eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ| ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Μια εικόνα του...

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Μια εικόνα του...

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ανάπτυξη 2,4% προβλέπει για φέτος στην Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην έκθεσή της για τις χειμερινές προβλέψεις. Ζητά συνέχιση των μεταρρυθμίσεων. Από ποιους κλάδους προκύπτει η ανάπτυξη.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ: ΚΟΝΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΠΝΠ

Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: ΟΞΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 1ΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

«Αδιανόητο να πάει η χώρα σε καθεστώς άρσης προστασίας της πρώτης κατοικίας», είπε ο Ν. Παππάς Ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως τα στοιχεία του Δικτύου Καταπολέμησης της Φτώχειας δείχνουν πως δεν έχουμε πρόβλημα στρατηγικών κακοπληρωτών, αλλά «το 40% του πληθυσμού δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τις δαπάνες στέγης».
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ

Κυβέρνηση: Πλήρης κατοχύρωση των δικαιωμάτων των ΑμεΑ ως το τέλος του 2020. Οι δεσμεύσεις του υπουργού Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη απαντώντας στον βουλευτή Κρ. Αρσένη (ΜέΡΑ25) που είπε ότι η Ελλάδα έχει καθυστερήσει πολύ στην εφαρμογή της σύμβασης του ΟΗΕ για τα δικαιώματά τους.
Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΤΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Μια εικόνα του...

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

Μια εικόνα του...

«ΟΧΙ» ΤΟΥ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Συνταγματική η αφαίρεση της θρησκευτικής αγωγής από το υπουργείο Παιδείας, αποφάσισε το ΣτΕ. Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση της Εκκλησίας της Ελλάδος με την οποία ζητούσε να ακυρωθεί το ΠΔ 18/2018 για τον οργανισμό του υπουργείου Παιδείας που περιλάμβανε την «ανάπτυξη της θρησκευτικής συνείδησης». Το σκεπτικό της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας.
Μια εικόνα του...

NOVARTIS & ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ

Βέβαιη η φυσική παρουσία των προστατευόμενων μαρτύρων κατά την κατάθεσή τους σύμφωνα με μέλη της ειδικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Novartis. Ο τρόπος εξέτασης των προστατευόμενων μαρτύρων αναδεικνύεται σε ένα νέο πεδίο αντιπαράθεσης ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Τι είπαν Κοντονής, Λοβέρδος, Λάππας. «Προσπάθεια εκβιασμού και εκφοβισμού των προστατευόμενων μαρτύρων» κατήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Μια εικόνα του...

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Μια εικόνα του...

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ

«Κενό νόμου» επικαλείται ο Γ. Βρούτσης και τονίζει πως η κυβέρνηση συνεχίζει να στηρίζει το θεσμό της μητρότητας. Ο υπουργός Εργασίας διαβεβαίωσε ότι θα διατηρηθούν οι μειωμένες εισφορές για τις εργαζόμενες μητέρες, με ειδική αποσαφηνιστική διάταξη. «Η απόφαση του κ. Βρούτση που μειώνει το εισόδημα των οικογενειών που αποκτούν παιδιά θα συνέχιζε να ισχύει αν δεν την αποκαλύπταμε» σχολίασε η Ε. Αχτσιόγλου του ΣΥΡΙΖΑ.
Μια εικόνα του...

ΠΩΛΗΣΗ ΛΑΡΚΟ

Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χ. Σταϊκούρας: Οι αγορές εμπιστεύονται τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Το σχόλιο του υπουργού Οικονομικών για τη μείωση του κόστους δανεισμού του Δημοσίου και τη διατήρησή του σε χαμηλό ύψος.
Μια εικόνα του...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

Απάντηση Βαρουφάκη στην κριτική εναντίον του από τον ΣΥΡΙΖΑ για όσα διατυπώνονται στο κείμενο αποτίμησης της κυβερνητικής θητείας του κόμματος και ειδικότερα στη φράση ότι «δεν δικαιούμαστε να μην αποδώσουμε ιδιάζουσα ευθύνη στον τότε Υπουργό Οικονομικών».
Μια εικόνα του...

ΝOMΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ 5G

Ξεκίνησε η δημόσια διαβούλευση για τις φασματικές περιοχές τού 5G. Μέχρι πότε θα διαρκέσει και ποια είναι τα κύρια θέματα που τίθενται σε διαβούλευση. Σε ποιες ζώνες εξετάζεται η χορήγηση δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων.
Μια εικόνα του...

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ

Συνταγματική έκρινε το ΣτΕ τη λειτουργία φαρμακείων από μη φαρμακοποιούς. Τι αποφάνθηκε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ποιες είναι οι προϋποθέσεις.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin