eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 11 Μαΐου 2020
Μια εικόνα του...

ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ

Υπουργός Εσωτερικών: Οι ρυθμίσεις για τα καταστήματα εστίασης. Τι είπε ο Τ. Θεοδωρικάκος για τη νομοθετική ρύθμιση που επεκτείνει το χώρο που καταλαμβάνουν τα τραπεζοκαθίσματα και θα κατατεθεί στη Βουλή την Τετάρτη. Τι θα ισχύει εάν δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος.
Μια εικόνα του...

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΕΣΤΙΑΣΗ, ΕΝΟΙΚΙΑ

Χ. Σταϊκούρας: Στήριξη του τουρισμού, της εστίασης και των ιδιοκτητών που έλαβαν μειωμένο ενοίκιο. Τι προανήγγειλε ως άμεση υλοποίηση, ο υπουργός Οικονομικών, σήμερα. Τι είπε για τις διαδικασίες για τους δικαιούχους του προγράμματος επιδότησης στεγαστικών δανείων.
Μια εικόνα του...

ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ 17 ΜΑΪΟΥ, ΠΟΙΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ

Μια εικόνα του...

ΑΔΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ: ΝΕΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

Πόθεν έσχες. Το εισόδημα που δήλωσε το 2018 ο πρωθυπουργός. Στη δημοσιότητα δόθηκαν 1.072 δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του έτους 2019 των πολιτικών προσώπων.
Μια εικόνα του...

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

Κυβέρνηση: Οδηγούμαστε σταδιακά στην επανεκκίνηση κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας. Από σήμερα, περίπου το ένα τρίτο εργαζόμενων και επιχειρήσεων που βρίσκονταν σε αναστολή έχουν επιστρέψει, είπε ο εκπρόσωπος Στ. Πέτσας.
Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΗΣΗ

Κ. Μητσοτάκης: Δεν έχουμε τελειώσει με την περιπέτεια του κορωνοϊού. «Να μην αναγκαστούμε να υποχωρήσουμε και πάλι και να προχωρήσουμε σε ενδεχόμενη αυστηροποίηση των μέτρων», προειδοποίησε για τον συνωστισμό. Τι είπε ο πρωθυπουργός για τις προετοιμασίες & τον επιχειρησιακό σχεδιασμό στην Πυροσβεστική.
Μια εικόνα του...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΠΑΡΑΒΑΤΩΝ

Δημοσκόπηση: Τιμωρία των παραβατών των μέτρων για το συνωστισμό ζητά η πλειοψηφία. Σύμφωνα με την Opinion Poll επικροτείται η στάση του πρωθυπουργού. Ανησυχία για δεύτερο κύμα της νόσου. Τα ποσοστά των κομμάτων & η δημοφιλία των αρχηγών.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Μια εικόνα του...

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

Η ΚΥΑ με τα περαιτέρω μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων-εργοδοτών του ιδιωτικού τομέα, από το υπουργείο Οικονομικών και το υπουργείο Εργασίας – Τι προβλέπεται για τις αναστολές συμβάσεων και την αποζημίωση ειδικού σκοπού.
Μια εικόνα του...

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

Επιτρέπονται από σήμερα οι μετακινήσεις στα νησιά στους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις Οι μετακινήσεις επιτρέπονται για αυτοαπασχολούμενους με έγγραφη δήλωση Τι πρέπει να γράφουν υποχρεωτικά οι δύο τύπων δηλώσεις/βεβαιώσεις.
Μια εικόνα του...

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΑ 400 ΕΥΡΩ

Νέα παράταση για το ΙΒΑΝ των μακροχρόνια ανέργων για τα 400 ευρώ. Μέχρι πότε θα ισχύσει για τους 19.500 δικαιούχους που δεν έχουν καταχωρίσει ακόμα πλήρη στοιχεία. Η ανακοίνωση του ΟΑΕΔ.
Μια εικόνα του...

ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

Σε λειτουργία η πλατφόρμα για την ενημέρωση για την επιστρεπτέα προκαταβολή. Μέχρι πότε θα είναι σε ισχύ, τα ελάχιστα ποσά που έχουν ορισθεί για την επιστρεπτέα προκαταβολή & το επιτόκιο.
Μια εικόνα του...

ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Ε. Αχτσιόγλου: Οι επιλογές της κυβέρνησης οδηγούν σε μεγάλο κύμα απολύσεων και ανεργίας. «Ουσιαστικά οι απολύσεις είναι απελευθερωμένες», υποστηρίζει η πρώην υπουργός Εργασίας ΣΥΡΙΖΑ.
Μια εικόνα του...

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ COVID- 19

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ & ΟΤΑ

Μια εικόνα του...

ΚΚΕ ΓΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ & ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ

Μια εικόνα του...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin