eklogika-freeidees_logo
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018
Πρεμιέρα στη Βουλή για τη διαδικασία για τη Συνταγματική Αναθεώρηση (Live)

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΟΓΙΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΗΜΙΤΗ – ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ: ΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ

Εντολή να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί Σημίτη και Χρυσοχοΐδη, αλλά και μελών των οικογενειών τους, ζητά η Αρχή Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες, για την υπόθεση εκσυγχρονισμού των φρεγατών το 2003. Ευπρόσδεκτος ο έλεγχος, αλλά καυστικά τα σχόλια από τον πρώην πρωθυπουργό, τον πρώην υπουργό και το Κίνημα Αλλαγής.

Ν.Δ, ΚΙΝ.ΑΛ, Ε.Κ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ – ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ

An image of...

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

An image of...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ

An image of...

ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΜΜ| ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ ΚΑΤΑ ΝΔ

An image of...

ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ - ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

An image of...

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ: ΘΕΤΙΚΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ…

Σε θετική τροχιά η ελληνική οικονομία το 2018 και προβλέψεις για υπέρβαση στο πρωτογενές πλεόνασμα, σύμφωνα με την έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, για το γ΄ τρίμηνο του έτους. Ο επικεφαλής του Γραφείου Φ. Κουτεντάκης, αναφερόμενος στις «εστίες αβεβαιότητας» συμπεριέλαβε εκτός από την Ιταλία, τις «επιπλέον δικαστικές διεκδικήσεις από άλλες κατηγορίες μισθωτών ή συνταξιούχων με σημαντικό δημοσιονομικό ρίσκο». Η φορολογία στην Ευρώπη και την Ελλάδα, παρουσιάζεται σε ιδιαίτερο κεφάλαιο της με τα συμπεράσματα Έκθεσης του ΟΟΣΑ «Tax Policy Reforms 2018».

An image of...

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΚΑΤΑ ΡΑΪΚΟΥ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

Το σκεπτικό απόρριψης από το Συμβούλιο Εφετών του αιτήματος της Εισαγγελέως Ελ. Ράικου για εξαίρεση των εισαγγελέων Διαφθοράς που χειρίζονται την υπόθεση πληρωμών της Novartis σε γιατρούς. Και νέα συνεδρίαση του Συμβουλίου για την αξίωση της Ελ. Ράικου για αποζημίωση από τους εισαγγελείς διαφθοράς.
An image of...

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ

Σχέδιο από την Τράπεζα της Ελλάδος για μείωση των κόκκινων δανείων κατά 40 δισ. ευρώ . Θα περιλαμβάνεται στην έκθεση Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας – Έχουν ενημερωθεί το υπ. Οικονομικών και η ΕΚΤ. Τι περιλαμβάνει.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα