eklogika-freeidees_logo
Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

«Η Ευρώπη θυμίζει παραμονές Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου- Να την υπερασπιστούμε», είπε ο Π. Παυλόπουλος. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά τη συνάντησή του με τον Ευρωπαίο φιλόσοφο Bernard – Henri Lévy, ζήτησε «ν’ αναλάβουμε τις ευθύνες μας», να εγκαταλείψουμε αμέσως την απάθεια και τον εφησυχασμό» διότι «είναι κάτι παραπάνω από ορατό το φαινόμενο των μορφωμάτων λαϊκισμού, που αναδύονται μ’ εφιαλτικό θράσος στα Ευρωπαϊκά Κράτη. Μορφώματα, τα οποία έχουν πια ξεπεράσει ακόμη και τα όρια του ρατσισμού και τα οποία επιβουλεύονται, ευθέως και απροκαλύπτως» για να κατεδαφίσουν το ευρωπαϊκό οικοδόμημα, την ευρωπαϊκή Δημοκρατία και τον πολιτισμό.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΠΑΠΑΣ: ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

Ο Πάπας Φραγκίσκος προτείνει τον Αλέξη Τσίπρα για το Νόμπελ Ειρήνης. Για ποια φράση του ξεχώρισε τον Έλληνα πρωθυπουργό.
An image of...
An image of...

ΑΥΡΙΟ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ 120 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Σημαντική επίσκεψη Τσίπρα στα Σκόπια με 9 υπουργούς και 120 επιχειρηματίες. Η πρώτη επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Β. Μακεδονία αύριο, για την υπογραφή σημαντικών διακρατικών συμφωνιών και μνημονίων συνεργασίας. Συμμετέχει μία εντυπωσιακή σε αριθμό αντιπροσωπεία περίπου των 120 μεγαλύτερων επιχειρηματικών Ομίλων στην Ελλάδα. Συνέντευξη του υπουργού Επικοινωνιών Ρ. Ποπόβσκι για την επίσκεψη.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΑΜΒΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ

Την άμβλυνση των επιπτώσεων της Συμφωνία για τα μακεδονικά προϊόντα δεσμεύθηκε ότι θα επιδιώξει ο Κ. Μητσοτάκης. Θα προωθήσει ως κυβέρνηση, διεθνές στρατηγικό σχέδιο για την προστασία των Ελλήνων παραγωγών. Η ομιλία του στη Βέροια την οποία διέκοψαν εθνικιστές. Καυστικά Ν. Παπά,Δ. Παπαδημούλη και εξίσου καυστική ανταπάντηση ΝΔ.
An image of...

ΤτΕ: ΥΠΟΧΩΡΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ| ΚΟΝΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΝΔ

Μικρότερη ανάπτυξη προβλέπει για φέτος η Τράπεζα Ελλάδος, στην ετήσια έκθεσή της. Προβλέπει 1,9% από 2,3% ενώ ο προϋπολογισμός προβλέπει 2,5%. Κριτική Δ. Τζανακόπουλου προσωπικά στον Γ. Στουρνάρα, κριτική Χρ. Σταϊκούρα στην κυβέρνηση.
An image of...
An image of...

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΙΝ.ΑΛ

ΝΔ ΚΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΕΤΣΙΤΗ

Για «οικονομικό σκάνδαλο» Μ. Πετσίτη, κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ, με αφορμή νέα δημοσιεύματα για την υπόθεση του πρώην συνεργάτη του υπουργού Ν. Παππά. Καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει «αν καλύπτει τις σκοτεινές δραστηριότητές» του.

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

Στη Βουλή στις 18 Απριλίου η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, ανακοίνωσε ο πρόεδρός της Ν. Βούτσης.
An image of...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΨΕΥΔΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΕΤΣΙΤΗ, Η ΝΔ «ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ

«Ψευδής αντιπερισπασμός» το σκάνδαλο Πετσίτη, «θερίζει θύελλες η ΝΔ», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ο Δ. Τζανακόπουλος επιτέθηκε στη ΝΔ για τις διαμαρτυρίες ακροδεξιών στην ομιλία του κ. Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας ότι «όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες» και στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ για αντι – ΣΥΡΙΖΑ μονομέτωπο αγώνα.
An image of...
An image of...

ΒΟΥΤΣΗΣ: FAKE NEWS ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

Ο Ν.Βούτσης διαψεύδει τη Ζ. Κωνσταντοπούλου για τα «πόθεν έσχες» πολιτικών. «Η Ζ. Κωνσταντοπούλου ακολουθεί κατά πόδας τα fake news της ΝΔ», σχολιάζει ο Δ. Τζανακόπουλος.

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

«Η Ε.Ε έσωσε 730.00 πρόσφυγες στη Μεσόγειο και πρέπει απρόσκοπτα να συνεχίσει» το μήνυμα Αβραμόπουλου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
An image of...
An image of...
An image of...

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

«Ούτε όλες οι δημόσιες τράπεζες αποτυγχάνουν, ούτε όλες οι ιδιωτικές είναι αθώες», είπε ο Γ. Δραγασάκης σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια της Τράπεζας Παρακαταθηκών και Δανείων.
An image of...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η έρευνα του eklogika.gr για την παρουσίαση των υποψηφίων δημάρχων σε όλους τους δήμους της Ελλάδας και ποια κόμματα δήλωσαν ότι τους στηρίζουν. Δείτε σήμερα τους υποψηφίους δημάρχους:

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα