eklogika-freeidees_logo
Τρίτη 25 Ιουνίου 2019
ekloges

ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ «ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ» ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Νέα πρόκληση από τον Τούρκο Πρόεδρο για τις γεωτρήσεις και ομόθυμη αυστηρή απάντηση από τον πρωθυπουργό και τον τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ που βρίσκονται στην Κύπρο για την κηδεία του τέως Προέδρου Δ. Χριστόφια:
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ DEBATE Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΟΠΩΣ ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΕ

  • Νέο κάλεσμα Τσίπρα σε Μητσοτάκη για debate μεταξύ τους αφού «τα υπόλοιπα κόμματα δήλωσαν πως αδυνατούν να παραβρεθούν. Eσείς όμως δεσμευθήκατε στη Βουλή, ότι θα έρθετε σε τηλεοπτική αναμέτρηση -και μάλιστα σε όσες επιθυμώ- μόλις προκηρυχθούν εκλογές».
  • Τσίπρας: «Η Ελλάδα είναι ξανά αυτοδύναμη». «Η ΝΔ μας παρέδωσε άδεια δημόσια ταμεία με 430 εκατ. παθητικό. Σήμερα έχουμε πλεόνασμα στα δημόσια ταμεία. Με ποιον θα αισθάνεται ασφαλής ο επιχειρηματίας, με τον ατζαμή που μας οδήγησε στην κρίση;»

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΕΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΜΕΣΑ

eklogika-100
An image of...
An image of...

ΝΕΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ

Μόνο στο eklogika.gr, χωρίς αποκλεισμούς, τα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες, για να ενημερωθούν και να επιλέξουν οι ψηφοφόροι. Σήμερα:

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΝΔ ΜΕ 10,5%

Δημοσκόπηση Marc: Προβάδισμα 10,5% και αυτοδυναμία της ΝΔ. Και επτά κόμματα στη Βουλή.

ΥΠ.ΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

Ικανοποίηση Ρουπακιώτη για την πορεία προετοιμασίας των εκλογών. Τι δήλωσε ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών.
An image of...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ

An image of...

ΚΚΕ: ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Κουτσούμπας: «Μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ μπορεί να πιάσει τόπο», γιατί είναι «το μόνο κόμμα που δεν συνομιλεί με τους επιχειρηματικούς ομίλους και την εκάστοτε κυβέρνηση για το πόσα θα χάσουν οι εργαζόμενοι».
sms-eklogiki-periodos
An image of...

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

Χαμηλή φορολογία και κίνητρα στον ιδιωτικό τομέα υποσχέθηκε ο Λ. Αυγενάκης. «Απαραίτητη η δημιουργία ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου μεταξύ κράτους, επιχειρήσεων και εργαζομένων» είπε ο Γραμματέας της ΝΔ.
An image of...

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ Η ΝΔ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ;

Τσακαλώτος: «Η ΝΔ δεν λέει σαφώς πότε θα μειώσει τους φόρους , ενώ, παράλληλα, το να αυξήσει τον κατώτατο μισθό στα 630 ευρώ έως το 2023 σημαίνει ανάπτυξη 2% ετησίως και όχι 4% όπως ευαγγελίζεται».
An image of...

ΟΙ 4 ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

Τζανακόπουλος: Οι 4 στόχοι της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. Αναφερόμενος στο debate είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ευθύνη για την μη διεξαγωγή του, δεδομένου ότι ο πρωθυπουργός, δήλωσε ότι είναι διατεθειμένος να πάει στο τηλεοπτικό στούντιο απευθείας από το αεροδρόμιο, προκειμένου να συμμετάσχει.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα