eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ|Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ & ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ

Α. Τσίπρας: Η κυβέρνηση στοχοποιεί τη νεολαία και δημιουργεί συνθήκες διχασμού της κοινωνίας. Ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε διαδικτυακή εκδήλωση για το Πολυτεχνείο της νεολαίας του κόμματος.
Μια εικόνα του...

ΚΚΕ: ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Μια εικόνα του...

ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ

Τροπολογία με μέτρα για τις συνέπειες της πανδημίας παρουσίασε ο Απ. Βεσυρόπουλος. Τι προβλέπεται για ενοίκια, επιταγές, ξενοδοχεία καραντίνας, βεβαιωμένες οφειλές, μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ, πλειστηριασμούς, κατασχέσεις.
Μια εικόνα του...
Μια εικόνα του...

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

Παρατείνεται για 2 μήνες η τακτική επιδότηση ανεργίας. Αφορά και στο επίδομα μακροχρονίως ανέργων και στα βοηθήματα ανεργίας.

ΑΣΕΠ: ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για το ΑΣΕΠ. Γραπτές δοκιμασίες στα πρότυπα των πανελλαδικών εξετάσεων για τις προσλήψεις στο δημόσιο. Ερωτήματα και απαντήσεις για το νομοσχέδιο.
Μια εικόνα του...

ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ 2 ΔΙΣ. ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πώς θα αξιοποιηθούν τα €2 δισ. που παίρνει η Ελλάδα από το πρόγραμμα SURE «με εξαιρετικά χαμηλό έως μηδενικό κόστος δανεισμού», όπως ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρας. Μέτρα στήριξης εργαζομένων και εργοδοτών.
Μια εικόνα του...

ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 4

Μια εικόνα του...

ΦΡΑΓΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ

Τροπολογία για τα φαινόμενα αισχροκέρδειας καταθέτει το υπουργείο Ανάπτυξης. Το μεικτό κέρδος σε ένα προϊόν δεν μπορεί να υπερβαίνει εκείνο που είχε ένα κατάστημα πριν από το lockdown.
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΙΑΤΡΩΝ

Β. Κοντοζαμάνης: Κίνητρα για επιστροφή γιατρών από το εξωτερικό. Η απάντηση του υφυπουργού Υγείας στον Ο. Κωνσταντινόπουλο (ΚΙΝΑΛ) στη Βουλή. Και κίνητρα σε γιατρούς για άγονες, παραμεθόριες περιοχές.
Μια εικόνα του...

Ε.Ε.: ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

Συμφωνία αγοράς εμβολίων από την CureVac ενέκρινε η ΕΕ. Η νέα σύμβαση «θα μας επιτρέψει να αγοράσουμε έως 405 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου», είπε η
Ο. φον ντερ Λάιεν.
Μια εικόνα του...

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Η Τουρκία να σταματήσει τις μονομερείς προκλήσεις στην Αν. Μεσόγειο, λέει η Γερμανία. Με δήλωση του εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών - Τι ανέφερε για το Κυπριακό.
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΟΤΑ

Ρυθμίσεις για το προσωπικό των ΟΤΑ σε τροπολογία του υπ. Εσωτερικών. Κατατέθηκε σε νομοσχέδιο. Τι προβλέπεται.
Μια εικόνα του...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Φ. Γεννηματά: Ρεαλιστικό το αίτημα επιχειρήσεων για κούρεμα υποχρεώσεων. Τι είπε σε τηλεδιάσκεψη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin