eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019
ekloges

ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Υπέρβαση €287 εκατ. στο στόχο για τα έσοδα του προϋπολογισμού τον Αύγουστο, πιστοποιώντας τις θετικές εξελίξεις που διαμορφώνονται στο δημοσιονομικό μέτωπο. Τα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα ο υφυπουργός Οικονομικών Θ. Σκυλακάκης ο οποίος παράλληλα διαβεβαίωσε για την επίτευξή του στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ το 2019. Η συνέντευξη.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΔΝΤ

Υπεγράφησαν οι επιστολές για πρόωρη αποπληρωμή του δανείου του ΔΝΤ από τον υπουργό Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρα. Πόσο θα διαρκέσει η διαδικασία.

Ο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΓΙΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

Σταϊκούρας: «Η Λαγκάρντ θα διατηρήσει την πολιτική Ντράγκι στην ΕΚΤ». Συνέντευξη του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος στο Bloomberg.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
An image of...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΔΕΘ

An image of...

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

Τα σχόλια κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ». «Ο κ. Τσίπρας λέει 'είμαστε εδώ'. Οι Έλληνες όμως είναι ήδη αλλού», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας. «Όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα, τον λόγο έχουν οι εξυπνακισμοί» απάντησε για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλ. Χαρίτσης. Επανήλθε ο κ. Πέτσας λέγοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «έχει βαθιά άγνοια για την οικονομία». Το ΚΙΝΑΛ έκανε λόγο για εμμονή Τσίπρα «στην ίδια αποτυχημένη και καταδικασμένη πολιτική». Το ΚΚΕ τον κατηγόρησε ότι για 4 χρόνια «ποδοπάτησε τα λαϊκά δικαιώματα».
An image of...

ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΤΡΑΜΠ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνάντησης Μητσοτάκη – Τραμπ στη Νέα Υόρκη κατά τη συμμετοχή του πρωθυπουργού στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας. Ποια θέματα θα θίξει.
An image of...

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Θεοδωρικάκης: «Αναβάθμιση του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”.Πως θα γίνουν οι προσλήψεις για τη στελέχωση του προγράμματος.
An image of...

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ

Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για το «Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον». Τα απαραίτητα δικαιολογητικά και οι προϋποθέσεις

ΚΙΝΑΛ ΚΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ

ΚΙΝΑΛ: Πέντε πλήγματα που επιχειρεί η κυβέρνησης στις συλλογικές διαπραγματεύσεις. Το κόμμα εξέφρασε τη διαφωνία του στις διατάξεις που αφορούν το καθεστώς εργασίας και περιλαμβάνονται στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο.
deth
deth

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

Κουτσούμπας: Θα πρέπει να υπάρχει γενναία χρηματοδότηση στους δήμους. Η συνάντηση του Γ.Γ του ΚΚΕ μτο δήμαρχο Θεσσαλονίκης και οι δηλώσεις του για το μετρό, τους οικονομικούς πόρους της ΤΑ, την ανάπλαση της ΔΕΘ κ.α.
deth

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ

Βαρουφάκης: «Να αποδεικνύουμε κάθε μέρα πως αξίζαμε την είσοδο στη Βουλή». Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 σημείωσε πως το κόμμα του είναι μια «πραγματικά ευρωπαϊκή, ριζοσπαστική φωνή», είπε εγκαινιάζοντας τα γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin