eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020
Μια εικόνα του...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΥΣ «ΗΡΩΕΣ» ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

Απεργία Νοσοκομειακών Γιατρών. Πότε θα γίνει και ποια είναι τα αιτήματά τους. Η ΟΕΝΓΕ επικρίνει την κυβέρνηση ότι «ξαναβγάζει από το συρτάρι το σχέδιο για την ολοκληρωτική άλωση του δημόσιου συστήματος υγείας από τους ιδιώτες, για να κάνουν μπίζνες στην υγεία μέσω των ΣΔΙΤ, οι διάφοροι επιχειρηματικοί όμιλοι». Γιατί «ένα ολόκληρο ΕΣΥ μετατράπηκε σε κορωνοΕΣΥ», αφήνοντας έξω την περίθαλψη ασθενών με άλλες παθήσεις.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΥΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ & ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΝΑ ΑΠΟΠΕΜΨΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟΧΑΡΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Αποπομπή του υπουργού Τουρισμού, Χ. Θεοχάρη, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ. «Διασύρει τη χώρα μας και υποβαθμίζει το τουριστικό μας προϊόν» λέει επικαλούμενο τις διαφορετικές αποφάσεις υπουργείων και προειδοποιεί για κινδύνους στη δημόσια υγεία». Επίσης, «ξεχνά τις αρχικές του δεσμεύσεις για διαγνωστικά τεστ».
Μια εικόνα του...

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ & ΣΤΑ ΜΠΑΡ

Η απόφαση για τα μέτρα ασφαλείας για τις παραλίες. Ποιος είναι ο ανώτατος αριθμός ατόμων που επιτρέπονται σε μία παραλία και τι ορίζεται για την απόσταση ανάμεσα στις ξαπλώστρες, τα ροφήματα, τη μουσική, τα μπαρ. Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ.
Μια εικόνα του...

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Νομοσχεδίου για την Παιδεία: Μόνο η ΝΔ στηρίζει τις προτάσεις Κεραμέως. Τι είπε η υπουργός Παιδείας στην επιτροπή της Βουλής όπου ξεκίνησε τη συζήτησή του. Εξήγγειλε νέους διορισμούς και νομοθετήματα. Γιατί διαφωνούν οι εισηγητές των κομμάτων. Έντονη αντιπαράθεση και συλλαλητήριο ενάντια στο Ν/Σ.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΑΥΣΤΗΡΟ ΤΟ ΥΠΕΞ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΟΖ

Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μια εικόνα του...

ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Πότε θα τεθεί σε εφαρμογή η β΄ φάση. Πότε θα καταβληθούν τα λεφτάς. Απάντηση του υπουργού Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρα, σε ερώτηση του Μ. Κατρίνη από το ΚΙΝΑΛ που έκανε λόγο «για απαγορευτικούς όρους πρόσβασης στην τραπεζική ρευστότητα για την πλειοψηφία των επιχειρήσεων». Ο υπουργός εξήγγειλε άμεση νομοθέτηση ταμείου μικροπιστώσεων για τις επιχειρήσεις.
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Μια εικόνα του...

ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Συνάντηση Βρούτση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό. Συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο. Τι διευκρινίστηκε για τις επαναπροσλήψεις εποχικά εργαζομένων.
Μια εικόνα του...

ΓΣΕΕ: ΖΗΤΑ ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει στον υπουργό Εργασίας εργοδοτική αυθαιρεσία και καταχρηστικές συμπεριφορές. Με επιστολή ζητά την άμεση προώθηση, ψήφιση και εφαρμογή ρυθμίσεων.
Μια εικόνα του...

ΚΟΝΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ

Μια εικόνα του...

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Μια εικόνα του...

ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Ενίσχυση για τους πωλητές λαϊκών αγορών και άμεση λειτουργία των λαϊκών αγορών στο 100%. Ερώτηση 32 βουλευτών προς τους υπουργούς Ανάπτυξης & Αγροτικής Ανάπτυξης.
Μια εικόνα του...

Ν/Σ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για το λαθρεμπόριο - Τι προβλέπει για τον αποτελεσματικότερο έλεγχο της αγοράς σε όλα τα στάδια διακίνησης αγαθών και παροχής υπηρεσιών.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin