eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Οι βασικοί πυλώνες του νέου ασφαλιστικού. Το νομοσχέδιο θα τεθεί άμεσα σε δημόσια διαβούλευση. Πόσο αυξάνει ο συντελεστής ανταπόδοσης για όσους αποχωρούν μετά 40 και πώς αυξάνει η κύρια σύνταξη κλιμακωτά. Οι αυξήσεις μετά την άρση του «πλαφόν». Τι αλλάζει για τους συνταξιούχους που συνεχίζουν να εργάζονται και ποιοι εξαιρούνται. Μηχανισμός στήριξης των χαμηλοσυνταξιούχων. Αλλαγές και στις ασφαλιστικές εισφορές των μη μισθωτών, οι οποίες θα αποσυνδεθούν από το εισόδημα.
Μια εικόνα του...

Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ

Τ. Πράϊτ: Η ΑΟΖ οριοθετείται με διάλογο και όχι με μονομερείς πράξεις. Ο Αμερικανός πρέσβης είπε πως τα νησιά έχουν ακριβώς τα ίδια θαλάσσια δικαιώματα με τις ηπειρωτικές περιοχές. Χαρακτήρισε ως ασαφή τη νομική ερμηνεία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για το μνημόνιο της Τουρκίας με την κυβέρνηση της Τρίπολης. Χαρακτήρισε «προκλητικές» τις αποστολές πλοίων γεωτρήσεων στην Κύπρο. Μίλησε για «εικασίες στον Τύπο για διαμεσολάβηση». Οι δηλώσεις του.
Μια εικόνα του...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΗΠΑ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

Ερώτηση Τσίπρα σε Μητσοτάκη σχετικά με τα εργασιακά δικαιώματα. Ζητά απαντήσεις στη Βουλή για παρεμβάσεις της κυβέρνησης που αφαιρούν δικαιώματα και οδηγούν σε μειώσεις μισθών. Τι καταλογίζει στην κυβέρνηση για την «επαναφορά των Μνημονίων» στα εργασιακά.
Μια εικόνα του...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΒΙΖΑ

Τροπολογία διευκολύνει την είσοδο στη χώρα για επιχειρηματίες τρίτων χωρών. Κατατέθηκε στη Βουλή στο νομοσχέδιο για τις «Ρυθμίσεις για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση». Τι αναφέρεται για προσλήψεις και μετατάξεις στα τελωνεία της χώρας μετά το Brexit.
Μια εικόνα του...

ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ & ΕΚΟΛΓΗ ΠτΔ

Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠτΔ, ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

An image of...

ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Χίος: «Όχι» στη δημιουργία κλειστού κέντρου προσφύγων - Γενική απεργία στα νησιά του Β. Αιγαίου. Απορρίφθηκε τα μεσάνυχτα από το δημοτικό συμβούλιο Χίου, η απόφαση της κυβέρνησης για δημιουργία νέας κλειστής δομής φιλοξενίας αλλά και η εναλλακτική πρόταση του υφυπουργού Ν. Μηταράκη, για παραχώρηση δημοτικής έκτασης στο όρος Αίπος για τη δημιουργία της δομής. Οι αποφάσεις και η εισήγηση Ν. Μηταράκη.
Μια εικόνα του...

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΡΙΖΑ

sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΚΥΠΡΟΥ

Απόλυτη η σύμπλευση Ελλάδας Κύπρου για στοχευμένες κινήσεις σε όλα τα επίπεδα. Οι υπουργοί Εξωτερικών Ν. Δένδιας και Ν. Χριστοδουλίδης υπέγραψαν το Μνημόνιο Κατανόησης για Πολιτικές Διαβουλεύσεις και Τεχνική Συνεργασίας. Κοινές δηλώσεις.
Μια εικόνα του...

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Ψηφιακά η έκδοση αδειών οδήγησης και οι μεταβιβάσεις αδειών κυκλοφορίας, η ηλεκτρονική παρακολούθηση των παραβάσεων συγκεκριμένων διατάξεων του ΚΟΚ, και σημαντικές διοικητικές υπηρεσίες του υπουργείου Μεταφορών. Η προγραμματική συμφωνία που υπογράφηκε για την απλούστευση των διαδικασιών.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin