eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 20 Μαΐου 2020
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ Δ. ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ| ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ & ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ| ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΧΟΥΝ 4 ΚΟΜΜΑΤΑ

Μια εικόνα του...

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΙΣ 6 Μ.Μ

Ποιά μέτρα ανακοινώνει ο πρωθυπουργός για εργασία, οικονομία και τουρισμό. Στη συνέχεια θα γίνει αναλυτική παρουσίαση από τους υπουργούς. Στόχος η επανεκκίνηση με στήριξη των εργαζομένων & συγκεκριμένες φορολογικές ελαφρύνσεις.
Μια εικόνα του...

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΔΟΣΗ 748 ΕΚΑΤ. ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ

Εγκρίθηκε η εκταμίευση της δόσης των €748 εκατ. στην Ελλάδα. Αφορά τα μέτρα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους. Δόθηκε η εντολή του Eurogroup προς την Ευρωπαϊκή επιτροπή. Τι αναφέρει η έκθεση αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας στο πλαίσιο της μεταμνημονιακής εποπτείας.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ: ΕΩΣ & 13% Η ΥΦΕΣΗ

Υπουργός Οικονομικών: Ύφεση μέχρι και 13% λόγω του κορωνοϊού. Ενώ στο Πρόγραμμα Σταθερότητας του υπουργείου τα σενάρια για ύφεση είναι 4,7% ή 7,9%, ο Χρ. Σταϊκούρας δήλωσε ότι μπορεί να κυμανθεί από 10%-13%, αλλά έχει την «πεποίθηση» ότι η οικονομία θα αντέξει.
Μια εικόνα του...

ΚΑΥΓΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Μετωπική Βρούτση - ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δημοσίευμα για λάθη στους επανυπολογισμούς 30.000 συντάξεων με αποτέλεσμα να προκύψουν μειωμένες αποδοχές. Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε την «κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ» ότι «διασπείρει ψέματα και παραπλανεί σκόπιμα», «παρουσιάζοντας ως αποδείξεις ανυπόγραφες φωτοτυπίες». Η πρώην υπουργός Ε. Αχτσιόγλου, τον κατηγόρησε για «δύο μεγάλα ψεύδη και μία τραγική ανεπάρκεια», επικαλούμενη την έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής και ότι οι «δήθεν λάθος επανυπολογισμοί συντάξεων από τον ΣΥΡΙΖΑ», «ενσωματώθηκαν απολύτως» στο σύστημα.
Μια εικόνα του...

ΥΠΕΞ: ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Μια εικόνα του...

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ

Υπουργείο Υγείας: Δεν έχει υπάρξει πρόβλημα με τα διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό. Ο υφυπουργός Υγείας Β. Κοντοζαμάνης είπε στη Βουλή ότι «κανένας πολίτης που χρειάστηκε και είχε ανάγκη να κάνει διαγνωστικό έλεγχο σε ιδιωτικό εργαστήριο δεν έχει επιβαρυνθεί. Το κόστος είναι μηδενικό εφόσον το έχει ανάγκη ». Η ερώτηση του πρώην υπουργού Υγείας Α. Ξανθού, ισχυριζόταν το αντίθετο.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ

Τις επόμενες μέρες η ΚΥΑ για 36.500 θέσεις κοινωφελούς εργασίας σε προγράμματα στην Αυτοδιοίκηση, την Εκκλησία και σε κοινωνικούς φορείς. Δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκου. Τι είπε τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».
Μια εικόνα του...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ ΔΙΨΗΦΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΔ


Ισχυρό προβάδισμα ΝΔ & Μητσοτάκη σε δημοσκόπηση της MRB. Η πλειοψηφία ανησυχεί πολύ για τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας & διαφωνεί με το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων. Τα ποσοστά των κομμάτων.
Μια εικόνα του...

ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

Καμία εξήγηση – καμία δυνατότητα ένστασης για τις επιχειρήσεις από το myBusinessSupport. Τι πραγματικά ισχύει για το θέμα της επιστρεπτέας προκαταβολής, τα κριτήρια επιλογής και τον αποκλεισμό υποβολής ένστασης. Ρεπορτάζ του eklogika.gr.
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Ανάγκη στήριξης των πλέον ευάλωτων συνανθρώπων μας. Συμβολική επίσκεψη της Κ. Σακελλαροπούλου, στο Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων δήμου Αθηναίων.
Μια εικόνα του...

ΜΗΤΟΣΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

Τετραμερής διάσκεψη Ελλάδας, Βουλγαρία, Ρουμανίας και Σερβίας για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων. Ποια ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν και τι είπε ο πρωθυπουργός στην παρέμβασή του.
Μια εικόνα του...

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ & ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Μια εικόνα του...

ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ

Τι προτείνει η κυβέρνηση για τη στήριξη του Τύπου λόγω κρίσης του κορωνοϊού. Τι είπε σε άτυπη τηλεδιάσκεψη των υπουργών Πολιτισμού και οπτικοακουστικών Θεμάτων της ΕΕ, κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας για τα ΜΜΕ που είναι «πυλώνας της Δημοκρατίας».
Μια εικόνα του...

ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Τι ζητά το ΚΚΕ σχετικά με την επανεκκίνηση του αθλητισμού και τα μέτρα προστασίας. Επιστολή του Γ.Γ της Κ.Ε, Δ. Κουτσούμπα προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκη.
Μια εικόνα του...

ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Πότε θα ψηφιστεί από τη Βουλή η τροπολογία για τα τραπεζοκαθίσματα. Με ποιούς όρους και κανόνες θα γίνεται η αύξηση του χώρου, σύμφωνα με τον υπουργό Τ. Θεοδωρικάκο

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin