eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019
ekloges

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΥ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ |ΜεΡΑ25

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠτΔ

An image of...

ΔΗΜΟΣΙΟ: ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΑΔΕΙΕΣ, ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αλλαγές στο σύστημα κινητικότητας και τις άδειες των δημοσίων υπαλλήλων. Τι προβλέπεται στις διατάξεις που δόθηκαν σε δημόσια διαβούλευση από το υπουργείο Εσωτερικών.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

SIEMENS-ΟΤΕ: 22 ΕΝΟΧΟΙ, 22 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Τι αποφάσισε το δικαστήριο για τη δίκη της Siemens, 22 χρόνια μετά την υπογραφή της σύμβασης προμήθειας του ΟΤΕ σε τεχνολογική υποδομή από τη γερμανική εταιρεία, με μίζες που άγγιξαν τα 70 εκατ. ευρώ. Ποιοι 22 καταδικάστηκαν. 27 πήραν παραγραφή λόγω παραγραφής και 5 αθωώθηκαν. Το σκεπτικό της απόφασης του τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, 3 χρόνια μετά την έναρξη της δίκης.
Μια εικόνα του...

NOVARTIS: Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Στουρνάρας: Στην Ελλάδα δεν υπάρχει σκάνδαλο Novartis. Τι υποστήριξε ο Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος για τη σχέση του με τον Φρουζή. Προέβλεψε ρυθμό ανάπτυξης στο 2,4% έως 2,5% για το 2020, δηλώνοντας ιδιαίτερα αισιόδοξος. Γιατί είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τον αντιμετώπισε ως αντίπαλο.
An image of...

Η «ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ»

Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα είναι μια άλλη χώρα σε δυο χρόνια από σήμερα. Αυτό ανέφερε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη στη Handelsblatt, τονίζοντας πως η εικόνα της χώρας έχει ήδη αλλάξει κατά τους πρώτους μήνες της νέας κυβέρνησης και παρουσίασε στοιχεία για «μια χώρα η οποία συμμετέχει επί ίσοις όροις στις συζητήσεις για τα μεγάλα ευρωπαϊκά και παγκόσμια ζητήματα».
Μια εικόνα του...

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη διαμεσολάβηση σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις εθνικού ή διασυνοριακού χαρακτήρα, για την εναρμόνιση της νομοθεσίας με την ευρωπαϊκή οδηγία 2008/52/ΕΚ. Ποιες ιδιωτικές διαφορές υπάγονται στην υποχρεωτική αρχική διαμεσολάβηση.
Μια εικόνα του...

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΜΕ GPS

Εξηγήσεις για παράνομες παρακολουθήσεις πολιτών με GPS tracker ζητά από την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Ανακοίνωση με αφορμή δημοσίευμα και κατηγορώ στην κυβέρνηση για «πρακτικές που παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές».

Μια εικόνα του...

ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Διάλογο για ελαφρύνσεις στο μη μισθολογικό κόστος πρότεινε στους επιχειρηματίες ο Χ. Σταϊκούρας. Ο υπουργός Οικονομίας είπε πως η οικονομία ενισχύεται με την εφαρμογή ενός νέου μείγματος οικονομικής πολιτικής, με αντιστροφή της υπερφορολόγησης και τη δημιουργία ενός πιο φιλοεπενδυτικού περιβάλλοντος.
Μια εικόνα του...

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΣΟΚ

Μια εικόνα του...

ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ

Μια εικόνα του...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin