eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΤΤΑ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΒΥΗ

Μια εικόνα του...

ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

Μια εικόνα του...

ΒΟΥΛΗ: ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΑΛΛΑ Ν/Σ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον υπουργό Τουρισμού - Ξεκίνησε η 6μηνη αξιολόγηση του έργου των υπουργείων. Εύσημα από τον Κ. Μητσοτάκη στον Χ. Θεοχάρη: «Κάναμε καλή δουλειά».
Μια εικόνα του...

ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ

Στα €4,96 δισ. έκλεισε το πρωτογενές πλεόνασμα το 2019, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών - Θ. Σκυλακάκης: «Οι στόχοι επιτυγχάνονται». Μείωση στο ύψος των καθαρών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού έναντι του στόχου.
Μια εικόνα του...

Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ «ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ»

Ανάρτηση Μπογδάνου στο facebook, σχετίζει τον Αλ. Τσίπρα με την επίθεση κατά Παπαδήμου! Το σχόλιό του για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Οργή ΣΥΡΙΖΑ: «Υπερέβη κάθε όριο χυδαιότητας».
An image of...

ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ελένη Ράικου εναντίον Δ. Παπαγγελόπουλου στην Επιτροπή Προκαταρκτικής εξέτασης της Βουλής για τη Novartis. Τι φέρεται να κατέθεσε η πρώην προϊστάμενη της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς. Τι απάντησε ο πρώην υπουργός Δ. Παπαγγελόπουλος. Πώς σχολίασε τα εμβάσματα της Novarits προς την Ε. Ράικου και τον σύζυγό της, ο ΣΥΡΙΖΑ. Τι απάντησε η κ. Τουλουπάκη για την αποστολή των στοιχείων στη Βουλή.
Μια εικόνα του...

ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΜΗΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ -ΛΙΒΥΗΣ

Παρέμβαση ΗΠΑ για την Τουρκία: «Προκλητικό» και «αντιπαραγωγικό» το μνημόνιο με τη Λιβύη. Τα νησιά έχουν ίδια δικαιώματα με τις ηπειρωτικές περιοχές για την ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα, ενώ το Μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης, «περιλαμβάνει θαλάσσιες περιοχές… οι οποίες ανήκουν ή διεκδικούνται από την Ελλάδα», λέει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΚΟΛΛΕΓΙΑ

Η απάντηση της Ν. Κεραμέως για τη δυνατότητα πρόσληψης στο Δημόσιο αποφοίτων Κολεγίων. – ΣΥΡΙΖΑ: Η ρύθμιση είναι πιο προωθημένη ακόμα και από την Ευρωπαϊκή Οδηγία 36/2005.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΟΤΕ

Στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις κινητοποιήσεις στον ΟΤΕ εξέφρασε ο Αλ. Τσίπρας. Συνάντηση με την Ομοσπονδία Εργαζομένων ΟΤΕ.
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Μ. Χρυσοχοϊδης: Στο εξής θα υπάρχουν κάμερες σε όλες τις επιχειρήσεις της αστυνομίας. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε ότι «υπάρχει ένα αίσθημα υψηλής αισιοδοξίας, κατηγόρησε για τις καταλήψεις την «ατιμωρησία» επί ΣΥΡΙΖΑ. Τι είπε για το προσφυγικό.
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ

Φ. Γεννηματά: Η πρόταση της κυβέρνησης για τον εκλογικό νόμο ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Η ΝΔ «συνεχίζει τη συντηρητική λογική των πλαστών και κατασκευασμένων αυτοδυναμιών», είπε στην Κ.Ο του ΚΙΝ.ΑΛ η επικεφαλής του. Σκληρή κριτική για την αφίσα με τις αμβλώσεις.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΣΥΡΙΖΑ: Μνημονιακή πολιτική εκτός μνημονίων σε οικονομία και εργασιακά από την κυβέρνηση. Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Χαρίτσης, είπε πως η κυβέρνηση δεν θα αυξήσει τον κατώτατο μισθό και θα καταργήσει την προστασία της α’ κατοικίας

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin