eklogika-freeidees_logo
Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ| ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΔΙΕΥΘΕΤΕΙΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ

Γ. Δραγασάκης: «Η ρύθμιση για την πρώτη κατοικία προασπίζει τα συμφέροντα των δανειοληπτών». «Στη ρύθμιση κυριαρχεί η έννοια του κοινωνικού συμφέροντος», υποστήριξε ο υπουργός Οικονομίας στη Βουλή, ενώ απάντησε και στις ενστάσεις του ΚΚΕ.

ΝΔ: ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ & ΘΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ

ΝΔ: Θετική επί της αρχής στη ρύθμιση για την προστασία της πρώτης κατοικίας. Δεσμεύεται ότι ως κυβέρνηση θα προχωρήσει σε βελτιωτικές τροποποιήσεις οι οποίες, μεταξύ άλλων, θα επιχειρούν να αποκαλύψουν τους στρατηγικούς κακοπληρωτές, αλλά, παράλληλα, θα επιβραβεύουν και τους συνεπείς δανειολήπτες.
An image of...
An image of...

ΚΚΕ: ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

ΠΟΛΑΚΗΣ Vs ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ» ΤΟΥ

Νέα επίθεση Πολάκη κατά του Γ. Στουρνάρα, με αφορμή την κακουργηματική δίωξη μεγαλοστελέχους της Τράπεζας Ελλάδας για δάνειο του, ύψους 800.000 που «ξέχασε». Ο αναπλ. υπουργός Υγείας τον χαρακτηρίζει «δεξί χέρι» του Διοικητή της Τράπεζας και σχολιάζει καυστικά.

ΚΚΕ: «ΠΑΡΩΝ» ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

«Λευκό» του ΚΚΕ στην οδηγία για τα πνευματικά δικαιώματα στην ψηφιακή αγορά στο Ευρωκοινοβούλιο. Γιατί δεν την ψήφισε.
An image of...

ΟΙ 10 ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ & Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ Π. ΚΟΚΚΑΛΗ

Δέκα νέα ονόματα για το ευρωψηφοδέλτιό του ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας. Ποιοί επώνυμοι συμμετέχουν. Τι δηλώνουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Π. Κόκκαλης και Αλ. Νικολαϊδης. «Σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τη διαπλοκή» τα σχόλια ΝΔ και ΚΙΝΑΛ. Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στο «φερέφωνο του κ. Μαρινάκη».
An image of...
An image of...

DEBATE ΤΩΝ 4 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Οι προτάσεις και οι θέσεις των υποψήφιων δημάρχων Αθηναίων. Οι συγκλίσεις και κυρίως οι αποκλίσεις στα προγράμματα και τις θέσεις των τεσσάρων βασικών διεκδικητών του δημαρχιακού θώκου της Αθήνας, Παύλου Γερουλάνου, Νάσου Ηλιόπουλου, Κώστα Μπακογιάννη και Νίκου Σοφιανού, στο χθεσινό debate της ΕΤ1. Η αντιπαράθεση.

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Η ΣΠΥΡΑΚΗ

Υποψήφια στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ θα είναι και πάλι η Μαρία Σπυράκη. Ο Κ. Μητσοτάκης την επιβράβευσε για την πρόσφατη ανάδειξή της ως καλύτερης ευρωβουλευτού της χρονιάς. Νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, η η Σοφία Ζαχαράκη.
An image of...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι υποψήφιο δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα και τα κόμματα που τους στηρίζουν με ευθύνη παρουσίασης από το eklogika.gr, για έγκυρη εκλογική ενημέρωση. Σήμερα:
An image of...
An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΕΡΓΑ 12 ΔΙΣ, 240.000 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ

ΣΤΡΙΝΤΖΗΣ – ΔΟΥΡΟΥ: ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΝΔ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΣΙΠΡΑ – ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Συνάντηση Τσίπρα-συνταξιούχων το Σάββατο, μετά από το παναττικό συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν οι ενώσεις των συνταξιούχων.
An image of...

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ

An image of...
An image of...

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ- ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

«Η ανισότητα έχει τεράστιες συνέπειες για τις κοινωνίες», είπε ο Ευκλ. Τσακαλώτος. Η ομιλία του υπουργού Οικονομικών σε εκδήλωση με θέμα: «Η Ευρώπη στη δίνη της καπιταλιστικής κρίσης. Νεοφιλελεύθερες πολιτικές- Αριστερές απαντήσεις».

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

Η «Μακεδονία ξακουστή» δεν απαγορεύεται με τη Συνθήκη των Πρεσπών, διότι δεν γίνεται αναφορά σε άσματα, απάντησε ο Γ. Κατρούγκαλος στον βουλευτή της ΝΔ, Μ. Χαρακόπουλου ο οποίος κατέθεσε ερώτηση για τον αν θα απαγορευθούν αντίστοιχα άσματα από κάθε επίσημη εκδήλωση.
An image of...

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Νομοσχέδιο για την πλουραλιστικότερη αντιπροσώπευση της κοινωνίας των πολιτών. Περιλαμβάνει διατάξεις για τη σύνθεση της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, τη σύσταση και τις αρμοδιότητες της Κεντρικής Επιτροπής Κωδικοποίησης και διατάξεις για τη λειτουργία της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα