα και το σχεδιασμό του.
Μια εικόνα του...

ΗΧΗΡΟ «ΝΑΙ» ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΘ

Υπέρ του σχεδίου για την ανάπλαση της ΔΕΘ τάσσονται 18 φορείς της Θεσσαλονίκης. Συνυπογράφουν κοινή δήλωση, ανταποκρινόμενοι σε πρωτοβουλία του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου της πόλης, αντιτιθέμενοι στις αντιδράσεις.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin