eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Πέμπτη 9 Απριλίου 2020
Μια εικόνα του...

ΕΡΓΑΝΗ: ΧΑΘΗΚΑΝ ΗΔΗ 42.000 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Μια εικόνα του...

ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ EUROGROUP

Όλα τα βλέμματα απόψε στο Eurogroup για τη στήριξη της οικονομίας μετά την πανδημία. Στόχος εξακολουθεί να είναι η δημιουργία «ισχυρού ευρωπαϊκού δικτύου ασφαλείας», είπε ο επικεφαλής του, Μ. Σεντένο. Ανυποχώρητοι οι Ιταλοί, υπέρ της επίτευξης συμφωνίας για τα 500 δισ. οι Γερμανοί, χωρίς να διευκρινίζουν όμως τους όρους.
Μια εικόνα του...

ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΤΟ «ΟΧΙ» Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Κυβέρνηση: «Αν και υποστηρίζουμε την έκδοση ευρωομολόγου δεν πρέπει να υποτιμούμε τα βήματα που έχουν γίνει ήδη». Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας είπε πως «ευελπιστούμε οι σχετικές διαφορές να γεφυρωθούν» αναφερόμενος στο σχέδιο που ενσωματώνει παρεμβάσεις ύψους 540 δισ. Ανέφερε τι περιλαμβάνει το ελληνικό πρόγραμμα, πέραν του ευρωπαϊκού, με δημοσιονομικά μέτρα μέχρι και 14 δισ. περίπου.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΖΗΤΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Άμεση ενημέρωση της Βουλής από τον Χρ. Σταϊκούρα για τη στάση που θα κρατήσει η Ελλάδα εν όψει Eurogroup ζητά η αντιπολίτευση. Το αίτημα έθεσε αρχικά ο Α. Λοβέρδος (ΚΙΝΑΛ) και συντάχθηκαν όλα τα κόμματα.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ

Τι ζητά ο Ευκλ. Τσακαλώτος από τον Χρ. Σταϊκούρα εν όψει του σημερινού Eurogroup. «Να μην παραμένει παρατηρητής στις συνεδριάσεις, αλλά να τοποθετηθεί με σαφήνεια, να διεκδικήσει και να πάρει παράταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας και να τοποθετηθεί υπέρ των όσων διεκδικούν Ιταλία και Ισπανία», ζητά από τον υπουργό Οικονομικών, ο πρώην ομόλογός του.
Μια εικόνα του...

ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ

Τη Μεγάλη Εβδομάδα θα πληρωθούν τα χρήματα για τη στήριξη των εργαζομένων, είπε ο Γ. Βρούτσης. Τσουχτερά τα πρόστιμα σε όσους υποχρεώνουν υπαλλήλους να δουλεύουν ενώ είναι σε αναστολή, είπε ο υπουργός Εργασίας.
Μια εικόνα του...

ΚΚΕ: ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΛΑΟΣ

Να μην πληρώσει ο λαός τα σπασμένα της πανδημίας σήμερα, και της κρίσης αύριο, είπε ο Δ. Κουτσούμπας. Ομιλία του γ.γ. του ΚΚΕ στη Βουλή. Τι είπε εν όψει της σημερινής συνεδρίασης του Eurogroup.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...
Μια εικόνα του...

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ - «ΠΑΡΑΘΥΡΟ» ΣΤΟΝ COVID ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ

Αμφιλεγόμενη απόφαση της Ιεράς Συνόδου - Ανοιχτές οι εκκλησίες για 2 ώρες τη Μ. Εβδομάδα (video) Τι αναφέρει η εγκύκλιός της σύμφωνα με την οποία οι πόρτες των εκκλησιών θα ανοίγουν - Μητροπολίτης Ναυπάκτου: «Δεν θα υπάρξει συνωστισμός έξω από τις εκκλησίες. Αλλά και αν γίνει, δεν θα είμαστε υπεύθυνοι γι’ αυτόν».
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: Η Ε.Ε ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

Α. Τσίπρας: «Δεν είναι ώρα να σκεφτούμε με όρους πολιτικού κόστους» (video). Την ευχή «να πετύχει η κυβέρνηση σε αυτή τη μεγάλη μάχη», εξέφρασε σε συνέντευξη αλλά μίλησε για «τεράστιες ελλείψεις στα δημόσια νοσοκομεία». Είπε ότι ενώ «όλη η Ευρώπη επιδοτεί την εργασία, στην Ελλάδα επιδοτούν την ανεργία και τις απολύσεις». Για πρόωρες εκλογές είπε ότι αν το επιχειρήσει η κυβέρνηση «θα υποστεί τεράστια πολιτική ζημία». Τόνισε πώς τους επόμενους μήνες διακυβεύεται η ίδια η συνοχή της ΕΕ.
Μια εικόνα του...

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΟΙ ΕΛΕΛΓΧΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΙΟΥ

Μια εικόνα του...

ΤΣΙΟΔΡΑΣ – ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ & ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ

Μια εικόνα του...

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ Τ.Α & ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ

Μια εικόνα του...

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Μια εικόνα του...

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin