eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019
Μια εικόνα του...

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ - ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ

Κατατέθηκε στη Βουλή το φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης – Τι προβλέπει. Μειώνεται ο φορολογικός συντελεστής για εισοδήματα φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων, αύξηση του αφορολόγητου για κάθε τέκνο. Αναπτυξιακά μέτρα για την τόνωση της οικοδομής και της ελληνικής οικονομίας. Τι αναφέρει για την υποχρέωση συλλογής αποδείξεων. Υπουργείο Οικονομικών: «Νομοσχέδιο με ξεκάθαρα αναπτυξιακή διάσταση», «στον πυρήνα των δεσμεύσεων της κυβέρνησης».
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

Η ΝΕΑ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ

Το προφίλ της νέας προέδρου της Κομισιόν στη θέση του Γιούνκερ, Γερμανίδας Ούρ. φον ντερ Λαίεν. Τι εξήγγειλε στο Ευρωκοινοβούλιο το οποίο επικύρωσε την εκλογή της για το πρόγραμμα της νέας Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τη μεταρρύθμιση στο σύστημά της για τη χορήγηση ασύλου και την ενίσχυση των εξωτερικών συνόρων, για το Brexit και τη Βρετανία, για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και τη μη ανοχή στις εθνικιστικές κυβερνήσεις στην Πολωνία και την Ουγγαρία.
Μια εικόνα του...

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗ ΡΩΜΗ

Συνεργασία Ελλάδας – Ιταλίας στα ενεργειακά και στο προσφυγικό, στη συνάντηση Μητσοτάκη – Κόντε. Δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού και του Ιταλού ομολόγου του.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Τριήμερη επίσκεψη στο Παρίσι πραγματοποιεί ο Α. Τσίπρας. Με ποιους θα συναντηθεί. Ξενάγηση στο πρωτότυπο συνεργατικό σούπερ μάρκετ La Louve.
An image of...

NOVARTIS - ΗΠΑ

Πρακτικές εκφοβισμού προς τους μάρτυρες τις Novartis καταγγέλλουν από τις ΗΠΑ. Γιατί αμερικανική δικηγορική εταιρεία ζήτησε από τον Άρειο Πάγο και τον επικεφαλής του Συμβουλίου της Ευρώπης κατά της Διαφθοράς να σταματήσουν να ζητούν στοιχεία για την ταυτότητα των μαρτύρων. – Η κατάθεση της γραμματέως του Κ. Φρουζή για χρηματισμούς πολιτικών, στην προκαταρκτική Επιτροπή της Βουλής.

Μια εικόνα του...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: ΚΑΛΑ ΝΕΑ

sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...
Μια εικόνα του...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Μια εικόνα του...

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

An image of...

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ

Μια εικόνα του...

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: SIEMENS, ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

Μια εικόνα του...

ΚΚΕ: ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ

Μια εικόνα του...

ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

Το υπ. Εργασίας παίρνει πίσω €27,8 εκατ. που καταβλήθηκαν κατά λάθος σε συνταξιούχους. Κριτική Βρούτση κατά του ΣΥΡΙΖΑ: «Αντιμετωπίζουμε λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος». Πώς θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων.
Μια εικόνα του...

ΤΟ «ΠΡΑΤΤΩ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΠτΔ

Τι λέει η Κίνηση «Πράττω» για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας. Γιατί υποστηρίζει ότι «το μόνο που «κατάφερε» η Συνταγματική Αναθεώρηση ήταν η υποβάθμιση της εκλογής του».
Μια εικόνα του...

ΠΟΛΑΚΗΣ

Κόντρα Πολάκη – κυβέρνησης για παλιό άρθρο της εθνικής συντονίστριας ανηλίκων προσφύγων, με την ευκαιρία της τοποθέτησης του Ειρ. Αγαπηδάκη στη θέση αυτή.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin