eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΣΦΟΔΡΗ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΑΥΞΗΣΕΙΣ – ΣΥΡΙΖΑ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

Μια εικόνα του...

ΒΟΥΛΗ: ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣ

Στη Βουλή τροπολογία με αντισταθμιστικά μέτρα για όσους έχασαν το ΕΚΑΣ. Κατατέθηκε ως τροπολογία σε σχέδιο νόμου του υπουργείου Υγείας. Ποιοι απαλλάσσονται πλήρως από τη συμμετοχή στη φαρμακευτική δαπάνη.
Μια εικόνα του...

ΒΟΥΛΗ: ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα υδατοδρόμια από ιδιωτικούς φορείς, πέραν των λιμένων και λιμνών της χώρας. Πού θα μπορούν να ιδρύονται, σύμφωνα με τις διατάξεις.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ

Μ. Χρυσοχοίδης: «Όποιος χτυπά ανηλίκους δεν έχει θέση στην Αστυνομία». Τι είπε ο υπουργός σχολιάζοντας το βίντεο στο οποίο φαίνεται αστυνόμος να χτυπά ανήλικο στο Μενίδι.
Μια εικόνα του...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Προβάδισμα 15,1 μονάδων στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη Metron Analysis Από τη δημοσκόπηση προκύπτει εξακομματική Βουλή.
Μια εικόνα του...

ΜΝΗΜΗ ΑΟΥΣΒΙΤΣ

Μήνυμα Δένδια: Καθήκον μας να παραμείνει ζωντανή η μνήμη του Ολοκαυτώματος. Ανακοίνωση για συμπλήρωση 75 χρόνων από την απελευθέρωση του Άουσβιτς-Μπιρκενάου.
Μια εικόνα του...

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ

Μήνυμα Παναγιωτόπουλου στην Τουρκία: «Ό,τι απειλείται δεν αποστρατικοποιείται». «Η Ελλάδα δεν προκαλεί, δεν θίγει κυριαρχικά δικαιώματα άλλων», είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Μια εικόνα του...

ΚΚΕ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ

Δ. Κουτσούμπας: Πιο ρεαλιστικό σενάριο μια συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. «Υπάρχει προηγούμενο, αυτό της κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ», αναφέρει ο Γ.Γ του ΚΚΕ. Η ΝΔ εκβιάζει με διπλές εκλογές», υποστηρίζει.
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Φ. Γεννηματά: Το ΚΙΝΑΛ είναι ρυθμιστής, στόχος να ξαναγίνει πρωταγωνιστής. Επέκρινε την κυβέρνηση για το νέο εκλογικό νόμο. Τι είπε για το ενδεχόμενο διπλών εκλογών.
Μια εικόνα του...

ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ζ. Γιούνκερ: Πολύ λίγοι βοήθησαν την Ελλάδα όταν ξέσπασε η κρίση χρέους. Ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν επεσήμανε πως τα στερεότυπα ήταν έντονα και η κοινή γνώμη πίστευε πως οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και διεφθαρμένοι. Η συνέντευξη στο Euronews.
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Κ. Χατζηδάκης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η προστασία της ιδιοκτησίας. Ο υπουργός Περιβάλλοντος ανέλυσε τους άξονες πολιτικής του υπουργείου του για την ακίνητη περιουσία.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin