132252385_618669805555739_666601428749341142_n

Το eklogika.gr σας εύχεται καλές γιορτές με υγεία και αισιοδοξία!

eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Μια εικόνα του...

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ – ΟΜΙΛΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»

  • Α. Τσίπρας: Η κυβέρνηση νομοθετεί σαν τον κλέφτη. Μιλώντας στη Βουλή για το νομοσχέδιο για την υγεία, επέκρινε την κυβέρνηση ότι «εκμεταλλεύεται την πανδημία για να ψηφίζει δίχως διαβούλευση εξυπηρετήσεις σε συμφέροντα». Έκανε λόγο για «μείζον ζήτημα δημοκρατίας» για τον τρόπο που νομοθετεί η κυβέρνηση και προανήγγειλε ότι θα καταθέσει αίτημα για συζήτηση στη Βουλή για τα θέματα της «δημοκρατίας, της διαφάνειας, της κοινοβουλευτικής λειτουργίας και λογοδοσίας».
  • Να ενισχυθούν υλικά και ηθικά οι άνθρωποι του ΕΣΥ ζήτησε από την Κατερίνη ο Αλ. Τσίπρας. Ζήτησε συνταγογράφηση διαγνωστικών τεστ και την υλοποίησή τους σε μαζικούς χώρους. Είπε ότι «μέχρι και το τέλος Μάρτη, ο αριθμός των δόσεων των εμβολίων δεν θα επαρκεί παρά μόνο για το 1/7 του πληθυσμού».
Μια εικόνα του...

Η ΚΟΝΤΡΑ ΝΔ–ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ “FOLI-FOLI” & Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Μια εικόνα του...

ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ & ΔΩΡΟ «ΣΥΝΕ-ΕΡΓΑΣΙΑΣ»

Μια εικόνα του...

ΤΕΣΤ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ & ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Μια εικόνα του...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

Μια εικόνα του...

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΒΡΟΥΤΣΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Υπουργός Εργασίας: Αυστηρή προειδοποίηση σε επιχειρήσεις που εκβιάζουν εργαζόμενους είτε ζητώντας τους πίσω την αποζημίωση ειδικού σκοπού, είτε απαιτώντας να εργαστούν, ενώ βρίσκονται σε αναστολή εργασίας. Τι είπε ο Γ. Βούτσης, απαντώντας σε ερώτηση του Β. Κεγκέρογλου (ΚΙΝΑΛ).
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Φ. Γεννηματά: Τα μέτρα αφήνουν ακάλυπτους πολλούς χαμηλόμισθους. Την έκτακτη, άμεση στήριξη των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού για την περίοδο των εορτών πρότεινε με συγκεκριμένα μέτρα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σε τηλεδιάσκεψη με δημάρχους και εκπροσώπους ευπαθών ομάδων.
Μια εικόνα του...

ΑΦΙΞΕΙΣ ΑΠΟ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Καραντίνα 10 ημερών για τους ταξιδιώτες που έρχονται από τη Βρετανία. Απαγόρευση εισόδου επιβατών από τη Βρετανία σε δεκάδες χώρες. Η νέα NOTAM για τις αφίξεις από την ΥΠΑ.
Μια εικόνα του...

ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης – Απαντήσεις σε 13 ερωτήσεις από την ΑΑΔΕ για τα βήματα προκειμένου να λάβουν το επίδομα από 80 έως 650 ευρώ.
Μια εικόνα του...

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΓΙΑ «ΚΑΚΗ» ΤΡΑΠΕΖΑ

Κατατίθεται σήμερα η πρόταση του Γ. Στουρνάρα για δημιουργία κακής τράπεζας. Απευθύνεται στις διοικήσεις των τραπεζών - Θα μπορούσε να απορροφήσει μη εξυπηρετούμενα δάνεια ύψους 40 δισ. ευρώ. Τι είπε ο κεντρικός τραπεζίτης σε κλειστή συνάντησης εργασίας NPL Summit, που διοργάνωσε η Ethos Group.
Μια εικόνα του...

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Βαρουφάκης: Αναποτελεσματικό και χωρίς λύσεις το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας. Η λύση για τα προβλήματα στην οικονομία και τους μικρομεσαίους είναι οι διαγραφές χρεών για το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία. Θα κάνει την πρώτη ημέρα, εμβόλιο.
Μια εικόνα του...

ΕΛΒΟ

Υπεγράφη η συμφωνία για τη συμμετοχή του δημοσίου στη νέα ΕΛΒΟ με ποσοστό μέχρι 21% – Η εταιρεία θα είναι ξανά μοχλός ανάπτυξης για την οικονομία, είπε ο Χρ. Σταϊκούρας.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin