eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΤΙΣ ΜΕΘ & ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ

Ελλάδα και Αραβικά Εμιράτα καταδικάζουν τις τουρκικές παραβιάσεις στα δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου. Δηλώσεις Κ. Μητσοτάκη και του σεϊχη Μ. Ναχαγιάν για τη στρατηγική συνεργασία Ελλάδας-Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Τι συμφωνήθηκε για τη συνεργασία των δύο χωρών κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού σήμερα στο Άμπου Ντάμπι.
Μια εικόνα του...

«ΚΑΤΗΓΟΡΩ» ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΥ

Α. Τσίπρας: «Την πανδημική κρίση διαχειρίζεται μια κυβέρνηση με ιδεολογικές εμμονές κατά του ΕΣΥ». «Είναι σαν να καλείς έναν πυρομανή να γίνει πυροσβέστης», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την επίσκεψή του σε νοσοκομεία της Λάρισας. Χρέωσε «ανικανότητα» στην κυβέρνηση για τη μη έγκαιρη αξιοποίηση ακόμη και των δωρεών.
Μια εικόνα του...

ΨΗΦΙΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΩΝ

Μια εικόνα του...

ΠΟΛΥ ΒΑΡΥΤΕΡΗ Η ΥΦΕΣΗ ΤΟ 2021

Μια εικόνα του...
Μια εικόνα του...

ΤΟ EUROGROUP ΕΓΚΡΙΝΕΙ 767 ΕΚΑΤ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Προς εκταμίευση 767 εκατ. ευρώ για την Ελλάδα μετά την έκθεση ενισχυμένης εποπτείας που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. «Η Ελλάδα προχώρησε στις αναγκαίες δράσεις για να εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της, παρά τις δυσμενείς συνθήκες», αναφέρει.

ΚΙΝΑΛ: ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ΚΙΝΑΛ: Η Ελλάδα διεκδίκησε τα λιγότερα κονδύλια από το SURE σε σχέση με τις άλλες χώρες. Πόσα έλαβαν οι άλλες χώρες. Κατηγορεί την κυβέρνηση για «ανικανότητα και ιδεολογική μεροληψία».
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Μια εικόνα του...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Φ. Γεννηματά: Στοχευμένο πρόγραμμα για την επιβίωση της μικρομεσαίας επιχείρησης. Η πρόταση της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ μετά τη συνάντηση με εκπροσώπους Επιμελητηρίων και επαγγελματικών οργανώσεων πανελλαδικά.
Μια εικόνα του...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΝΔ

Δημοσκόπηση της Opinion Poll: Προβάδισμα 18,7 % της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Ποιοι οι δημοφιλέστεροι υπουργοί. Η εσωκομματική διαφορά αποδοχής μεταξύ Τσίπρα- Τσακαλώτου και μεταξύ Γεννηματά – Λοβέρδου, Ανδρουλάκη. Τα ποσοστά των κομμάτων.
Μια εικόνα του...

ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

«Έτοιμη η ΕΕ να προστατεύσει τα συμφέροντά της και των μελών της», είπε ο Ζ. Μπορέλ. Τι απάντησε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν σε επιστολή του Ν. Δένδια για την αυξανόμενη τουρκική παραβατικότητα.
Μια εικόνα του...

«ΒΕΤΟ» ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ Ε.Ε

Στον «αέρα» ο ευρωπαϊκός προϋπολογισμός και το Ταμείο Ανάκαμψης, ελέω Β. Ορμπάν. Γιατί έβαλαν «βέτο» Ουγγαρία και Πολωνία στην υποχρέωση τήρησης του κράτους δικαίου.
Μια εικόνα του...

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Ποινική δίωξη κατά της Ε. Ζαρούλια για ψευδή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είχε κώλυμα για το διορισμό της στη Βουλή, ενώ είναι υπόδικη.
Μια εικόνα του...

ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μια εικόνα του...

ΚΟΝΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΧΘΕΣ

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin