eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019
ekloges

ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ

Εν όψει της παρουσίασης του κυβερνητικού σχεδίου στους παραγωγικούς φορείς κατά την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ το προσεχές Σάββατο, οι Ομοσπονδίες θέτουν τα αιτήματά τους:
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΓΛΥΠΤΩΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
An image of...

ΥΠ.ΕΣ: ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ| 9.000 ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ

An image of...
An image of...

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Ο ΟΑΣΘ ΜΕΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟΣ

Ανάταξη του ΟΑΣΘ με όρους διαχείρισης κρίσης ανακοίνωσε ο Κ. Καραμανλής. Ο υπουργός Μεταφορών είπε πως «στην παρούσα περίοδο θα ήταν ανώριμο το να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς» του ΟΑΣΘ» και ότι «εμείς δεν θα εγκαινιάσουμε μουσαμάδες, θα εγκαινιάσουμε μετρό».

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Στην οικονομία η κυβέρνηση επιχειρεί «να φάει» από τα έτοιμα που βρήκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ». Δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου Αλ. Χαρίτση. Η κατάργηση του β' βαθμού εξέτασης της αίτησης ασύλου, «παραβιάζει κατάφωρα το κοινοτικό δίκαιο και τη νομολογία». Τι είπε για τον διορισμό του νέου διοικητή της ΕΥΠ.

An image of...

ΑΜΕΣΑ ΚΑΖΙΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Υπουργείο Οικονομικών: Άμεσα η ΚΥΑ για το καζίνο στο Ελληνικό. Οι ενέργειες του για να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου.

An image of...

ΣΥΡΙΖΑ: ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ: «Η πρώτη κατραπακιά για τους αγρότες ήρθε» με την αύξηση έως και 10% στο αγροτικό ρεύμα, που «θα βλάψει τόσο τους αγρότες όσο και τη ΔΕΗ».
An image of...

ΚΚΕ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Ευθύνες της ΕΕ για το προσφυγικό καταγγέλλει η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ. Ποια ερωτήματα θέτουν προς την Ευρωπαϊκή οι Κ. Παπαδάκης και Λ. Νικολάου-Αλαβάνος.
deth

ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Νέα ένταση στα ελληνοτουρκικά – Φωτογραφία Ερντογάν με χάρτη που δείχνει ως τουρκικό το μισό Αιγαίο. Πώς αντέδρασε ο ΥΠ.ΕΞ, Ν. Δένδιας, και τι είπε για την αύξηση των προσφυγικών ροών.
An image of...

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Κ. Μάλαμα: Διαρροές για εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις για τις Σκουριές . Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτά αν η κυβέρνηση «θα ανεχτεί τον μύχιο πόθο της Eldorado για εξαγωγή βρόμικων κι αφορολόγητων συμπυκνωμάτων χρυσού».
An image of...

1Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Κυβέρνηση: Απλοποιείται η διαδικασία προστασίας της πρώτης κατοικίας. Χαρακτηρίζεται ως «σημαντικό βήμα για την ανακούφιση των πραγματικά ευάλωτων νοικοκυριών».
An image of...

ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΦΙΑ

Μειωμένος κατά 575,2 εκατ. ευρώ ο ΕΝΦΙΑ του 2019. Τι έδειξε η εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ του 2018 σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin