eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020
Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ

Για «αδίστακτο παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ» έκανε λόγο ο Στ. Πέτσας. Σφοδρό «κατηγορώ» του κυβερνητικού εκπροσώπου με αφορμή την ανακοίνωση- καταγγελία του επιχειρηματία Σ. Μιωνή για Δ. Παπαγγελόπουλο & Ν. Παππά. Επικαλούμενος «σοβαρές ενδείξεις για την ύπαρξη παρακράτους» καλεί τον Α. Τσίπρα ως πρώην πρωθυπουργό να απαντήσει εάν γνώριζε την ύπαρξή του. Τα 8 εργαλεία της κυβέρνησης για στήριξη της πραγματικής οικονομίας.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΑΜΑΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Το όνομα του Α. Σαμαρά σε έγγραφο που αφορά μίζα στο Σ. Παπασταύρου. «Την ώρα που ακούμε για μίζα 2,6 εκατ. σε πρώην πρωθυπουργό της ΝΔ,, μέσω στενού του συνεργάτη ο οποίος είναι και στενός συνεργάτης του Μιωνή, η ΝΔ επιχειρεί φθηνό αντιπερισπασμό με παράνομα κατατεθείσα ηχογραφημένη συνομιλία, η γνησιότητα της οποίας δεν ελέγχθηκε καν από καμία δημόσια Αρχή».
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΝΔ- ΚΙΝΑΛ: ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΥΩΝΗ

Να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα το ηχητικό απόσπασμα Μιωνή ζητούν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ. «Τέτοια πράγματα δεν πρέπει να ξαναγίνουν στη χώρα μας και στη Δικαιοσύνη. Αυτός είναι ο ρόλος της Επιτροπής», σύμφωνα με δηλώσεις μελών της Προανακριτικής.
Μια εικόνα του...

ΜΥΩΝΗΣ: ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΜΠΛΟΚΗΣΗ 2 ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΥΡΙΖΑ

Νέα ανακοίνωση Μιωνή κατά Παπαγγελόπουλου - Τι λέει ότι του είπε ο Ν. Παππάς, τότε υπουργός Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ, για τις παρεμβάσεις του πρώην αναπλ. υπουργού Δικαιοσύνης, Δ. Παπαγγελόπουλου, σε ανοικτές δικαστικές υποθέσεις με πολιτικό ενδιαφέρον. Το αντίγραφο της συνομιλίας που κατατέθηκε.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ SPOT & ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Αλ. Χαρίτσης: Η κυβέρνηση πρέπει να πιεστεί για να πάψει να παρανομεί. «Το μείζον στην υπόθεση της αδιαφανούς χρηματοδότησης των ΜΜΕ, είναι η προσπάθεια της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει το δημόσιο χρήμα για να χειραγωγήσει τα Μέσα», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ & ζήτησε «το νόμιμο», να δημοσιοποιηθούν «τα ποσά που έδωσε σε κάθε Μέσο από τον δημόσιο κορβανά». Τι είπε για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ. Και βολές κατά του ΕΣΡ.
Μια εικόνα του...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SPOT & ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Γ. Γεννηματα: Η κυβέρνηση πρέπει να πει πώς διαχειρίστηκε το δημόσιο χρήμα. «Η ισοπεδωτική λογική του σποτ του ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ώστε να μην δώσει απαντήσεις», είπε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ. Ζήτησε από τη ΝΔ να μην επιδιώκει «συμψηφισμούς».
Μια εικόνα του...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ SPOT

Αντιδράσεις για σποτ του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τους δημοσιογράφους και τα χρήματα από την κυβέρνηση στα ΜΜΕ. Ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΗΕΑ για «απαράδεκτο διασυρμό των Ελλήνων δημοσιογράφων». Απάντηση Γραμματέα ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτη: «Πρόκειται για ένα πλήγμα στην ελευθερία του Τύπου».
Μια εικόνα του...

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΣΠΑ ΟΙ Μ.Μ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Έργα και δράσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας στο κέντρο του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027. Τι είπε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γ. Τσακίρης για το νέο Ταμείο «με στόχο τη διευκόλυνση της έκδοσης εγγυητικών επιστολών από τις τράπεζες», που με δυσκολία λαμβάνουν οι Μ.Μ. Επιχειρήσεις για να ξεκινήσουν ένα εγκεκριμένο έργο με επιδότηση ΕΣΠΑ.
Μια εικόνα του...

ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ COVID

6 στους 10 νιώθουν ανασφάλεια μετά από την άρση των περιορισμών στις πτήσεις.
Σύμφωνα με έρευνα της Prorata, 1 στους 10 μάλλον ή σίγουρα θα ταξιδέψει εκτός Ελλάδας τους επόμενους 4 μήνες.
Μια εικόνα του...

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ

Υπουργός Εργασίας: Στις 9 Ιουλίου τα αναδρομικά των επικουρικών 8 μηνών. Το Σεπτέμβριο θα καταβληθεί η νέα κύρια σύνταξη για συνταξιούχους με 30 έτη και μια μέρα εργασίας, είπε ο Γ. Βρούτσης.

ΔΙΚΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Νέες διώξεις κατά του Π. Λαφαζάνη για τους αγώνες κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. Για «πολιτική δίκη» ενόψει «κοινωνικής έκρηξης» κάνει λόγο η Λαϊκή Ενότητα. Ποιοι δικάζονται αύριο.

Μια εικόνα του...
Μια εικόνα του...

ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Μια εικόνα του...

ΜέΡΑ25: ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ|ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μια εικόνα του...

7 ΕΚΑΤ. ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Υπουργός Εσωτερικών: Ενίσχυση €7 εκατ. στο δήμο Θεσσαλονίκης για ληξιπρόθεσμες οφειλές σε ιδιώτες. Συνάντηση του Τ. Θεοδωρικάκου με το δήμαρχο. Άμεσα, 15 νέα απορριμματοφόρα & τα πρώτα ηλεκτροκίνητα οχήματα. Για «εξαιρετική συνεργασία» έκανε λόγο ο Κ. Ζέρβας.
Μια εικόνα του...

ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

Σε πανελλαδική στάση εργασίας την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στους δήμους με κύριο αίτημα τη μη διάθεση δημοτικού έργου σε ιδιώτες & τη μη κατάργηση των βαρέων & ανθυγιεινών. Ανταποκρίθηκε για συνάντηση αύριο με την ΠΟΕ –ΟΤΑ, ο υπουργός Εσωτερικών.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin