eklogika-freeidees_logo
Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019
«Ακροδεξιοί» οι διαδηλωτές κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, είπε ο Αλ. Τσίπρας - Έντονη αντίδραση Μητσοτάκη

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ |ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ

Ξανά στις αγορές η Ελλάδα με 5ετές ομόλογο – «Ξεπέρασε κάθε προσδοκία», είπε ο Ευκλ. Τσακαλώτος στη Βουλή. «Κόντρα» του υπουργού Οικονομικών με τον Μ. Βορίδη όταν ο βουλευτής της ΝΔ σχολίασε «πολύ λίγα σε πολύ χρόνο», ενώ ο Γ. Σταϊκούρας έκανε λόγο για υψηλότερο επιτόκιο από αυτά άλλων χωρών. «Ένα μικρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση», η άποψη του Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος, Γ. Στουρνάρα.

ΝΔ ΚΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΝΟΥ

Ο «σκανδαλώδης» διορισμός της Β. Θάνου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού «διασύρει διεθνώς την Ελλάδα», υποστηρίζει η ΝΔ. Τι αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την έκθεση της Διεθνούς Διαφάνειας.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

Πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα στους σχολικούς φύλακες με εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας. Με την εγκύκλιο, επιλύεται ένα χρονίζον -από το 2001- πρόβλημα.
An image of...
An image of...

ΒΟΥΛΗ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ| ΟΛΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΕΠ

An image of...

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Πόλεμος ανακοινώσεων ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για τη χορηγία Μαρινάκη στην ανακαίνιση γραφείων της ΝΔ στον Πειραιά. Για «καραμπινάτη ομολογία διαπλοκής» έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε εξηγήσεις από τον Κ. Μητσοτάκη. «Διαπλοκή σίγουρα δεν είναι τα ΔΗΜΟΣΙΑ ευχαριστήρια της ΝΟΔΕ Πειραιά επειδή ένας επιχειρηματίας έκανε επίσης ΔΗΜΟΣΙΑ μια δωρεά στη μνήμη του βουλευτή πατέρα του», απάντησε η ΝΔ. Επανήλθε ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε δημόσια «όλες τις οικονομικές συναλλαγές με τον εν λόγω επιχειρηματία».
An image of...
An image of...

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Μέχρι πότε πρέπει να υποβάλλουν αίτηση οι Έλληνες του εξωτερικού για να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές σε πόλεις των κρατών μελών της Ε.Ε. όπου διαμένουν μόνιμα ή θα βρίσκονται την ημέρα της ψηφοφορίας.

ΝΔ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ| ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Μ. ΣΠΥΡΑΚΗ

ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ: ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

An image of...
An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΤΙ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΜΑΔΟΥΡΟ;

«ΞΕΦΥΓΕ» Ο ΠΟΛΑΚΗΣ

Επίθεση του Π. Πολάκη κατά των ΜΜΕ. Εκτός ορίων ο αναπλ. υπουργός Υγείας και με επίθεση στην ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ.

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ

«Συνάντηση με τους αγρότες όποτε εκείνοι το ζητήσουν», είπε ο Σ. Αραχωβίτης, υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. Τι απάντησε για τις κατώτερες εγγυημένες τιμές, που αποτελεί και αίτημα των μπλόκων και για τις διώξεις αγροτοσυνδικαλιστών.
An image of...

ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΙΣ Ε.Δ| ΚΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ & ΑΝΕΛ

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα