eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟ 10ΗΜΕΡΟ| ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΠΑΪΝΤΕΝ

Στ. Πέτσας για το lockdown: «Οι επόμενες 10 μέρες θα είναι οι πιο κρίσιμες για τις αντοχές του ΕΣΥ». Έκκληση του κυβερνητικού εκπροσώπου «να μην ψάχνουμε συνεχώς αφορμές για να παρακάμψουμε τα μέτρα». «Στοχευμένα» τα μαζικά τεστ. - Δηλώσεις για την εκλογή Τζο Μπάιντεν στην προεδρία των ΗΠΑ, για τα μέτρα στήριξης εργαζόμενων και επιχειρήσεων. – Τι απάντησε για τα προβλήματα στην τηλεκπαίδευση, για την επέτειο του Πολυτεχνείου, για το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για την πανδημία, για τη στάση του κ. Μυλόπουλου, για την οικονομία, για τους κυνηγούς και τους ερασιτέχνες ψαράδες.

  Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
  Μια εικόνα του...

  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

  Κ. Μητσοτάκης: Η Τουρκία δεν θέλει να παίξει σύμφωνα με τους κανόνες. «Δεν συζητάμε μοιρασιά με την Τουρκία στο Αιγαίο». Συνέντευξη στο πλαίσιο της 5ης διεθνούς Ευρω-Αραβικής Συνόδου. Μήνυμα αισιοδοξίας από τον πρωθυπουργό για τη οικονομία και την πανδημία.
  Μια εικόνα του...

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

  Μια εικόνα του...

  ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

  Μια εικόνα του...

  ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

  Προβλήματα με το ‘καλημέρα΄ στην τηλεκπαίδευση - Έπεσε το σύστημα. Τι σχολίασε το υπουργείο Παιδείας και τι θα γίνει με τις απουσίες των μαθητών. Με ποιο ωράριο θα γίνονται τα μαθήματα όλων των βαθμίδων - Κριτική από σύσσωμη την αντιπολίτευση. - Απάντησε το υπουργείο Παιδείας: «Η πλατφόρμα Webex έχει 'πέσει' τις τελευταίες ώρες σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες» και κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ.
  Μια εικόνα του...

  ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΖΗΤΆ Ο ΣΥΡΙΖΑ

  Μια εικόνα του...

  ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

  Πώς θα ενισχυθούν επιχειρήσεις και εργαζόμενοι που πλήττονται από την πανδημία. Ποιες ενισχύσεις αναμένεται να πληρωθούν μέσα στο Δεκέμβριο - Τι θα γίνει με τη μείωση ενοικίου και το δώρο Χριστουγέννων.
  Μια εικόνα του...

  ΣΥΡΙΖΑ: ΨΑΛΙΔΙ ΣΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

  ΣΥΡΙΖΑ: Αποκατάσταση του δώρου Χριστουγέννων των εργαζομένων. Κοινή δήλωση Ε. Αχτσιόγλου και Μ. Ξενογιαννακοπούλου. Όσοι τέθηκαν από 7/11 σε αναστολή σύμβασης θα λάβουν μόνο 640 ευρώ από τα 800 ενώ και οι εργαζόμενοι με το ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, θα λάβουν 534 ευρώ και όχι μισθό.
  Μια εικόνα του...

  ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ COVID

  Μια εικόνα του...

  ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

  Αλλαγές στη λειτουργία της αγοράς φέρνει νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης Ποια καταστήματα θα μπορούν να λειτουργούν προαιρετικά όλες τις Κυριακές του χρόνου - Ρυθμίσεις και για τις λαϊκές αγορές.

  eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

  Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
  περισσότερα
  facebook twitter linkedin