eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 4 Μαρτίου2020
Μια εικόνα του...

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ| ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΟΧΙ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΗΓΩΝ| ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Κυβέρνηση: Δεν θα γίνει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό- Απόλυτη διάψευση της Τουρκίας για νεκρούς & τραυματίες. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας είπε ότι «οι επικεφαλής των ευρωπαϊκών θεσμών έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης, έδωσαν σαφή στήριξη στις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης». Κατήγγειλε την τουρκική κυβέρνηση – διακινητή προσφύγων, αναφέρθηκε στις αποφάσεις του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας & στα μέτρα για την αποσυμφόρηση των νησιών.
Μια εικόνα του...

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ & ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ & ΜΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ

Α.Τσίπρας: Ουσιαστική στήριξη της Ελλάδας από την ΕΕ. Σε συνέντευξή του ρωτά γιατί ο πρωθυπουργός δεν συγκαλεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών «παρότι λέει ότι αντιμετωπίζουμε απόπειρα εισβολής. Η κυβέρνηση επιδεικνύει ανεύθυνη στάση και οφείλει να σοβαρευτεί». Είπε ότι «’διεθνοποιώ’ δεν σημαίνει απλώς ενημερώνω αλλά διεκδικώ» τονίζοντας πως η κυβέρνηση θα έπρεπε να επιμείνει σε κυρώσεις κατά της Τουρκίας απειλώντας ακόμη και με βέτο.
Μια εικόνα του...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ

Φ. Γεννηματά: Λόγια παρηγοριάς όσα είπαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στον Έβρο. Κάλεσε την κυβέρνηση της ΝΔ να αποχωρήσει από τον Κανονισμό του Δουβλίνου και να απαιτήσει την ακύρωση της Κοινής Δήλωσης ΕΕ – Τουρκίας» διότι δεν μπορούν οι θεσμοί «να θεωρούν ισχυρή κι εφαρμόσιμη την Κοινή Δήλωση Ε.Ε – Τουρκίας». Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για όσα δεν ζήτησε από τους ευρωπαίους ηγέτες.
Μια εικόνα του...

ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΑΓΡΟΤΩΝ

Οι νέες ασφαλιστικές εισφορές για ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες. Τι προβλέπεται σε εγκύκλιο του ΕΦΚΑ. Οι 6 ασφαλιστικές +1 για νέους ασφαλισμένους.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ, ΘΥΜΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έτοιμη η κυβέρνηση να λάβει μέτρα για τις επιπτώσεις, είπε ο Χ. Σταϊκούρας. Ενώ επιβεβαιώθηκε το 9ο κρούσμα στην Πάτρα, ο υπουργός Οικονομικών χαρακτήρισε τον ιό ως «ασύμμετρη απειλή για την οικονομία». Είπε στη Βουλή, ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να λάβει συγκεκριμένα μέτρα για κάθε σενάριο επιπτώσεων.
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 36.500 ΑΝΕΡΓΩΝ

Νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για 36.500 ανέργους. Κοινή υπουργική απόφαση. Αφορά σε δήμους, περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών, υπηρεσίες υπουργείων και άλλων φορέων. Δηλώσεις υπουργών Εργασίας και Εσωτερικών.
Μια εικόνα του...

ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ: ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Μια εικόνα του...

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Μια εικόνα του...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για απλούστευση της περιβαλλοντικής αδειοδότησης έργων και δραστηριοτήτων γενικά και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Μια εικόνα του...

ΙΟΒΕ: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ

Βελτίωση του οικονομικού κλίματος το Φεβρουάριο καταγράφει το ΙΟΒΕ. Η υψηλότερη επίδοση των τελευταίων 19 ετών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της μηνιαίας έρευνας του Ιδρύματος.
Μια εικόνα του...

ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ

Αλληλεγγύη Ελλάδας – Κύπρου στην «ασύμμετρη απειλή». Μήνυμα ενότητας στη συνάντηση του αναπλ. ΥΠΕΞ, Μ. Βαρβιτσιώτη και του προέδρου της Βουλής της Κύπρου, Δ. Συλλούρη.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin