eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020
Μια εικόνα του...

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID

  • «Ευθύνη μας είναι να προστατεύσουμε όλη τη χώρα», είπε ο Κ. Μητσοτάκης για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού (video). Σεβασμό στην κρισιμότητα της κατάστασης ζήτησε ο πρωθυπουργός από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, κατά την έναρξη της συζήτησης για την ενημέρωση της Βουλής σχετικά με τις κινήσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Επίθεση στον Αλ. Τσίπρα: «Επειδή δεν έχετε σχέδιο, προτείνετε περίπου να συγκυβερνηθεί η χώρα. Μας λέγατε πολιτικούς απατεώνες και τώρα θέλετε να γίνετε εταίρος της κυβέρνησης»... «Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση, σοβαρή αντιπολίτευση δεν έχει». Η ομιλία.
  • Συνεργασία και αλληλεγγύη στη μάχη κατά της πανδημίας ζήτησε ο Κ. Μητσοτάκης, στον χαιρετισμό του στο 3ο Paris Peace Forum, που είναι αφιερωμένο στη συλλογική αντίδραση στην πανδημία και στην εξεύρεση βιώσιμων λύσεων. Ο πρωθυπουργός ζήτησε επενδύσεις στον ψηφιακό τομέα, αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και στροφή σε οικονομίες με υψηλούς μισθούς.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ COVID

Μια εικόνα του...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID

Τις προτάσεις του ΚΙΝΑΛ για την αντιμετώπιση της πανδημίας κατέθεσε στη Βουλή η Φ. Γεννηματά (video). Μίλησε για «εμμονή της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε αχρείαστες κοκορομαχίες, κλίμα έντασης, πόλωσης και διχασμού».
Μια εικόνα του...

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & COVID

Μια εικόνα του...

O ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID

Μια εικόνα του...

ΕΛΛΑΔΑ - ΑΙΓΥΠΤΟΣ

Κ. Σακελλαροπούλου: Πρότυπο στρατηγικής συνεργασίας οι σχέσεις Ελλάδας – Αιγύπτου. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέθεσε δείπνο προς τιμήν του προέδρου της Αιγύπτου, Α. Φ. Σίσι, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Μια εικόνα του...
Μια εικόνα του...

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠ.ΕΞ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ;

ΣΥΡΙΖΑ: Άμεση ενημέρωση για την υιοθέτηση από τις ΗΠΑ των τουρκικών θέσεων για τα νησιά. Το State Department δηλώνει αδυναμία να προσκομίσει σχετικό κατάλογο με επιβεβαιωμένες τουρκικές παραβιάσεις επειδή οι δύο χώρες «δεν μοιράζονται την ίδια άποψη ως προς το εύρος του ελληνικού εναέριου χώρου»!. Η απάντηση του ΥΠΕΞ προς το State Department και ποιοι οι λόγοι που δεν είναι σε θέση οι ΗΠΑ να παρουσιάσουν κατάλογο με τις τουρκικές παραβιάσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

Μια εικόνα του...

ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΚΙΝΑΛ: Να εξασφαλιστεί η ασφαλής και πλήρης λειτουργία της δικαιοσύνης. «Ειδικά σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, αποτελεί θεμελιώδη ανάγκη και στοιχειώδη συνταγματική υποχρέωση της Πολιτείας σε ένα Κράτος Δικαίου».
Μια εικόνα του...

ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ

Κόντρα Ε. Αχτσιόγλου – Θ. Σκυλακάκη για την ύφεση. Ο Θ. Σκυλακάκης δεν εξήγησε τη σχέση των μέτρων με την ύφεση, είπε η Ε. Αχτσιόγλου – Άγνοια σε σχέση με τις αποφάσεις της ΕΕ καταλόγισε στην τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε ο αν. υπουργός.
Μια εικόνα του...

ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ

Αδ. Γεωργιάδης: Πέσαμε τελείως έξω ως προς την σφοδρότητα του δεύτερου κύματος, (video). Έντονες αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Για «παραποίηση» των δηλώσεών του έκανε λόγο ο υπουργός Ανάπτυξης.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin