eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019
Μια εικόνα του...

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΞΕΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - ΣΤΟΝ ΟΗΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΛΙΒΥΗΣ & ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΑΙΓΥΠΤΟΥ

Μια εικόνα του...

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΟΥΛΗΣ: Η ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πρόεδρος Βουλής: Η συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης βάζει την Τουρκία να καταπατά τα δικαιώματα της Λιβύης. Ο Κ. Τασιούλας εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προσκλήθηκε στην Ελλάδα ο πρόεδρος του Λιβυκού Κοινοβουλίου, το οποίο έχει καταδικάσει έντονα τη συμφωνία της Τρίπολης με τον Ερντογάν και την έχει καταγγείλει στον ΟΗΕ και τον Αραβικό Σύνδεσμο.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

Ν. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: CASUS BELLI

Τη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας ζήτησε ο Ν. Κακλαμάνης. Ο βουλευτής της ΝΔ σημείωσε πως η «εξαφάνιση» 4 νησιών και της Κρήτης αποτελεί casus belli για την Ελλάδα. Τι είπε για τον «αόρατο σκηνοθέτη» που θέλει να «αναγκάσει τις δύο πλευρές να μιλήσουμε για τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου».
Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Μια εικόνα του...

ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ| ΚΟΝΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΣΥΡΙΖΑ

Μια εικόνα του...

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ «ΣΠΡΩΧΝΕΙ» ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε

Ν. Δένδιας: Να συνεχιστεί η ευρωπαϊκή προοπτική Β. Μακεδονίας και Αλβανίας. Συνάντηση των 3 ΥΠΕΞ στις Βρυξέλλες με στόχο να βρεθούν τρόποι να προχωρήσει η συζήτηση για διεύρυνση της Ε.Ε.An image of...

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ Η ΨΗΦΟΣ ΑΠΟΔΗΜΩΝ

Δεκτό από τις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής το νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων. Τι προβλέπει η διαδικασία. Οι απόδημοι ζήτησαν να απαλειφθούν τα κριτήρια για την 35ετή απουσία και διετή παραμονή στη χώρα, διότι αποκλείουν τη συντριπτική πλειοψηφία.
Μια εικόνα του...

Ο ΝΕΟΣ ΥΦΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ 1Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ|ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Μια εικόνα του...

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤ. ΤΟΜΕΑ

Μείωση της μισθωτής απασχόλησης το Νοέμβριο στον ιδιωτικό τομέα.Τα στοιχεία του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ κατέγραψαν θετικό ισοζύγιο ροών μισθωτής απασχόλησης στο ενδεκάμηνο του 2019. Ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης, δήλωσε ότι τον Νοέμβριο «το ισοζύγιο ροών μισθωτής απασχόλησης αποτελεί την καλύτερη επίδοση από το 2015». Η πρώην υπουργός Ε. Αχτσιόγλου, είπε ότι «από τα στοιχεία προκύπτει ότι χάθηκαν 31.000 θέσεις εργασίας και ότι υπάρχει χειρότερη αναλογία πλήρους και μερικής απασχόλησης στις νέες προσλήψεις».
Μια εικόνα του...

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ

Προσπάθειες να καταβληθεί το κοινωνικό μέρισμα πριν από τα Χριστούγεννα. Ποιες είναι οι τέσσερις κατηγορίες πολιτών που θα λάβουν 700 ευρώ, πώς και με ποιες προϋποθέσεις.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Β. Κικίλιας παρουσίασε αυτούσιο το σχεδιασμό της προηγούμενης κυβέρνησης για τις προσλήψεις που προτίθεται να δρομολογήσει», γιατί το υπουργείο Υγείας πως δεν έχει δικό του σχέδιο για το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.
Μια εικόνα του...

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Δ. Κουτσούμπας: Τα ιδανικά του κομουνισμού εξακολουθούν να εμπνέουν τις λαϊκές δυνάμεις. Ο Γ. Γ της ΚΕ του ΚΚΕ μιλώντας στην Ευρωπαϊκή Κομμουνιστική Συνάντηση στις Βρυξέλλες σημείωσε πως οι δυνάμεις της «παλιάς» Ευρώπης έχουν τους λόγους τους για να τρέμουν.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin