eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019
ekloges

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ, ΟΛΑ ΣΤΟ EKLOGIKA.GR

Την Κυριακή, επιτέλους, κάλπη! Οι αρχηγοί βγάζουν τους τελευταίους «λαγούς από το καπέλο» και πραγματοποιούν τις τελευταίες κεντρικές συγκεντρώσεις. Ενημερώσου, μάθε που ψηφίζεις, μελέτησε τα ψηφοδέλτια, επέλεξε τους υποψηφίους που θα σταυρώσεις, ενημερώσου για τις εκπτώσεις στις εκλογικές μετακινήσεις, όλα στο eklogika.gr:
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΝΔ: ΟΧΙ ΣΕ ΠΙΣΤΟΠΛΗΠΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ Η ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ

Κυβέρνηση: «Η ΝΔ σχεδιάζει νέο μνημόνιο με πιστοληπτική γραμμή στήριξης». Επικαλείται αυτολεξί μία σειρά δηλώσεων στελεχών της ΝΔ, οι οποίες «δείχνουν πως η είσοδος σε νέο μνημόνιο και επιστροφή στο ΔΝΤ αποτελεί ένα προμελετημένο σχέδιο» και γι΄ αυτό η ΝΔ « επιχειρεί να καλλιεργήσει εικόνα δήθεν καμένης γης στην οικονομία» ως «άλλοθι για να ακυρώσει όλες τις έωλες υποσχέσεις περί φορολογικών ελαφρύνσεων».
eklogika-100
An image of...
An image of...

ΤΣΙΠΡΑΣ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

Τσίπρας: «Ο Κ. Μητσοτάκης εξαπατά τους συνταξιούχους, όταν λέει ότι θα δώσει τη 13η σύνταξη στο τέλος του 2020 αν έχει πετύχει ανάπτυξη 4%». Είπε ότι η κυβέρνηση «απέτρεψε την περικοπή της προσωπικής διαφοράς και διασφάλισε ότι δεν μειωθούν περαιτέρω οι συντάξεις αλλά θα υπάρξει μικρή αύξηση». Είπε για «τα 37 δισ. ευρώ, που η ΝΔ θέλει να δώσει στις τράπεζες, δεν είναι απλά ένα απόθεμα ρευστότητας, αλλά ένα απόθεμα κυριαρχίας», διότι «αυτό το απόθεμα είναι που μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε χαμηλά επιτοκία και ένα καθαρό διάδρομο 15ετίας». Χαρακτήρισε «τυμβωρυχία» την εκμετάλλευση της τραγωδίας στο Μάτι.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, 13Η ΣΥΝΤΑΞΗ, ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

  • Μητσοτάκης: Μαζική συμμετοχή για ισχυρή εντολή, γιατί «μόνο μια ισχυρή ΝΔ θα μπορέσει να διασφαλίσει τη σταθερότητα». Χαρακτήρισε ως «λάθος» την πολιτική των επιδομάτων. Μίλησε για περιορισμό του λόγου προσλήψεων και αποχωρήσεων, αλλά και των συμβασιούχων, περιορισμό του μισθοδοτικού κόστους και γενικά των δαπανών στο Δημόσιο, ακόμη και στην Υγεία, αλλά και για ιδιωτικοποιήσεις και συμπράξεις με ιδιώτες.
  • Μητσοτάκης: «Η 13η σύνταξη θα δοθεί μόνο αν πιάσουμε ανάπτυξη 4%». Είπε ότι τα επιδόματα θα συνεχίσουν να δίνονται, ενώ χαρακτήρισε ως πολύ χρήσιμο εργαλείο το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.
An image of...

ΕΥΣΗΜΑ ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΠΡΕΣΠΕΣ

Σόϊμπλε: «Σημαντικό κατόρθωμα πολιτικής ηγετικής ικανότητας» η Συμφωνία των Πρεσπών». Πιστώνει στον Α. Τσίπρα πως υπέμεινε «πολιτική αντίσταση στο εσωτερικό», πράγμα το οποίο ενδέχεται να του στοιχίσει την ήττα σύμφωνα με τη «Die Zeit».
An image of...

3 ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ

3 Δημοσκοπήσεις: Ευρύ προβάδισμα της ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ και αυτοδύναμη κυβέρνηση. Οι δημοσκοπήσεις της ALCO, της Metron Analysis και της Prorata όπου το προβάδισμα της ΝΔ κυμαίνεται από 7,4% έως 12%. Ποια κόμματα μπαίνουν στη Βουλή.
sms-eklogiki-periodos
An image of...

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ

Τα 5+1 επιτεύγματα στην οικονομία επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ απαρίθμησε ο Ευκλ. Τσακαλώτος. Άρθρο του για τις «σημαντικές επιτυχίες οι οποίες αφήνουν πολύτιμη παρακαταθήκη για το μέλλον».
An image of...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ| ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

An image of...
An image of...

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin