eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021
Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΠΗΓΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ|ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ «ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ»

Κ. Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα τα κατάφερε σχετικά καλύτερα στη διαχείριση της πανδημίας (ΒΙΝΤΕΟ). Ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη είπε πως η Επιτροπή δεν εισηγήθηκε ποτέ κλείσιμο της Θεσσαλονίκης πριν τον Αγ. Δημήτριο. «Στερείται οποιασδήποτε σοβαρότητας» η πρόταση Τσίπρα, «να πάρουμε τις πατέντες και να παρασκευάζουμε στην Ελλάδα τα εμβόλια». Γιατί απέρριψε την πρόταση για σύγκληση Συμβουλίου Αρχηγών. Είπε ότι μέχρι τέλη Μαρτίου θα έχουμε περίπου 4 εκατ. δόσεις & 2 εκατ. εμβολιασμένα άτομα. Δήλωσε αισιόδοξος για τον τουρισμό. Είπε ότι τα Θεοφάνεια «η Εκκλησία επέδειξε συμμόρφωση στα μέτρα». Μίλησε για νέο πρόγραμμα «Γέφυρα». Τόνισε πως «καμία ελληνική κυβέρνηση δεν θα συζητήσει περί γκρίζων ζωνών ή αποστρατιωτικοποίηση των νησιών μας». Είπε πως η κυβέρνηση θέλει να εξαντλήσει την 4ετία και πώς φέτος δεν έχει εκλογές. – Πώς σχολίασαν ΣΥΡΙΖΑ & ΚΚΕ.
Μια εικόνα του...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ & ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Δημοσκόπηση Protata: Δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός ο Κ. Μητσοτάκης. Ποια τα πιο δημοφιλή από τα στελέχη ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ. Αρνητικοί στον ανασχηματισμό. Πώς σχολιάζουν τις εξελίξεις στις ΗΠΑ.
Μια εικόνα του...

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Μια εικόνα του...

«ΚΑΤΗΓΟΡΩ» ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Μια εικόνα του...

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ | ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ

Μια εικόνα του...

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

Τ. Ερντογάν: Οι συνομιλίες με την Ελλάδα μπορούν να εγκαινιάσουν μια νέα εποχή. Δήλωσε έτοιμος «να επαναφέρει σε τροχιά» τις σχέσεις της χώρας του με την Ε.Ε., επικεντρώνοντας στις έρευνες για υδρογονάνθρακες στην Αν. Μεσόγειο.
Μια εικόνα του...

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Στην Ιταλία ο Ν. Δένδιας – Συναντήθηκε με τον Λ. ντι Μάιο. Ποια θέματα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης – Στην Πορτογαλία θα μεταβεί στη συνέχεια ο υπουργός Εξωτερικών.
Μια εικόνα του...

ΒΟΥΛΗ: ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΙΓΙΑΛΙΤΙΔΑΣ ΖΩΝΗΣ

Ψηφίστηκε επί της αρχής στην Επιτροπή το νομοσχέδιο για την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης. «Ναι» στο νομοσχέδιο από την πλειοψηφία. Τι είπαν ο υπουργός Ν. Δένδιας και οι εισηγητές Ντ. Μπακογιάννη, Γ. Κατρούγκαλος, Ανδρ. Λοβέρδος, Γ. Μαρίνος, Σ. Σακοράφα, με αναφορές στα περί «γκρίζων περιοχών».
Μια εικόνα του...

ΒΟΥΛΗ: ΑΓΟΡΑ ΝΕΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

Υπερψηφίστηκε από την επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο για τα Rafale. Ο εισηγητής της ΝΔ, Μακ. Λαζαρίδης, είπε ότι «τα αεροσκάφη είναι απαραίτητα για την ισχυροποίηση της χώρας». Θετικά διακείμενη με διαφορετική αντίληψη η αντιπολίτευση.
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: «ΟΧΙ» ΣΤΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΕΠ

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΡΕΚΟΡ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ

ΣΥΡΙΖΑ: Ρεκόρ 10ετίας σε αριθμό μετακλητών από την κυβέρνηση που «έχει φτάσει να συντηρεί 2.965 μετακλητούς» με «κόστος 65 εκατ., ενώ η οικονομία βρίσκεται σε ιστορικά επίπεδα ύφεσης». Το κόστος των Γ. Γραμματειών «που υπάγονται στον ίδιο τον πρωθυπουργό προσωπικά έχει αυξηθεί κατά 236%», και το 'επιτελικό' κράτος έγινε 'πελατειακό'.
Μια εικόνα του...

ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ - ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΑ NOVARTIS: ΣΚΕΥΩΡΙΑ

Κατέθεσαν για την υπόθεση Novartis Π. Πικραμμένος και Ά. Γεωργιάδης στην ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου. Τι δήλωσαν οι δύο υπουργοί για την υπόθεση – «σκευωρία». - Και ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος από την Ε. Τουλουπάκη για χρηματισμό 8 στελεχών της εταιρείας Novartis ΕΛΛΑΣ και δωροδοκίας 7 γιατρών.
Μια εικόνα του...

ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ

Π. Σταμπουλίδης: Σχέδιο για άνοιγμα του λιανεμπορίου με click away και click in shop. Ο γενικός γραμματέας Εμπορίου είπε ότι «η οικονομία χρειάζεται να αναπνεύσει και η αγορά εκπέμπει SOS». Πότε θα συζητηθεί το σχέδιο.
Μια εικόνα του...

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ | ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ Ι.Χ.

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ

Μια εικόνα του...

ΜΕΡΑ25 ΓΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ & ΕΜΒΟΛΙΑ

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin