eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 9
Οκτωβρίου 2019
ekloges

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΑΜΕ

Απολογισμός κυβερνητικού έργου από τον Κ. Μητσοτάκη στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ (VIDEO): «Υλοποιούμε νωρίτερα από ό,τι είχαμε δεσμευτεί όλες τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις», είπε ο πρωθυπουργός. Τι απάντησε για την προανακριτική κατά Παπαγγελόπουλου και τα σκοπίμως, κενά έδρανα της Βουλής. Τόνισε πως «για πρώτη φορά στην ιστορία της εξέδωσε έντοκα γραμμάτια με αρνητικό επιτόκιο». Τι είπε για την ψήφο Ελλήνων εξωτερικού.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ

«Ναι» της Βουλής στην Προανακριτική Επιτροπή για το Δ. Παπαγγελόπουλο, πρώην αναπλ. υπουργό Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, με πρόταση της ΝΔ που ζήτησε τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών για την υπόθεση Novaris. Ψηφοφορία και απουσίες. Για ποια 4 αδικήματα συγκροτείται η Προανακριτική Επιτροπή. «Θα αποκαλύψω τους πρωτεργάτες της εγκληματικής ομάδας που θέλει να συγκαλύψει τις δικές της ευθύνες», είπε ο Δ. Παπαγγελόπολος, χαρακτηρίζοντας την κατηγορία «γελοία». Τι είπαν εισηγητές ΝΔ και ΚΙΝΑΛ.

«ΚΑΤΗΓΟΡΩ» ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Τσίπρας: «Ευκαιρία να μάθουν όλοι πώς στήθηκε ο άθλιος μηχανισμός της Novartis». Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για «διπλή δειλία», επειδή δεν παραπέμπει και τον ίδιο και απουσιάζει από την ψηφοφορία και για «ρεβανσισμό». Η απουσία του πρωθυπουργού και όλων των υπουργών από την ψηφοφορία, «αποτελούν απόδειξη προσήλωσης στις αρχές της δημοκρατίας και σεβασμού στη διάκριση των εξουσιών», είπε ο Σπ. Λιβάνιος από τη ΝΔ. «Δεν έχει όριο στο ψέμα, τη δημαγωγία και την αναισχυντία», είπε για τον Α. Τσίπρα, ο Α. Λοβέρδος του ΚΙΝΑΛ.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
An image of...

ΚΙΝΑΛ: 6 ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ

An image of...

ΣΥΡΙΖΑ: 6 ΤΗΣ ΝΔ & ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ

An image of...

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ

«Δεν συζητήθηκε καν το ουσιαστικό ζήτημα της υπόθεσης Novartis», είπε ο Δ. Κουτσούμπας. «Εξαρχής το όλο ζήτημα χρησιμοποιήθηκε αποπροσανατολιστικά», δήλωσε ο Γ.Γ της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ «είναι σκάνδαλο πρώτο μεγέθους».
An image of...

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ

Βαρουφάκης: Θεσμική εκτροπή η σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής. Απέχει διότι «όταν το νομοθετικό και το δικαστικό Σώμα γίνονται ένα, παύει να υπάρχει ελευθερία».


An image of...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ

ΕΦΚΑ: Επιστρέφονται τα ποσά της εκκαθάρισης των ασφαλιστικών εισφορών του 2018 στους λογαριασμούς 86.187 ελεύθερων επαγγελματιών. Η ανακοίνωση του ΕΦΚΑ.
An image of...

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ

An image of...

ΤΟ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ & ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

An image of...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ 120 ΔΟΣΕΙΣ

Κυβέρνηση: Απόλυτη η επιτυχία της ρύθμισης των 120 δόσεων. «Εκτεθειμένος» ο ΣΥΡΙΖΑ, που προεκλογικά εκφόβιζε «για δήθεν κατάργηση της προηγούμενης ρύθμισης από τη ΝΔ».
An image of...

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΓΙΑ BREXIT

Ερώτησης του Γ. Βαρουφάκη στον πρωθυπουργό για το Brexit. Του ζητά να ενημερώσει τη Βουλή αν αποδέχεται την απαίτηση για την Ιρλανδική Εγγύηση.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin