eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ,

ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΕΛΛΗΝΟΤΟΟΥΡΚΙΚΑ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ

Τι εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από τη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της παρουσίας του στο Thessaloniki Helexpo Forum αντί της ΔΕΘ και τι είπε στην ομιλία του προς τους παραγωγικούς φορείς.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Μια εικόνα του...

ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΑΝΑΤ. ΑΙΓΑΙΟ

Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ : ΜΟΝΙΜΟ ΚΥΤ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ

Κυβέρνηση: Δημιουργία μόνιμου ΚΥΤ στη Μόρια - Ανακοινώσεις για τα σχολεία, την Τουρκία, μεταρρυθμίσεις . Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας παρουσίασε επιγραμματικά το «ολοκληρωμένο Σχέδιο για την ενίσχυση της Άμυνας και της Οικονομίας με 6 + 12 βήματα αντίστοιχα».
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΑΝΑΤ. ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Μια εικόνα του...

ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΤΗΝ Ε.Ε

Το προσφυγικό στη συνάντηση του Μ. Σχοινά με το Σ. Μισέλ. Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν ενημέρωσε τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για το ταξίδι του στη Λέσβο.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ- ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ

Ανησυχία για την πορεία της οικονομίας εξέφρασε στον Κλ. Ρέγκλινγκ ο Αλ. Τσίπρας. Με τον πρόεδρο του EMS συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ζήτησε η χαλάρωση των δημοσιονομικών κανόνων να διαρκέσει και μετά το 2021.
Μια εικόνα του...

ΚΚΕ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ COVID

«Η κυβέρνηση δείχνει την προσήλωσή της σε ό,τι απαιτεί ο ΣΕΒ», είπε στη Βουλή ο Δ. Κουτσούμπας. Ομιλία του προέδρου του ΚΚΕ κατά τη συζήτηση κύρωσης των ΠΝΠ με τα μέτρα κατά των συνεπειών της πανδημίας.
Μια εικόνα του...

ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ COVID

«Όλα τα έκτακτα μέτρα θα τελειώσουν όταν τελειώσει και η πανδημία», είπε στη Βουλή ο Γ. Βρούτσης. Παρέμβαση του υπουργού Εργασίας στη συζήτηση για την κύρωση των ΠΝΠ με τα μέτρα αντιμετώπισης των συνεπειών του κορωνοϊού.
Μια εικόνα του...

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Ν. Μηταράκης: Στα μέσα της εβδομάδας η εγκατάσταση στο προσωρινό ΚΥΤ στη Λέσβο. «Η εγκατάσταση στη νέα δομή είναι υποχρεωτική». Και μήνυμα προς τους κατοίκους των νησιών.
Μια εικόνα του...

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ COVID

Πρώτο κουδούνι της χρονιάς στα σχολεία της χώρας. Τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.- Διανομή μασκών, παγουριών και βιβλίων. - Σε αγιασμό ο πρωθυπουργός.

Μια εικόνα του...

ΠΟΤΕ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ | ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

Μια εικόνα του...

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ»

Τι είπε ο πολιτικός κόσμος για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Για ιδιαίτερη χρονιά κάνουν λόγο οι πολιτικοί. «Οι ‘Κασσάνδρες’ και οι καταστροφολόγοι διαψεύσθηκαν» για τις μάσκες λέει η κυβένηση.- Ελλιπή προετοιμασία καταλογίζει στην κυβέρνηση η αντιπολίτευση. - Σε αγιασμό στο Καστελόριζο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Δηλώσεις υπουργών και αρχηγών κομμάτων.
Μια εικόνα του...

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Μήνυμα της Βουλής για τη γενοκτονία των Ελλήνων στη Μικρά Ασία από το τουρκικό κράτος. Συγκινητική ομιλία από τον αντιπρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη για την εθνική τραγωδία του ΄22.
Μια εικόνα του...

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ COVID

Β. Κικίλιας: Να τηρηθούν οι οδηγίες των ειδικών για να προστατευτούμε. Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στα «τοπικά» μέτρα, στα κριτήρια του testing και τα rapid tests. Τι απάντησε εάν θα υπάρξουν και νέα, αυξημένα μέτρα στην Αττική.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin