eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020
Μια εικόνα του...

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Ολοκληρωτική καταστροφή στο ΚΥΤ Μόριας – Στο δρόμο 12.000 πρόσφυγες και μετανάστες (video). – Μ. Σχοινάς: Έτοιμη η Κομισιόν να συμβάλλει. - Πρόεδρος της Κομισιόν, Ο.Φ. Λάιεν: Ζήτησα από το Μ. Σχοινά να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Προτεραιότητά μας, η ασφάλεια όσων έμειναν χωρίς στέγη.- Πρόεδρος Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σ. Μισέλ: Έτοιμοι να παρέχουμε στήριξη - Επίτροπος Ι. Γιόχανσον: Άμεση μεταφορά στην ενδοχώρα των 400 ασυνόδευτων παιδιών». - Πώς και από που ξεκίνησε η φωτιά. Τι γίνεται με τα 35 θετικά κρούσματα που βρίσκονται στους δρόμους.– Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου. Τι αποφασίστηκε. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για 4 μήνες η Λέσβος.- Διμοιρίες ΜΑΤ στο νησί. – Δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Στ. Πέτσα για τον εμπρησμό. – «Δραματικές στιγμές, τεράστιες καταστροφές» λέει ο δήμαρχος Μυτιλήνης.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΡΙΑ: ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ

Γ. Κουμουτσάκος: Σε σκηνές θα μεταφερθούν οι άστεγοι της Μόριας.Τι είπε ο υπουργός Μετανάστευσης για τις ευάλωτες ομάδες και τους 408 ασυνόδευτους ανήλικους. Δεν έχει καταγραφεί καμία απώλεια ζωής. «Συμπαράσταση επιδεικνύεται από πολλά κράτη – μέλη», είπε.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ

Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ

Μια εικόνα του...

«ΞΕΣΠΑΘΩΣΕ» Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ντ. Μπακογιάννη στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Δεν μπορεί να γίνει διάλογος με την Τουρκία υπό την απειλή πολέμου. Μετά από αίτημά της συζητήθηκε ως επείγον στην Επιτροπή Πολιτικών υποθέσεων του Συμβουλίου, η τουρκική επιθετικότητα. «Αυτό που 157 κράτη παγκοσμίως, αυτό που σχεδόν όλοι σας δέχεστε ως διεθνές δίκαιο της θάλασσας, η Τουρκία επιμένει να το αγνοεί», είπε. Ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει επίσημα ψήφισμα του Συμβουλίου της Ευρώπης για το θέμα.
Μια εικόνα του...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Κυβέρνηση: Η Ελλάδα κατάφερε να συζητηθεί η τουρκική προκλητικότητα στο ΝΑΤΟ. Η Ελλάδα θα υποβάλει τα σχόλιά της στο έγγραφο με τις προτάσεις του ΝΑΤΟ, όταν είναι έτοιμα. Πληροφορίες, θα τεθεί ως προϋπόθεση θέμα αποχώρησης του τουρκικού ερευνητικού σκάφους Oruc Reis. - Γ. Κατρούγκαλος: «Δεν είναι πια όρος για τις συνομιλίες η αποχώρηση των πλοίων;» σχολιάζει ο πρώην ΥΠ.ΕΞ.
Μια εικόνα του...
Μια εικόνα του...

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ & ΤΟΝ COVID

Απουσία στους μαθητές που δεν θα φοράνε μάσκα προβλέπει η ΚΥΑ για τα σχολεία. Θα παραλαμβάνονται από τους κηδεμόνες. Η απόφαση με τους όρους λειτουργίας σχολείων, κυλικείων, φροντιστηρίων, κ.α.
Μια εικόνα του...

ΥΠ.ΕΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΔΑΠ

Ενίσχυση των ΚΔΑΠ με 10 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε ο Τ. Θεοδωρικάκος ώστε να μην κλείσει κανένα, να μην απολυθεί ούτε ένας εργαζόμενος που έχει σύμβαση, σε οποιονδήποτε δήμο της χώρας. Οι δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών.
Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

Γ. Βρούτσης: Έκτακτα τα μέτρα για τα εργασιακά. Ο υπουργός Εργασίας είπε για την ΠΝΠ για τα εργασιακά ότι «δεν καταργείται το εργατικό πλαίσιο, δεν θίγονται 8ωρο, υπερωρίες, δώρο Πάσχα και Χριστουγέννων, όπως ανακριβέστατα ακούγεται από την αντιπολίτευση».
- ΜέΡΑ25: Να αποσυρθούν οι άθλιες διατάξεις για τα εργασιακά.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση κατεδαφίζει την έννοια της μισθωτής εργασίας. Η βουλευτής Ε. Αχτσιόγλου, ζήτησε άμεση απόσυρση της ρύθμισης για υποχρέωση του εργαζόμενου να παρέχει εργασία χωρίς αμοιβή, που είναι «μία ασύλληπτη οπισθοδρόμηση».
Μια εικόνα του...

ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ COVID TEST

Μια εικόνα του...

COVID: ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΙΠΠΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin