eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020
Μια εικόνα του...

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΝΗΠΙΑ ΜΕΧΡΙ ΛΥΚΕΙΟ- ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ Ν/Σ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΑΣΦ. ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ 190 ΕΚΑΤ.


Μια εικόνα του...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ EUROGROUP ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ| ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ 748 ΕΚΑΤ.


Μια εικόνα του...
Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ

Κ. Μητσοτάκης: Δε συντρέχει κανένας λόγος να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές. Σε τηλεδιάσκεψη οργανώσεων της ΝΔ, ο πρωθυπουργός τόνισε πως «η προτεραιότητα είναι η ανάταξη της χώρας», ώστε η κρίσης «θα αξιοποιηθεί ως μια μεγάλη ευκαιρία για να αλλάξει η χώρα». «Παραφιλολογία» οι εκλογές, «μπροστά υπάρχει αρκετός πολιτικός χρόνος». Τι είπε για το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων που «θα πέσουν στην ελληνική οικονομία από το ‘21 και μετά», τα μέτρα για τον covid & την απολιγνιτοποίηση.

Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΦΕΣΗΣ, ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μια εικόνα του...

ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ SPOT

Υπουργός Τουρισμού: Η Marketing Greece δεν είναι ιδιωτική εταιρεία. Η απάντηση του Θ. Θεοχάρη στη Βουλή σε ερώτηση του ΜέΡΑ25 για την αμοιβή των €32 εκατ. Είπε πως φτιάχτηκε με νόμο, τη συμμετοχή του κράτους και του ιδιωτικού τομέα «για να προωθηθεί αποτελεσματικότερα και συμπληρωματικά του ΕΟΤ, η χώρα». Χαρακτήρισε απολύτως ψευδή τον ισχυρισμό ότι αποδυναμώνεται ο ΕΟΤ. Η βουλευτής Μ. Αδαμοπούλου αντέτεινε ότι η εταιρεία «στο καταστατικό της εμφανίζεται ως μια ΑΕ, δηλαδή κερδοσκοπική», η απευθείας ανάθεση έγινε κατά παράκαμψη του νόμου, έχουν υποβάλει την παραίτησή τους 4 μέλη του ΔΣ του ΕΟΤ, ο οποίος πέτυχε μόνος του την «καλύτερη διαφημιστική καμπάνια παγκοσμίως».


Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΕΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ COVID

Παραίτηση του Στ. Πέτσα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, «μετά από αυτό το πρωτοφανές φιάσκο» από την αποκάλυψη της λίστας των Μέσων που χρηματοδοτήθηκαν με πρόσχημα την πανδημία από την κυβέρνηση» την οποία δεν έδωσε ο αρμόδιος υφυπουργός και «επιβεβαιώνει εκβιασμό & χειραγώγηση των ΜΜΕ για τη δημιουργία ενός μηχανισμού κυβερνητικής προπαγάνδας σε βάρος της διαφάνειας και της ελευθεροτυπίας». Αναφορά στα ανύπαρκτα Μέσα που χρηματοδοτήθηκαν.


Μια εικόνα του...

ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Στο Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής στρέφεται η προανακριτική επιτροπή με θέμα το αν μπορούν να κληθούν ως ύποπτοι μη πολιτικά πρόσωπα και αν μπορούν να κληθούν επί του νέου κατηγορητηρίου, προτού να έχει διενεργηθεί πράξη έρευνας και συλλογής αποδεικτικών στοιχείων μετά τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου σε βάρος του κ. Παπαγγελόπουλου. Το αίτημα υποβλήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ & έγινε δεκτό. Τι ανέφερε το αίτημα.

Μια εικόνα του...

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ

Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Μια εικόνα του...

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ

Κ. Χατζηδάκης: «Παραφωνία» στην ευρύτερη περιοχή η Τουρκία. Ομιλία του υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας στο Φόρουμ των Δελφών. Τι είπε για τον αγωγό φυσικού αερίου EastMed, τις έρευνες υδρογονανθράκων στην περιοχή της Κρήτης, τις επενδύσεις στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την απολιγνιτοποίηση.
Μια εικόνα του...

ΔΕΘ

Κανονικά, η φετινή διοργάνωση της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη με τη Γερμανία τιμώμενη χώρα. Πότε θα γίνει - Συνάντηση του Αδ. Γεωργιάδη με τον Πρέσβη της Γερμανίας.
Μια εικόνα του...
ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ
Μόνο με ιατρική συνταγή θα χορηγούνται από σήμερα τα αντιβιοτικά. Σε εφαρμογή απόφαση του υπουργείου Υγείας που είχε ληφθεί από το Φεβρουάριο. Τι ισχύει.
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
Υπουργείο Μετανάστευσης: «Έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για αποσυμφόρηση». Ανακοίνωση με αφορμή φαινόμενα συνωστισμού έξω από την κεντρική Υπηρεσία Ασύλου & δημιουργία πλατφόρμας ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων.
Μια εικόνα του...

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin