eklogika-freeidees_logo
Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΚΥΠΡΟΥ – ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΗΠΑ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πόσα χρήματα δήλωσαν οι Έλληνες στην εφορία το 2018 για το 20017, σύμφωνα με τα τελικά στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.


ΒΕΒΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ 1ΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Ο ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ

Μοσκοβισί: «Σημαντική πρόοδο στις διαπραγματεύσεις για προστασία της πρώτης κατοικίας». Σε γραπτή του δήλωση ο Επίτροπος Οικονομικών, εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα επιτευχθεί συμφωνία πριν το Eurogroup της 5ης Απριλίου.
An image of...
An image of...

ΤΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ| ΟΡΓΗ ΔΑΝΕΛΛΗ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ Η ΝΔ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ

An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: ΟΧΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΪΚΙΣΜΟ

An image of...
An image of...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΪΚΙΣΜΟ

Φ. Γεννηματά: «Στις ευρωεκλογές έχουμε μέτωπο απέναντι στην ακροδεξιά και τον λαϊκισμό». Τι δήλωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, προσερχόμενη στην προσύνοδο των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος. Επίσης, έστειλε μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων.

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ

Δ. Κουτσούμπας: «Ψεύτικες οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ». Ο γ.γ. του ΚΚΕ ζήτησε ενίσχυση του κόμματός του στις αυτοδιοικητικές εκλογές, στις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές. Αναφέρθηκε στην τροπολογία που ψηφίστηκε για τη μείωση από 15% σε 10%, της φορολογίας στα κέρδη μετόχων μεγάλων ομίλων.
An image of...
An image of...

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ – ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

An image of...
An image of...

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ: ΤΑ ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΠΑΠΠΑ – ΝΔ

ΕΡΩΤΗΣΗ 48 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟ

ΝΔ: «Ούτε ένα ευρώ από τον αναπτυξιακό νόμο δεν πήγε στην πραγματική οικονομία. Αυτό υποστηρίζουν με ερώτησή τους για την αποτελεσματικότητα του αναπτυξιακού νόμου 46 βουλευτές του κόμματος. Υποστηρίζουν πως «εγείρονται σοβαρά ζητήματα διαφάνειας σε μια σειρά ρυθμίσεις, καθώς υπάλληλοι δίχως γνώση του αντικειμένου, καλούνται να αξιολογήσουν επενδυτικά σχέδια».

EΚΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟ «ΠΡΑΤΤΩ» ΚΟΤΖΙΑ

Παραιτήθηκαν από τα αξιώματά τους τρία στελέχη της Κίνησης “Πράττω”. Η απαντητική τους επιστολή.
An image of...

ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Η Μ. ΣΠΥΡΑΚΗ

Στη Μ. Σπυράκη το βραβείο «Ευρωβουλευτής της Χρονιάς», στην κατηγορία Βιομηχανία, Έρευνα και Καινοτομία. Τι δήλωσε η ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ και εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
An image of...
An image of...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ

Η συνέχεια της έρευνας του eklogika.gr, για την παρουσίαση των υποψηφίων δημάρχων σε όλους τους δήμους της Ελλάδας και η αναφορά των κομμάτων που ανακοίνωσαν ότι τους στηρίζουν, συνεχίζεται. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι:

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

Το πρόγραμμά της και 63 υποψήφιους παρουσίασε η Κ. Νοτοπούλου. «Να μην αφήσουμε την πόλη να γυρίσει στα σκοτάδια», είπε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Οι υποψήφιοι δημ. σύμβουλοι.

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ

Νέα επίθεση σε βάρος ανήλικου πρόσφυγα στην Κόνιτσα καταγγέλλει η Άρσις. Άντρας επιτέθηκε σε ανήλικο πρόσφυγα επειδή φορούσε μπουφάν με την ελληνική σημαία.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα