eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021
Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ: «ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΦΕΛΕΙΑ»

Στην Κύπρο ο Κ. Μητσοτάκης – Συνάντηση με τον Ν. Αναστασιάδη ενόψει της «κρίσιμης συγκυρίας» των διαπραγματεύσεων. Ο Έλληνας πρωθυπουργός επέμεινε στη «διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα», ενώ για τις ελληνοτουρκικές διερευνητικές επαφές τόνισε: «Προσερχόμαστε με ειλικρινή διάθεση και μηδενική αφέλεια».
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ

Ερώτηση Τσίπρα σε Μητσοτάκη για την Ικαρία ώστε να απαντήσει στη Βουλή. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τη χαρακτήρισε «κίνηση απίστευτης αλαζονείας», ενώ «η χώρα βρίσκεται στο τρίτο κύμα της πανδημίας» και «η ελληνική οικονομία καταρρέει». Ποια 3 ερωτήματα θέτει.
Μια εικόνα του...

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ

Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ COVID: ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ

Μια εικόνα του...

ΠΟΙΑ ΤΑ 5 ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Υπουργός Οικονομικών: 5 νέα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων. Τι ανακοίνωσε ο Χρ. Σταϊκούρας για την καταβολή ενοικίου, την επιστρεπτέα προκαταβολή, το επίδομα θέρμανσης και ενισχύσεις σε συγκεκριμένους κλάδους. Αναλυτικά, το πακέτο των μέτρων.
Μια εικόνα του...

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

Καυστικά σχόλια της αντιπολίτευσης για τα νέα μέτρα για εργαζόμενους & επιχειρήσεις. ΣΥΡΙΖΑ: «Μοιραίοι για την οικονομία, άριστοι στα γλέντια» - ΚΙΝΑΛ: «Ως σύγχρονος Προκρούστης, «απλώνει» και «μαζεύει» τα μέτρα» - ΚΚΕ: «Δεν αντισταθμίζουν στο ελάχιστο την απώλεια». - ΕΛ.ΛΥ: «Υπολείπονται».
Μια εικόνα του...

«ΞΕΠΑΓΩΝΕΙ» Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εντός Φεβρουαρίου η νέα συνάντηση εμπειρογνωμόνων στο πλαίσιο της Συμφωνίας των Πρεσπών, για ιστορικά, αρχαιολογικά, εκπαιδευτικά θέματα. Τι απάντησε ο υφυπουργός Εξωτερικών Κ. Φραγκογιάννης στη Βουλή στην ερώτηση Γ. Κατρούγκαλου (ΣΥΡΙΖΑ) για την καθυστέρηση λόγω διαφωνίας Α. Σαμαρά.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ

ΣΥΡΙΖΑ: «Η Ν. Κεραμέως εξουσιοδοτεί τη Ν. Κεραμέως να ρυθμίζει ζητήματα Παιδείας». Σύμφωνα με άρθρο του προς ψήφιση νομοσχεδίου, η υπουργός συγκεντρώνει όλες τις εξουσίες… στο πρόσωπό της. – Ν. Φίλης: Το άρθρο «διακατέχεται από τη λουδοβίκεια αντίληψη: ‘το Κράτος είμαι Εγώ’. Υπερβαίνετε ακόμα και τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου για να αλλάξετε εξετάσεις, απουσίες, μαθήματα, τα πάντα!»
Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΙ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Μια εικόνα του...

ΥΠ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Μια εικόνα του...

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

Παράταση στους περιορισμούς για πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού - Μέχρι πότε. Οι ανακοινώσεις της ΥΠΑ για όλα τα αεροδρόμια της χώρας.
Μια εικόνα του...

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Πώς λειτουργούν από σήμερα τα σχολεία, με βάση τα νέα μέτρα. Σε τρεις κατηγορίες χωρίζονται οι περιοχές της χώρας.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin