eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021
φοιτητες

ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Με πολύ μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες κινητοποιήσεις φοιτητών και εκπαιδευτικών ενάντια στο νομοσχέδιο για τα πανεπιστήμια και την αστυνόμευση, ενώ ανακοινώθηκε στη συνέχεια και βρίσκεται σε ισχύ, η απόφαση της ΕΛΑΣ για απαγόρευση των συναθροίσεων. Εντός της Βουλής, ανέβηκαν οι τόνοι της αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ

Α. Τσίπρας: Στήριξη στον αγώνα των πανεπιστημιακών κατά του νόμου Κεραμέως για τα ΑΕΙ και την πανεπιστημιακή αστυνομία. Σε τηλεδιάσκεψη είπε πως αποτελεί «ευχάριστη έκπληξη η συσπείρωση δημοκρατικών ακαδημαϊκών, ανεξάρτητα πολιτικής ή κομματικής προτίμησης».
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΑΕΙ

ΚΙΝΑΛ: Πρόταση νόμου για τη φύλαξη και την προστασία των ΑΕΙ, πριν τη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου. Προβλέπει προστασία των πανεπιστημίων από ειδική Υπηρεσία Φύλαξης που θα είναι αυτοτελής οργανική δομή των ΑΕΙ.
Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Κ. Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο: Όσα εμβόλια έρχονται, τόσα θα γίνονται. «Η Ελλάδα αξιοποιεί στο έπακρο τις δόσεις εμβολίων που λαμβάνει, δίχως σπατάλες», είπε ο πρωθυπουργός και σημείωσε ότι η απάντηση της κυβέρνησης σε ενδεχόμενο επιδείνωσης της κατάστασης «θα είναι πάντα δυναμική». Εκτενής αναφορά στην προμήθεια εμβολίων και στα μέτρα, αλλά και στην οικονομία. – Τι συζητήθηκε για την αλλαγή του εκλογικού νόμου στην Αυτοδιοίκηση, για τα προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης, για την εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών, για τις ρυθμίσεις αναδιάρθρωσης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και των λεσχών φιλάθλων, κ.α.
Μια εικόνα του...

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Μια εικόνα του...

ΠΡΟΣ ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Έντονη ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων - Επανεξετάζεται το άνοιγμα των σχολείων «Να είμαστε σε εγρήγορση», κάλεσε ο Λοιμωξιολόγος Χ. Γώγος και πρότεινε μετακίνηση πολιτών ανάλογα με τον αριθμό της ταυτότητάς τους.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης να μην ενισχύεται το ΕΣΥ. Η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Ο. Γεροβασίλη χαρακτήρισε τα στοιχεία της κυβέρνησης για τις ΜΕΘ «πλαστή εικόνα», καθώς έγιναν μόνο 200 κλίνες για covid, ενώ το ΕΣΥ έχει μειωμένο προσωπικό. – «Δεν φοβάται την αντιπολίτευση ο κ. Μητσοτάκης, αλλά τον εσωκομματικό του αντίπαλο τον κ. Σαμαρά και την εθνικιστική πτέρυγα το κόμματός του».
Μια εικόνα του...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΙΕΖΕΙ ΤΗΝ Ε.Ε. ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Μια εικόνα του...

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑΣ

Νέα παράταση για τη δυνατότητα τηλεργασίας . Τι προβλέπεται σε απόφαση του υπουργείου Εργασίας.
Μια εικόνα του...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Φ. Γεννηματά: «Εμπαιγμός των συνταξιούχων από την κυβέρνηση. «Οι εκκρεμείς συντάξεις φθάνουν τις 360.000», υποστήριξε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ Α΄ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Ε. Αχτσιόγλου: Ενδεχόμενο πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας τους επόμενους μήνες. «Διά του κ. Σταϊκούρα το αφήνει ανοιχτό» είπε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ.
Μια εικόνα του...

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ

Μια εικόνα του...

ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 5

Μια εικόνα του...

ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΝΔ Ο Θ. ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ

Επανεντάσσεται στην Ευρωομάδα της ΝΔ ο Θ. Ζαγοράκης. Ο πρώην ευρωβουλευτής ΝΔ και μετά ανεξάρτητος, πήρε στήριξη του πρωθυπουργού για να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ. Η συνάντησή τους και η κυβερνητική ανακοίνωση.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin