eklogika-freeidees_logo
Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019
Μην παρασύρεστε από διαμάχες που επιλέγει ο αντίπαλος, ζήτησε ο Α. Τσίπρας από τους υπουργούς

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ & ΝΕΟΥΣ

Τσίπρας στο Υπουργικό Συμβούλιο: Μέτρα για ελεύθερους επαγγελματίες & νέους εργαζόμενους, την πρώτη κατοικία με επιδότηση δανείου & την επιδότηση ενοικίου. Κάλεσε τους υπουργούς να «μην παρασύρονται από διαμάχες που επιλέγει ο αντίπαλος». Μίλησε για συσπείρωση δυνάμεων και προσώπων «και από το χώρο της σοσιαλδημοκρατίας, της οικολογίας, αλλά και της λαϊκής κεντροδεξιάς». Δείτε τις εξαγγελίες του.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΥΓΕΙΑ: ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ

ΥΓΕΙΑ: ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΑΚΗ

An image of...
An image of...

ΒΟΥΛΗ: ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ, ΚΥΡΙΤΣΗ

Βουλή: Ναι στην άρση της ασυλίας των Κ. Μπαρμπαρούση και Γ. Κυρίτση. Ο Γ. Κυρίτσης ζήτησε ο ίδιος την άρση. Ο Κ. Μπαρμπαρούσης κατηγορείται για προπαρασκευαστικές πράξεις έσχατης προδοσίας.

ΒΟΥΛΗ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Βουλή: «Καμία υπόθεση που απασχολεί τη δημόσια σφαίρα δεν έχει αφεθεί», είπε ο Μ. Καλογήρου, υπουργός Δικαιοσύνης. Ψηφίστηκε από την Ολομέλεια η νέα διάταξη περί του αυτόφωρου. Τι είπαν στη Βουλή ο υπουργός και οι εκπρόσωποι των κομμάτων κατά τη συζήτηση διατάξεων για την αποτελεσματικότητα της Δικαιοσύνης.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ| ΘΕΤΙΚΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ| ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

An image of...
An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΤΑ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ

Ευκαιρία στο Γ. Κουμουτσάκο για να αποδείξει όσα είπε εναντίον του ή να ανακαλέσει έδωσε ο Ν. Κοτζιάς, πριν προσφύγει στη Δικαιοσύνη «προκειμένου να υπερασπιστεί την τιμή και την αξιοπρέπειά του». Στον τέως ΥΠΕΞ απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ εκφράζοντας «συμπάθεια» αλλά «δεν απεμπολώ το δικαίωμά μου να κάνω πολιτικές εκτιμήσεις».

ΚΚΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΟΥ

ΚΚΕ: «Στελέχη των μνημονιακών κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χωράνε άνετα στον ΣΥΡΙΖΑ». Ως «πλυντήριο» καρεκλοκένταυρων χαρακτήρισε το ΚΚΕ τον «προοδευτικό πόλο».
An image of...
An image of...

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙΝΑΛ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ| ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: ΙΣΑ ΜΕΤΡΑ & ΣΤΑΘΜΑ

ΝΔ: ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ

An image of...

ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Μέτωπο κατά του νεοφιλελευθερισμού στις ευρωεκλογές ζήτησε ο Γ. Μουζάλας. Ο πρώην υπουργός προέβλεψε ότι σε μία Ευρωπαϊκή Ένωση όπου οι νεοφιλελεύθερες απόψεις θα κατισχύσουν, «αυτό θα οδηγήσει στη διάλυσή της».
An image of...
An image of...

ΕΚΛΟΓΕΣ Τ.Α ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΘΗΝΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ Τ.Α ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα