eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021
Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΑΓΩΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΜΕΣΑ ΣΚΛΗΡΟ LOCKDOWN

Μια εικόνα του...

Ε.Ε: 728 ΕΚΑΤ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα έλαβε 728 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα SURE. Συνολικά η Κομισιόν εκταμιεύει 14 δισ. ευρώ για 9 κράτη – μέλη & την 4η δόση χρηματοδοτικής βοήθειας.
Μια εικόνα του...

ΤΙ ΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Μια εικόνα του...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ & ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Μια εικόνα του...

ΤΟ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΣΘΕΝΩΝ COVID

Απάντηση Κοντοζαμάνη σε ερώτηση για το Εθνικό Μητρώο ασθενών από Covid. Τι είπε ο αναπλ. υπουργός Υγείας σχετικά με την αρχειοθέτηση και λειτουργία του Μητρώου απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ι. Σαρακιώτη.
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: ΜΕΤΡΑ, ΟΧΙ «ΡΑΜΠΟ»

Φ. Γεννηματά: Εθνικό σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ανέφερε πως «δεν αρκεί η πολιτική του εντυπωσιασμού με τα κυβερνητικά στελέχη να τρέχουν σαν «ράμπο» σε Θεσσαλονίκη – Πάτρα».
Μια εικόνα του...

ΙΣΩΣ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ

Χ. Σταϊκούρας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο μείωσης του ΕΝΦΙΑ. Ο υπουργός Οικονομικών είπε πως η προσαρμογή των αντικειμενικών αξιών δεν θα αυξήσει τον ΕΝΦΙΑ παρά μόνο στις περιοχές όπου πρέπει να αυξηθεί.
Μια εικόνα του...

ΜΕΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ

Πόσο θα μειωθούν οι ασφαλιστικές εισφορές για το 2021 - Η εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας. Δόθηκε στη δημοσιότητα από το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων της ΓΣΕΕ.

Μια εικόνα του...

ΚΚΕ: ΠΑΡΤΕ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ

ΚΚΕ: Οι εξελίξεις για τον κορωνοϊό επιβάλλουν έκτακτα μέτρα. Απαιτούνται «όλα αυτά που η κυβέρνηση αρνείται να κάνει εδώ και ένα χρόνο».
Μια εικόνα του...

ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ “TAKE AWAY

Απαγορεύεται η αναμονή για take away μέσα ή έξω από την επιχείρηση. Τα πρόστιμα για καταναλωτές και επιχειρήσεις.
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες για 1.700 προσλήψεις στο δημόσιο - Ποιους αφορά. Τι ειπώθηκε μεταξύ του υπουργού Εργασίας, Κ. Χατζηδάκη, με αντιπροσωπεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας ΑμΕΑ.
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΥ

Έρχονται 1.000 προσλήψεις στο ΕΣΥ για να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί (video). Τι ειπώθηκε για τα εμβόλια και τις μεταλλάξεις από την πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μ. Θεοδωρίδου.
Μια εικόνα του...

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΣΤΑ ΑΕΙ

Το νομοσχέδιο για τα Πανεπιστήμια εισήγαγε στην Επιτροπή η Ν. Κεραμέως. Η υπουργός Παιδείας είπε στη Βόυλή πως το νομοσχέδιο «αναβαθμίζει την τριτοβάθμια εκπαίδευση, το ακαδημαϊκό περιβάλλον και τα προγράμματα σπουδών», προσφέρει «προστασία και αναβάθμιση της ακαδημαϊκής ελευθερίας».
Μια εικόνα του...

Ε.Ε: ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Εγκρίθηκε σύσταση για τον συντονισμό των κρατών μελών της ΕΕ στους περιορισμούς κυκλοφορίας. Τι αποφάσισε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ότι θα ισχύει για τις περιοχές στις οποίες ο ιός κυκλοφορεί σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Μια εικόνα του...

ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

Δεν θα αλλάξουν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, είπε ο Π. Τσακλόγλου. Η απάντηση του υφυπουργού Εργασίας σε ερώτηση του Β. Κεγκέρογλου του ΚΙΝΑΛ.
Μια εικόνα του...

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ

Παρατείνεται για ένα έτος η υποβολή δικαιολογητικών για τα αυθαίρετα μετά από αίτημα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Τι ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος Κ. Σκρέκας.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ σε Καραμανλή σχετικά με τα τέλη κυκλοφορίας λεωφορείων που θα νοικιαστούν με leasing και ποιος θα πληρώσει το κόστος των €450.000.
Μια εικόνα του...

ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Με το Σ. Λιβανό συναντήθηκε ο Ν. Δένδιας. Συζητήθηκε η συνεργασία των δύο υπουργείων στο θέμα των εξαγωγών αγροτικών προϊόντων.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin