eklogika-freeidees_logo
Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ, ΜΕΤΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ

  • Δ. Τζανακόπουλος: «Μέτρα φορολογικής ελάφρυνσης και κοινωνικής ενίσχυσης από την κυβέρνηση». Σχολιάζοντας τη δήλωση Κ. Μητσοτάκη για τη φωτιά στο Μάτι, τον κατηγόρησε ότι «επιχειρεί τυμβωρυχία». Γιατί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «επικοινωνιακό εντυπωσιασμό», την τροπολογία της ΝΔ για το αφορολόγητο και «κίνηση αντιπερισπασμού» την πρόταση μομφής για Πολάκη.
  • Χρ. Βερναδάκης: «Δεν θα μειωθεί το αφορολόγητο, αντιθέτως ο στόχος μας είναι να το διευρύνουμε», δήλωσε ο αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου υπουργός Επικρατείας.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΑ ΑΝΩΓΙΑ ΚΡΗΤΗΣ : «ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ»

An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΘΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ

eklogika-100
An image of...

ΟΧΙ ΤΗΣ ΝΔ ΣΕ DEBATE ΤΣΙΠΡΑ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Πρόσκληση του Α. Τσίπρα στον Κ. Μητσοτάκη για τηλεμαχία - «Μόνο στη Βουλή» απάντησε η ΝΔ. Η επιστολή της Ρ. Σβίγκου στη Σ. Ζαχαράκη για τηλεοπτικό διάλογο πριν από τις ευρωεκλογές και η απάντηση με τους λόγους άρνησης της εκπροσώπου της ΝΔ.
An image of...

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΠΟΛΑΚΗ

An image of...

ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 4ΕΤΙΑ

Εγκρίθηκαν από το Ελληνικό Δημοσιονομικό Συμβούλιο οι μακροοικονομικές προβλέψεις για το 2019 – 2022. Στην έκθεσή του του αναφέρει πως κατά τη διάρκεια των 2 τελευταίων ετών η ελληνική οικονομία ανέκαμψε από την βαθιά ύφεση. Στην έκθεση στηρίζεται το Εθνικό Πρόγραμμα Μεταρρυθμίσεων και το Αναθεωρημένο Πρόγραμμα Σταθερότητας. Ποιο είναι το βασικό σενάριο για την πορεία της οικονομίας στην επόμενη 4ετία.
An image of...

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ & ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

An image of...

ΚΚΕ: ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΡΟΛΟΓΗΤΟ

Τροπολογία για τη μη μείωση του αφορολόγητου κατέθεσε το ΚΚΕ, ενώ αναμένεται και νέα τροπολογία που προανήγγειλε η ΝΔ για το ίδιο θέμα

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ

Π. Καμμένος: «Το πλεόνασμα πρέπει να διανεμηθεί δίκαια και σε όλους». Δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, είπε από τη Θεσσαλονίκη.
An image of...

ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ

Πως θα ψηφίσουν όσοι έχουν παραλειφθεί από τους εκλογικούς καταλόγους για τις εκλογές σε Δήμους και Περιφέρειες και για τις ευρωεκλογές

An image of...

ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

An image of...
An image of...

ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ EKLOGIKA.GR

Γιατί είναι το μεγαλύτερο εκλογικό – πολιτικό site, υψηλού κύρους και αξιοπιστίας, μοναδικό στο είδος του. Γιατί έχει πολύ μεγάλη στοχευμένη επισκεψιμότητα και ΟΛΟΙ οι επισκέπτες του είναι ενεργοί πολίτες – ψηφοφόροι. Γιατί βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στις περισσότερες λέξεις κλειδιά που αφορούν ψηφοδέλτια, συνδυασμούς, υποψηφίους στην αναζήτηση του google. Γιατί αποτελεί την πρώτη επιλογή ενημέρωσης πριν από την κάλπη και μέχρι αυτή να κλείσει. Και για πολλούς άλλους λόγους. Δείτε τους μαζί με την τιμολογιακή πολιτική διαφημιστικής προβολής.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ

Συνεχίζεται η παρουσίαση όλων των υποψηφίων δημάρχων και στους 332 δήμους της χώρας καθώς και των κομμάτων που επισήμως δήλωσαν στήριξη, μόνο από την έρευνα του eklogika.gr. Σήμερα:
An image of...

DEBATE ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Οι θέσεις των υποψηφίων για το δήμο Αθηναίων, για τα προβλήματα της πόλης Τι είπαν οι Π. Γερουλάνος, Ν. Ηλιόπουλος, Κ. Μπακογιάννης και Ν. Σοφιανός σε debate.

An image of...

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ- ΤΣΙΡΩΝΗ

Συνεργασία των Ν. Ηλιόπουλου και Γ. Τσιρώνη για το δήμο Αθηναίων. Η συνεργασία των δύο παρατάξεων γίνεται για την ανάδειξη περιβαλλοντικών θεμάτων.
An image of...

ΕΠΙΣΗΜΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του Απ. Τζιτζικώστα, νυν Περιφερειάρχη Κεντρ. Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιο με τη ΝΔ.
An image of...

ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ

Προθεσμία για να απολογηθεί για την υπόθεση Novartis πήρε ο Ανδ. Λοβέρδος. Κλήθηκε ως ύποπτος για την διάπραξη του αδικήματος της παθητικής δωροδοκίας.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα