eklogika-freeidees_logo
Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

Ε.Ε: ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ BREXIT - ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Ο Α. ΤΣΙΠΡΑΣ

Συμφωνία των 27 για αναβολή του Brexit - Τι πρότεινε ο Αλ. Τσίπρας. Γιατί αποφάσισαν να δώσουν «ευέλικτη» παράταση - όπως την χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Eurogroup Ντ. Τούσκ - οι 27 Ευρωπαίοι ηγέτες που συμμετείχαν στην έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Γιατί ζήτησε πιο μεγάλης διάρκειας παράταση ο Έλληνας πρωθυπουργός.

ΕΛΣΤΑΤ: ΣΤΟ 18,5% Η ΑΝΕΡΓΙΑ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ

  • Κυβέρνηση κατά ΝΔ – ΚΙΝΑΛ με αφορμή τη δήλωση του Χ. Αθανασίου. Ποια απίστευτη δήλωση έκανε ο βουλευτής και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της ΝΔ και τι είπε μετά την αντίδραση της κυβέρνησης. Και κριτική στους εισαγγελείς. Μαξίμου: «ΝΔ και ΚΙΝΑΛ θέλουν να ξαναέρθουν στην εξουσία για να ξεπλύνουν τυχόν ποινικές ευθύνες υπουργών τους».
An image of...
An image of...

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ| ΣΥΡΙΖΑ: ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ

ΣΥΡΙΖΑ: ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

An image of...
An image of...

ΚΕ: ΤΙ NOVARTIS, TI ΠΕΤΣΙΝΗΣ| ΚΑΜΙΝΗΣ ΥΠΕΡ ΛΟΒΕΡΔΟΥ

An image of...
An image of...

ΤΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Ψηφίστηκε από τη Βουλή το νομοσχέδιο για την ίδρυση της Αναπτυξιακής Τράπεζας. Τι ψήφισαν επί της αρχής, τα κόμματα στην Ολομέλεια της Βουλής.

ΤΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΑΛΟ

Παπανάτσιου: «Εισάγονται σκληρά μέτρα με το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό». Η υφυπουργός Οικονομικών, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υπάρξει τακτοποίηση για οτιδήποτε στερείται περιβαλλοντικής άδειας ή δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Υπερψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο.
An image of...

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Αναδρομικά μέχρι και €360.000 φέρονται να διεκδικούν συνταξιούχοι βουλευτές σύμφωνα με δημοσίευμα, επικαλούμενοι την αύξηση μισθών των προέδρων των Ανωτάτων Δικαστηρίων. Απορρίφθηκε το αίτημα, τους δικαίωσε το Ελεγκτικό Συνέδριο και τώρα κάνουν μαζικές αγωγές!...
An image of...
An image of...

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Η ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ

Ορκίστηκε βουλευτής η Αντ. Λυμπεράκη, στη θέση του παραιτηθέντος βουλευτή Γ. Αμυρά, ως πρώτη επιλαχούσα από το Ποτάμι.

ΟΙ ΝΕΟΙ 23 ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ

Γερουλάνος: «Είμαστε η έκπληξη των εκλογών». Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων παρουσίασε 23 νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

ΠΡΩΤΙΑ ΝΔ ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Πρώτη και φέτος στις φοιτητικές εκλογές η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ - Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Αυξημένη φέτος η συμμετοχή των φοιτητών, πολύ χαμηλά η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΑΝΝΑ – ΜΙΣΕΛ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ

Θα αποσυρθεί από την πολιτική η Α. Ασημακοπούλου, αν δεν εκλεγεί στις ευρωεκλογές. Ενημέρωσε σχετικά τον Κ. Μητσοτάκη.
An image of...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Υποψήφιοι δήμαρχοι σε όλη την Ελλάδα και τα κόμματα που τους στηρίζουν. Η παρουσίαση του eklogika.gr συνεχίζεται:

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα